ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟΟ Κώστας Χατζής στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου | Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου

Κώστας Χατζής

Παρασκευή 13/09/2019

Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη»

 

Ο τραγουδοποιός επιστρέφει για μια σειρά νέων εμφανίσεων στη σκηνή του Half Note, για να μας μεταφέρει και πάλι στις παλιές εποχές των αθηναϊκών μπουάτ.

Ο Κώστας Χατζής είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Με την κιθάρα και την ιδιότυπη φωνή του ήταν ουσιαστικά ο πρώτος που τραγούδησε μπαλάντες με κοινωνικό περιεχόμενο. Πολλά τραγούδια του έχουν μείνει κλασικά: «Απ’ το Αεροπλάνο», «Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει», «Δε βαριέσαι αδελφέ», «Κι ύστερα», «Η αγάπη όλα τα υπομένει» και τόσα άλλα.

 

Μαζί του τραγουδά η Μαρία Αλεξίου

Την ορχήστρα διευθύνει ο Μαέστρος Γιώργος Παγιάτης.

 

Προσέλευση 20:00 | Έναρξη 21:30

Προπώληση 12€, στην είσοδο 15€

 

Εισιτήρια προπωλούνται:

NoteBook Βιβλιοπωλείο Αθηνών 11, Ανάληψη

Coffee Berry -Βενετοκλέων 55 (έναντι Σταδίου Διαγόρα)

Ακταίον cafe

Ακταίον Παιδότοπος Kiosk

VODAFONE, Κεντρικό κατάστημα Αμερικής 46

Αmalfi coast Beach bar

Γρηγόρης Coffeeright, Ιαλυσού 425

CAKE BOX Ιερού Λόχου 47

Είσοδος Play ΟΠΑΠ επί της Ρόδου - Λίνδου (Έναντι ΑΒ)

Αφάντου --O πραματευτής

Αρχάγγελος - Μέλυδρον cafe

Καλυθιές --Alafakis delivery

& online: https://aktaionmusic.gr/ekdiloseis/kostas-chatzis-13-09-19

 

Διοργάνωση : ΑΚΤΑΙΟΝ GROUP

Καλλιτεχνική επιμέλεια :FANTASIA PRODUCTIONS

Συναυλία Κλασσικής Μουσικής-Μιούζικαλ στον Προμαχώνα Αγίου Γεωργίου (ΡΟΔΟΣ) | Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε Συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Αποφοίτων Καζουλείου Λυκείου Ρόδου,στο πλαίσιο του 4ου Φεστβάλ Καλλιτεχνικής Δημιουργίας Ροδίων παρουσιάζει Συναυλία Κλασσικής Μουσικής-Μιούζικαλ.

Πρόκειται για την καταληκτική μιας σειράς συναυλιών οι οποίες πραγματοποιούνται και στόχο έχουν την γνωριμία και ψυχαγωγία με το συγκεκριμένο είδος μουσικής.

Τα έργα που θα ακουστούν είναι Lieder,άριες από όπερες,καντσονέτες καθώς και τραγούδια από μιούζικαλ.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΚΟΚΚΑΛΑ ΖΩΗ Σοπράνο

ΡΑΪΣΑΚΗΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ Βαρύτονος

ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Πιάνο

ΛΟΤΣΚΟ ΑΜΑΡΙΛΝΤΟ Βιολοντσέλο

ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Παρουσιαστής

 

ΠΡΟΜΑΧΩΝΑΣ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ Τιμοκρέοντος 19

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΡΟΔΟΥ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 20.30μ.μ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΡΟΔΙΩΝ

(ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΑΚΗΣ ΒΟΥΗΣ

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ-ΜΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΚΑΖΟΥΛΕΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ

«ΤΑ ΚΟΥΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥ» στο Κινηματοθέατρο Ρόδον | Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου

4ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΟΔΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ & ΣΥΜΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

«ΤΑ ΚΟΥΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥ»

 

ΤΑ ΚΟΥΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥ είναι η νέα ξεκαρδιστική κωμωδία που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Μανώλης Αντωνόγλου για το Συμιακό Θέατρο και θα παρουσιαστεί την ΤΕΤΑΡΤΗ, 4 Σεπτεμβρίου 2019, στις 9 το βράδυ, στον κινηματογράφο «ΡΟΔΟΝ» με ελεύθερη είσοδο.

