Up Festival 2013

Up festival
25-27 Ιουλίου | Κουφονήσια

 

-------------------------------------------

line up 2013

1η Μέρα: 25 Iουλίου
Φοίβος Δεληβοριάς
Leon
The Callas
Nalyssa Green
LogOut
Λατέρνατιβ (DJ Set)

2η Μέρα - 26 Iουλίου
Xaxakes
The Wedding Singers
Baby Guru
KU
Larry Gus
Lei Vader (DJ Set)

3η Μέρα - 27 Iουλίου
Παύλος Παυλίδης & Β-Movies
Tango With Lions
Berlin Brides
Moa Bones
Melorman
Kormoranos (DJ Set)

-------------------------------------------------

 

UP FESTIVAL Vol.3

25 -27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

ΑΝΩ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ

Bar Καλόφεγγο, Παραλία Πορί

Eίσοδος: Ελεύθερη

 

 

ΞΕΚΙΝΑ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ

 

Το UP Festival επανέρχεται ακόμα πιο δυναμικά, για τρίτη χρονιά. Από τις 25 εως και τις 27 Ιουλίου, μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της εναλλακτικής εγχώριας σκηνής θα δώσουν το μουσικό παρόν τους στο Bar Καλόφεγγο στο Πορί των Κουφονησίων. Το Up Festival σας προσκαλεί και πάλι στα καταγάλανα Ελληνικά νερά των Κυκλάδων ανάμεσα στην Αμοργό και τη Νάξο, για ένα τριήμερο γεμάτο live, dj sets, χορό ως το πρωΐ και πολλές βουτιές. Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του φεστιβάλ θα υπάρχει bar, φαγητό, merchandise και άλλες εκπλήξεις.

 

Σύντομα θα ανακοινωθεί το lineup αλλά και πληροφορίες για το Pre-Party που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στην Αθήνα. Παρακάτω θα βρείτε οδηγίες και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ.

 

Όλα τα νέα του Φεστιβάλ στα

www.upfestival.gr

Facebook Page

Contact: info@upfest.gr

 

Διοργάνωση/Παραγωγή: Tripradio.gr, Inner Ear, Debop.gr

 

Υπό την αιγίδα της Κοινότητας Κουφονησίων

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ

 

Το νησί διαθέτει αρκετά καταλύματα

 

Το Πορί βρίσκεται σε απόσταση 1.5 χλμ από το λιμάνι – χώρα.

 

Με τα πόδια / Χρόνος : 35'

Υπάρχουν 2 μονοπάτια για να έρθει κάποιος με τα πόδια ενώ στην διαδρομή μπορεί να χαλαρώσει σε ανά καφέ ή να κάνει μια βουτιά ξεκούρασης!

Καΐκι / Χρόνος : 15'

Σε συνεννόηση με τον οδηγό θα υπάρχει καΐκι που θα κάνει συνέχεια την διαδρομή από και προς το χώρο διεξαγωγής.

Πούλμαν / Χρόνος : 5'

Θα υπάρχουν 2 πούλμαν (50 θέσεων) που θα κάνουν συνέχεια την διαδρομή από και προς το χώρο διεξαγωγής.

 

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

 

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία της παραλίας και στην αποκομιδή των σκουπιδιών.

Ετσι :

- Ομάδες εθελοντών μαζεύουν τα σκουπίδια καθε 6 ώρες

- Είμαστε σε συνεχή συνεννόηση και συνεργασία με την κοινότητα και τον αρμόδιο τοπικό φορέα για το θέμα αυτό.

 

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

 

To Up festival είναι μία πρωτοβουλία που άρχισε το 2010 από μία ομάδα ανθρώπων (tripradio.gr, debop.gr) που δραστηριοποιούνταν στην πολιτιστική ζωή της Αθήνας κι ένιωσαν την επιθυμία να δημιουργήσουν και εκτός πόλης.

 

       Η όλη ιδέα είχε να κάνει με μία “γιορτή” που θα αναδείκνυε τους Έλληνες εκείνους που δημιουργούν, δοκιμάζουν και προοοδεύουν σε μία περίοδο που οι περισσότεροι υποστηρίζουν το αντίθετο.

 

       Πιστεύοντας με πάθος ότι το ελληνικό μουσικό προϊόν είναι ασυναγώνιστο, θέλαμε να μεταφέρουμε όλο αυτό που θαυμάζουμε και που μας κάνει να χαιρόμαστε σε ένα περιβάλλον “άγονης γραμμής”, δίνοντας ζωή και προβάλλοντας έναν τόπο με κάτι που δε συνηθίζεις να συναντάς εκεί.

 

       Με τη συνεργασία της τοπικής κοινότητας, με αγάπη και σεβασμό για το περιβάλλον, καταφέραμε να οργανώσουμε ένα φεστιβάλ που αποτελεί πλέον θεσμό για τον τόπο, προωθεί τους νέους καλλιτέχνες και συμβάλλει στην ανάπτυξη του τουρισμού της περιοχής.

 

       Τρία χρόνια μετά το πρώτο Up festival, συνεργαζόμενοι πλέον και με την Inner Ear σε επίπεδο διοργάνωσης και απολαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές και σχόλια από το κοινό, τον εγχώριο αλλά και το διεθνή τύπο, ετοιμάζουμε μια ακόμη τριήμερη γιορτή μουσικής γεμάτοι κέφι και όρεξη.

 

H τοπική κοινότητα των Kουφονησίων έχει αποδεχτεί και χαιρετίζει με μεγάλη χαρά την διεξαγωγή του φεστιβάλ, παραδεχόμενη το θετικό αντίκτυποπου αυτό προσφέρει για τον τόπο, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε επίπεδο διαφήμισης.

 

Στα πλαίσια αυτά η κοινότητα, τοπική αστυνομική δύναμη κτλ είναι μαζί μας συνεισφέροντας έμπρακτα με δωρεάν χορήγηση πάγκων και καρεκλών καθώς και κάδων απορριμμάτων για τις ανάγκες του φεστιβάλ!

 

“Μοιάζει εξωπραγματικό να μπορεί κάποιος να δει ζωντανά όλους τους αγαπημένους του καλλιτέχνες, δωρεάν, σε ένα τόσο μικρό νησί, σε μια μικρή παραλία στη μέση του πουθενά. Πριν 3 χρόνια ξεκίνησε σαν ένα πείραμα μεταξύ φίλων και τελικά τα καταφέραμε. Παραμένουμε φίλοι που μαζευόμαστε και περνάμε καλά με τη μουσική που αγαπάμε και τους ανθρώπους που σεβόμαστε, σε έναν τόπο που είναι γιορτή από μόνος του. Η παρέα κάθε χρόνο μεγαλώνει και αν δεν υπήρχε ο κόσμος, οι φίλοι, οι χορηγοί, οι τοπικοί φορείς και φυσικά οι καλλιτέχνες που έχουν αγαπήσει το φεστιβάλ και έχουν βοηθήσει όλοι με τον τρόπο τους, σίγουρα δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Κάπως έτσι καθιερώθηκε το καλοκαιρινό μας ραντεβού στο Κουφονήσι κάπου εκεί στα τέλη του Ιούλη. Και επειδή το καλοκαίρι ήρθε πάλι τόσο ξαφνικά τα λέμε σύντομα στην άδεια παραλία…”

Write a comment

Comments: 0