Είναι η πρώτη φορά που το Συμιακό θέατρο ανεβάζει έργο γραμμένο στην εποχή που ζούμε. Καταπιάνεται με θέματα της καθημερινότητας με αρκετή δόση υπερβολής

Συμμετέχουν τρεις ηθοποιοί από Αρχάγγελο ερμηνεύοντας τους ρόλος τους στο ιδίωμα του Αρχαγγέλου Ρόδου.

 

Τους ρόλους ερμηνεύουν με σειρά εμφανίσεως οι: Φλώρα Λεβέντη, Γιώργος Γέροντας, Σωτήρης Ζουρούδης, Ελένη Διασινού, Ευαγγελία Πατατούκου, Ζωή Κωνσταντούρα, Μυρσίνη Μητσιάκη, Θαρρεινή Πατατούκου, Μανώλης Αντωνόγλου, Κώστας Οθίτης, Νίκος Χαβιαράς, Μαριγώ Σεμερτζάκη, Άννα Μαλιάκα, Σωτήρης Ι,Πατατούκος, Σωτήρης Κ.Πατατούκος, Σωτήρης Γ. Καραγιάννης.

 

Χορογραφίες: Έλλη Παρασκευά

 

Χορεύουν: Σταματία Ζουρούδη, Κατερίνα Μητσιάκη, Φαίη Μητσιάκη, Αλεμίνα Πατατούκου, Θαρρεινή Πατατούκου, Μυρσίνη Πατατούκου, Χριστίνα Πιλάτου, Ράνια Σταματάκη, Μαρία Τριανταφύλλου, Σωτήρης Ι.Πατατούκος, Σωτήρης Κ. Πατατούκος.

6ο Παιδικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Κινηματοθέατρο Ρόδον | 6-7 Σεπτεμβρίου

H  Εταιρεία Ανάπτυξης Κοινοτικών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Ενηλίκων «Πανάκεια» διοργανώνει το 6ο Παιδικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2019 στο Θερινό Κινηματοθέατρο Ρόδον.Στόχος είναι γενικότερα η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σε θέματα οικογενειακών σχέσεων και αξιών και ειδικότερα οι απαντήσεις σε ερωτήματα και προβληματισμούς γονέων και εκπαιδευτικών για τη διαπαιδαγώγησης των παιδιών. Θα δίνεται ενημερωτικό φυλλάδιο πριν την προβολή των ταινιών ενώ το προσωπικό της «Πανάκεια» θα είναι πρόθυμο να απαντήσει στις  απορίες του κοινού.

 

Θερινό Κινηματοθέατρο Ρόδον, ώρα 8 μ.μ.

 

Συνδιοργάνωση: 4ο Φεστιβάλ Καλλιτεχνικής Δημιουργίας Ροδίων

 

Με τη στήριξη:

Δημοτικός  Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης Ρόδου 

Οι Active Member στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου | Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου

ACTIVE MEMBER

FULL BAND

 

Όπως δεν τους έχετε ξαναδεί…

 

Τετάρτη 04/09/2019

Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου

 

Oι Active Member βρίσκονται στην ενεργό δράση 27 χρόνια. Είτε με την δύναμη του ονόματός τους, είτε με διάφορα μουσικά και άλλα project, o B.D.Foxmoor – ιθύνων νους – και η Sadahzinia έχουν βρει έναν δικό τους τρόπο να ερμηνεύουν το γίγνεσθαι, το πώς μεταβάλλονται τα πράγματα και οι καταστάσεις σε έναν κόσμο παλλόμενο ή και βουβό….

Δεκάδες album, περισσότερα από 1500 τραγούδια, μια ζωή μετρημένη με ρίμες και λέξεις!

Η μελωδικότητα ήταν πάντα ζητούμενο στην μουσική παραγωγή του B.D.Foxmoor που, παράλληλα με τις ψαγμένες λούπες και τους ψηφιακούς ήχους, χρησιμοποιεί έμπειρους μουσικούς για να «χτίσει» το μουσικό χαλί πάνω στο οποίο θα μελοποιήσει τους στίχους.

Οι μουσικοί που συνοδεύουν on stage τους B.D.Foxmoor και Sadahzinia, κιθάρα, τσέλο, μαντολίνο, κοντραμπάσο, ακορντεόν, κρουστά και samples, σε απόλυτη σύνδεση μεταξύ τους, στήνουν ένα πολύ δυναμικό και πλούσιο σε ηχοχρώματα project, σε ένα οδοιπορικό σε κομμάτια τους πολύ γνωστά και χιλιοτραγουδισμένα από τον κόσμο, αλλά και κομμάτια που σπάνια έχουν ακουστεί στις συναυλίες τους….

Κατάθεση ψυχής αυτή η συναυλία. Ξυπνά μοναδικά συναισθήματα. Τα τραγούδια ακουμπούν και ψιθυρίζουν την ουσία που φτιάχτηκαν κάποτε. Οι γενιές συναντώνται με έναν κοινό κώδικα και βρίσκουν στέρεο πέρασμα για τη συνέχεια μέσα από τη μουσική και τα λόγια των Active Member. Ίσως το πιο έντονο και νευρώδες μουσικό project που παρουσίασαν ποτέ!

 

Προσέλευση 20:00 | Έναρξη 22:00

Προπώληση 12€, στην είσοδο 15€

 

 

Εισιτήρια προπωλούνται

NoteBook  Βιβλιοπωλείο Αθηνών 11, Ανάληψη

Coffee Berry -Βενετοκλέων 55 (έναντι Σταδίου Διαγόρα)

Ακταίον cafe

Ακταίον Παιδότοπος  Kiosk 

VODAFONE, Κεντρικό κατάστημα Αμερικής 46

Αmalfi coast Beach bar

 Γρηγόρης Coffeeright, Ιαλυσού 425

CAKE BOX Ιερού Λόχου 47

Είσοδος Play ΟΠΑΠ επί  της Ρόδου - Λίνδου (Έναντι ΑΒ)

Αφάντου  --O πραματευτής

Αρχάγγελος -  Μέλυδρον cafe  

 Καλυθιές  --Alafakis delivery 

Εισιτήρια on line & πληροφορίες www.aktaionmusic.gr

 

Διοργάνωση : ΑΚΤΑΙΟΝ GROUP

Καλλιτεχνική επιμέλεια :FANTASIA PRODUCTIONS

facebook:FantasiaMusic 

Κινηματογράφος ΜΕΤΡΟΠΟΛ | Πρόγραμμα προβολών 5/9 - 11/9

METROPOL ODEON

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ 05/09/2019 ΕΩΣ 11/09/2019

  • ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ…

ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ, ΜΠΕΡΝΑΝΤΕΤ (WHERE ΄D YOU GO BERNADETTE)

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 22:00

Ο 5 φορές υποψήφιος για Όσκαρ Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ («Πριν το Ηλιοβασίλεμα», «Boyhood») επιστρέφει με μια δραματική κωμωδία μυστηρίου, με πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με 2 Όσκαρ Κέιτ Μπλάνσετ! Μην τη χάσετε!

Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ

Πρωταγωνιστούν: Κέιτ Μπλάνσετ, Λόρενς Φίσμπερν, Κρίστεν Γουίγκ

Η Μπερναντέτ Φοξ τα έχει όλα: έναν τρυφερό σύζυγο, μια γλυκύτατη κόρη και μια υπέροχη ζωή. Το μόνο που λείπει από τη ζωή της είναι η περιπέτεια. Όταν η Μπερναντέτ εξαφανίζεται πριν από ένα προγραμματισμένο οικογενειακό ταξίδι στην Ανταρκτική, η 15χρονη κόρη της θα κάνει τα πάντα να την εντοπίσει, ανακαλύπτοντας στην πορεία συγκλονιστικά στοιχεία από το παρελθόν της μητέρας της…

 

ΜΙΑ ΒΡΟΧΕΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (A RAINY DAY IN NEW YORK)

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:00

Ο Γούντι Άλεν επιστρέφει με τη νέα του ρομαντική κωμωδία που θα σας συγκινήσει! Μην τη χάσετε!!!    

Σκηνοθεσία: Γούντι Άλεν

Πρωταγωνιστούν: Τιμοτέ Σαλαμέ, Ελ Φάνινγκ, Λιβ Σράιμπερ, Τζουντ Λο

Ο Γκάτσμπι και η Άσλεϊ ετοιμάζονται να περάσουν ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη, όμως τα σχέδιά τους θα ανατραπούν όταν η Άσλεϊ αναλαμβάνει να πάρει συνέντευξη από τον σκηνοθέτη Ρόλαντ Πόλαρντ. Οι δυο τους αναγκάζονται να πάρουν διαφορετικούς δρόμους και ο καθένας γνωρίζει καινούργια πρόσωπα και ζει απίστευτες περιπέτειες. Κι όλα αυτά ενώ η ηλιοφάνεια δίνει τη θέση της στις ψιχάλες της βροχής!

 

ANGRY BIRDS 2

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:30 κάθε μέρα στα ελληνικά

Η Sony Pictures Animation παρουσιάζει τη νέα ξεκαρδιστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων με ήρωες τα Angry Birds, μόνο στα ελληνικά!  Μην τη χάσετε!!!

Επιστροφή στο νησί των πουλιών, σε αυτή την ειδυλλιακή χαρούμενη κοινότητα, που έχει αναρρώσει από τον πόλεμο με τα γουρούνια, όπου οι νησιώτες συνεχίζουν να τιμούν τους ήρωες τους –τον Ρεντ, τον Μπομπ και τον Τσακ-, που έσωσαν όλα τα αυγά από τα κακόβουλα γουρούνια. Κι ενώ η τεχνολογία των γουρουνιών αρχίζει να αξιοποιείται και από τα πουλιά, ο πόλεμος μεταξύ τους δεν έχει τελειώσει. Έχει απλώς εξελιχθεί σε πιο εξελιγμένες φάρσες ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όταν, όμως, μια καινούρια εχθρός, ένας αετός που ακούει στο όνομα Ζέτα, απειλεί να καταστρέψει τα δύο νησιά, τα πουλιά και τα γουρούνια καταλαβαίνουν ότι πρέπει να ενωθούν, αν θέλουν να επιβιώσουν. Ο εκρηκτικός Ρεντ, ο γρήγορος Τσακ και ο ευέξαπτος Μπομπ πρέπει να συνεργαστούν με τα γουρούνια, σε μία ξεκαρδιστική περιπέτεια με στόχο να αφοπλίσουν κάθε φονικό όπλο, πριν καταστραφούν. Γρήγορα θα καταλάβουν ότι ο εχθρός του εχθρού σου μπορεί να πρέπει να γίνει φίλος σου…

 

  • ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ…

ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ (ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD) (συνεχίζεται για 2η βδομάδα)

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:30 και 22:00

Ο Κουέντιν Ταραντίνο (“Pulp Fiction”, “Django Unchained”) επιστρέφει με τη νέα του (και ένατη) ταινία του, όπου ξετυλίγει διαφορετικές ιστορίες από τις τελευταίες στιγμές της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ, με ένα εξαιρετικό καστ: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ, Μάργκο Ρόμπι, Τιμ Ροθ, Αλ Πατσίνο και Κερτ Ράσελ! Μην τη χάσετε!!!    

Σκηνοθεσία: Κουέντιν Ταραντίνο

Πρωταγωνιστούν: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ, Μάργκο Ρόμπι

Στο Λος Άντζελες του 1969, όλα αλλάζουν, καθώς ο τηλεοπτικός αστέρας Rick Dalton και ο για πολλά χρόνια κασκαντέρ του Cliff Booth κινούνται στη νέα βιομηχανία του θεάματος, την οποία με δυσκολία αναγνωρίζουν πια...

 

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ (THE LION KING) (συνεχίζεται για 4η βδομάδα)

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 19:00 κάθε μέρα στα ελληνικά

Σε Πρώτη Παγκόσμια Προβολή μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς! Η κλασσική ταινία της Walt Disney από το 1994, ζωντανεύει ξανά, αυτή τη φορά σε μια CGI και live action εντυπωσιακή κινηματογραφική μίξη. Ο Βασιλιάς των Λιονταριών σε σκηνοθεσία του Τζον Φαβρό («Το Βιβλίο της Ζούγκλας», «Iron Man»), ταξιδεύει μέχρι την αφρικανική σαβάνα όπου ένας μελλοντικός βασιλιάς γεννιέται. Η ταινία προβάλλεται στα ελληνικά.  Κάνετε έγκαιρα τις κρατήσεις σας!

Σκηνοθεσία: Τζον Φαβρό

Πρωταγωνιστούν: με τις φωνές των Beyonce, Σεθ Ρόγκεν, Τζέιμς Ερλ Τζόουνς

Ο μικρός Σίμπα είναι ο διάδοχος του πατέρα του, Μουφάσα. Δεν είναι όλοι χαρούμενοι στο βασίλειο, όμως, με την έλευση του μικρού λιονταριού. Ο Σκαρ, ο αδερφός του Μουφάσα -και μέχρι πρότινος διεκδικητής του θρόνου- έχει άλλα σχέδια. Η μάχη για τον θρόνο θα ποτιστεί με προδοσία, οδηγώντας την κατάσταση σε τραγωδία, με αποτέλεσμα να εξοριστεί ο Σίμπα. Με την βοήθεια όμως των καινούργιων φίλων του, ο Σίμπα θα μεγαλώσει και θα διεκδικήσει αυτά που του ανήκουν και του στέρησαν…

 

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ  2241028 400 – 28 401 ΑΠΟ 6:00 μ.μ.

Read More

Κινηματογράφος ΠΑΛΛΑΣ | Πρόγραμμα προβολών 5/9 - 11/9

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΛΛΑΣ       

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ 5/9 - 11/9

           

IT: CHAPTER 2 |  ΤΟ ΑΥΤΟ: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2

ΑΙΘΟΥΣΑ 3,2,5:‘Ωρες Έναρξης  19:00,20:30,22:00

Σκηνοθεσία: ΑΝΤΙ ΜΟΥΣΚΙΕΤΙ

Ηθοποιοί: ΜΠΙΛ ΧΕΪΝΤΕΡ, ΤΖΕΣΙΚΑ ΤΣΑΣΤΕΪΝ, ΜΠΙΛ ΣΚΑΡΣΓΚΑΡΝΤ, ΧΑΒΙΕ ΜΠΟΤΕ, ΤΖΕΪΜΣ ΜΑΚΑΒΟΪ

Κάθε 27 χρόνια το κακό επισκέπτεται την πόλη του Ντέρι, που ανήκει στην πολιτεία Μέιν. Οπότε, στην ταινία ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2, τρεις δεκαετίες μετά, οι δρόμοι των κεντρικών χαρακτήρων διασταυρώνονται και πάλι.

           

FAST & FURIOUS:  HOBBS & SHAW

ΑΙΘΟΥΣΑ 1:‘Ωρες Έναρξης  19:45,22:30  

Σκηνοθεσία: ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΛΙΤΣ

Ηθοποιοί: ΕΛΕΝ ΜΙΡΕΝ, ΙΝΤΡΙΣ ΕΛΜΠΑ, ΤΖΕΪΣΟΝ ΣΤΕΪΘΑΜ  ΝΤΟΥΕΪΝ ΤΖΟΝΣΟΝ

Από τότε που ο Χομπς (Τζόνσον), πιστός πράκτορας της Διπλωματικής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Αμερικής, και ο παράνομος Σο (Στέιθαμ), πρώην επίλεκτο μέλος του Βρετανικού Στρατού, ήρθαν αντιμέτωποι για πρώτη φορά το 2015 στο Fast & Furious 7, δεν έχουν σταματήσει οι συγκρούσεις μεταξύ τους, τα χτυπήματα και ένας αγώνας για την επικράτηση του πιο δυνατού. Αλλά όταν ο κυβερνο-τροποποιημένος αναρχικός Μπρίξτον (Ίντρις Έλμπα) απειλεί τη συνέχιση της ανθρωπότητας, αυτοί οι δύο ορκωτοί εχθροί θα πρέπει να συνεργαστούν για να κερδίσουν τον μοναδικό τύπο που μπορεί να είναι πιο κακός και από τους δυο τους.

 

THE DEAD DON'T DIE |   ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ

ΑΙΘΟΥΣΑ 4:‘Ωρες Έναρξης 20:20

Σκηνοθεσία: ΤΖΙΜ ΤΖΑΡΜΟΥΣ

Ηθοποιοί: ΣΤΙΒ ΜΠΟΥΣΕΜΙ, ΚΛΟΕ ΣΕΒΙΝΙ, ΝΤΑΝΙ ΓΚΛΟΒΕΡ, ΙΓΚΙ ΠΟΠ, ΣΕΛΕΝΑ ΓΚΟΜΕΖ

Βρισκόμαστε σε μια ήσυχη, σχεδόν βουβή πόλη του Σέντερβιλ στην Αμερική, όμως κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Το φεγγάρι τις τελευταίες μέρες φέγγει πολύ έντονα και έχει κατέβει ανεξήγητα χαμηλά. Οι ώρες της ημέρας μπερδεύονται, το φως του ήλιου χάνεται, ενώ τα ζώα συμπεριφέρονται παράξενα. Οι δημοσιογραφικές ανταποκρίσεις είναι ανησυχητικές και οι επιστήμονες απορούν. Κανείς όμως δεν μπορεί να προβλέψει την κατάρα που θα έρθει να σκεπάσει σύντομα αυτήν τη μικρή πόλη. Οι νεκροί δεν πεθαίνουν. Γίνονται αιμοδιψή ζόμπι και σηκώνονται απ’ τους τάφους τους για να κάνουν άγριες επιθέσεις στους ζωντανούς και να τους φάνε. Οι κάτοικοι της επαρχιακής πόλης πρέπει να παλέψουν για την επιβίωσή τους.

 

THE KITCHEN | ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ 3:‘Ωρες Έναρξης   22:25

Σκηνοθεσία: ΑΝΤΡΕΑ ΜΠΕΡΛΟΦ

Ηθοποιοί: ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΜΟΣ, ΜΕΛΙΣΑ ΜΑΚΚΑΡΘΙ, ΤΙΦΑΝΙ ΧΑΝΤΙΣ        

Νέα Υόρκη, 1978. Τα 20 οικοδομικά τετράγωνα με τα ενεχυροδανειστήρια, τους οίκους ανοχής και τα διαβόητα μπαρ ανάμεσα στην 8η Λεωφόρο και τον ποταμό Χάντσον που ανήκουν στην ιρλανδική μαφία και είναι γνωστά ως Χελς Κίτσεν, δεν είναι το πιο εύκολο μέρος να ζει κανείς. Ή το πιο ασφαλές. Όταν τρεις μαφιόζοι μπαίνουν φυλακή, οι γυναίκες τους θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, συνεχίζοντας το «έργο» τους. Πρωτοστατούν στις κομπίνες και αναγνωρίζονται ως άξια μέλη της τοπικής μαφίας.

 

VAULT | Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ 4:‘Ωρες Έναρξης  22:30

Σκηνοθεσία: ΤΟΜ ΝτεΝΟΥΤΣΙ

Ηθοποιοί: ΤΣΑΖ ΠΑΛΜΙΝΤΕΡΙ, ΤΖΟΝ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΤΕΟ ΡΟΣΙ, ΣΑΜΙΡΑ ΓΟΥΑΪΛ

1975. Μία συμμορία από μικροεγκληματίες αποπειράται να κάνει τη μεγαλύτερη ληστεία στην ιστορία της Αμερικής, κλέβοντας πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια από τη μαφία στην πιο μικρή πολιτεία των ΗΠΑ, το Ρόουντ Άιλαντ.

Για την εποχή της, ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη ένοπλη ληστεία στην ιστορία των ΗΠΑ, με κάποια στοιχεία να λένε ότι έκλεψαν πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια σε ρευστό, χρυσό, ασήμι και κοσμήματα. Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ξέρει ακριβώς πόσα χρήματα υπήρχαν στο θησαυροφυλάκιο. Μέχρι σήμερα, οι αρχές δεν έχουν ανακαλύψει την περιουσία που κλάπηκε εκείνο το ήσυχο πρωινό του καλοκαιριού του 1975.

    

THE SECRET LIFE OF PETS 2 | ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ 2

ΑΙΘΟΥΣΑ 2:‘Ωρες Έναρξης    3D  18:25

 

ΑΙΘΟΥΣΑ 4:‘Ωρες Έναρξης    2D  18:30

Το αιώνιο ερώτημα παραμένει: τι κάνουν τα κατοικίδια στο σπίτι όταν λείπουν τα αφεντικά; Ο ήρωας της ιστορίας, ο Μαξ, είναι το Τζακ Ράσελ Τεριέ που περνάει μια παράξενη φάση ζωής. Η ιδιοκτήτριά του, έχει πλέον παντρευτεί και έχει αποκτήσει ένα παιδάκι, το οποίο ο Μαξ αισθάνεται ότι είναι ανυπεράσπιστο και πρέπει να προστατέψει με κάθε τρόπο. Αυτή η αίσθηση καθήκοντος θα του δημιουργήσει πολλά νευρικά τικ και νευρώσεις συμπεριφοράς. Ένα ταξίδι στην εξοχή, μαζί με τον αδελφό του, τον μαλλιαρό Δούκα, ίσως να δώσει τη λύση σε όλα.

 

 

  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ... 

DOWNTON ABBEY | Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ DOWNTON  
από 12 Σεπτεμβρίου

Σκηνοθεσία: ΜΑΪΚΛ ΕΝΓΚΛΕΡ

Ηθοποιοί: ΜΑΓΚΙ ΣΜΙΘ, ΜΑΘΙΟΥ ΓΚΟΥΝΤ, ΣΤΙΒΕΝ ΚΑΜΠΕΛ ΜΟΥΡ, ΧΙΟΥ ΜΠΟΝΒΙΛ

Η τηλεοπτική σειρά Ο Πύργος του Downton ακολούθησε τη ζωή της οικογένειας Κρόλεϊ και των υπηρετών που εργάστηκαν γι 'αυτούς στις αρχές του 20ου αιώνα σε ένα εξοχικό Βρετανικό Οίκο. Κατά τη διάρκεια των 6 κύκλων της, η σειρά κέρδισε συνολικά 3 Χρυσές Σφαίρες, 15 βραβεία Primetime Emmy, ένα Ειδικό βραβείο BAFTA και 69 υποψηφιότητες για βραβείο Emmy, κάνοντας το Downton Abbey την πρώτη μη Αμερικάνικη σειρά με τις περισσότερες υποψηφιότητες στην ιστορία των Emmys – κερδίζοντας και ένα παγόσμιο ρεκόρ Guinness ως η τηλεπτική σειρά με την υψηλότερη βαθμολογία κριτικών. 

Read More

Ανοικτές Πόρτες 2019 | ΡΟΔΟΣ | 27-29 Σεπτεμβρίου

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι οι Ανοικτές Πόρτες θα διοργανωθούν και φέτος χάρη στην υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και των ιδιωτών χορηγών μας. Όπως πάντα, η πιο δημοφιλής εκδήλωση πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης μας θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου, από Παρασκευή 27 έως Κυριακή 29. Οι φετινές Ανοικτές Πόρτες είναι ξεχωριστές γιατί γιορτάζουμε την 10η επέτειο. 

 

Θέμα τους: Riches of Rhodes - Θησαυροί της Ρόδου.

 

Σύντομα περισσότερες πληροφορίες.