Μουσικά Νέα Θεσσαλονίκης
Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ με τις ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ και ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ στο ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ | ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης

Δήμητρα Γαλάνη, Νατάσσα Μποφίλιου 

 

5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΑΣΟΥΣ

 

Δευτέρα 24 Ιουνίου

Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη 

 

Καλοκαίρι 2019

 

Την Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης, που ιδρύθηκε πρόσφατα, κατόπιν πρωτοβουλίας της οικογένειάς του και της Seed Point, μουσικού εκδότη του δημιουργού, με την υποστήριξη της εταιρείας μουσικών παραγωγών Prospero, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε αυτό το καλοκαίρι, στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, με δύο σπουδαίες ερμηνεύτριες, τη Δήμητρα Γαλάνη και τη Νατάσσα Μποφίλιου. Τα τραγούδια του σημαντικότερου δημιουργού της ελληνικής λαϊκής μουσικής, τα οποία διατηρούν αμείωτη τη δύναμη και την απήχησή τους και εξακολουθούν να μας συναρπάζουν, παρουσιάζονται από δύο ξεχωριστές ερμηνεύτριες και μια ορχήστρα εξαίρετων μουσικών που ασχολούνται πολλά χρόνια με το έργο του Τσιτσάνη.

Η πρώτη παρουσίαση της Ορχήστρας Βασίλης Τσιτσάνης και του συγκεκριμένου προγράμματος έγινε στις αρχές Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και σημείωσε τεράστια επιτυχία. Ακολούθησαν δύο sold-out παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης που κέρδισαν κοινό και κριτικούς. Στις παραστάσεις αυτές συμπράττουν για πρώτη φορά επί σκηνής και αποδίδουν αγαπημένα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη, με τον δικό τους τρόπο, δύο πολύ ιδιαίτερες φωνές. Η Δήμητρα Γαλάνη, μια σπουδαία καλλιτέχνης που επί 40 και πλέον χρόνια πρωταγωνιστεί στο ελληνικό τραγούδι με τη συνέπεια, τη διορατικότητα και την ποιότητα των μουσικών της επιλογών, την οποία είχε επιλέξει ο ίδιος ο Τσιτσάνης ως ερμηνεύτρια των τραγουδιών του, και η Νατάσσα Μποφίλιου, η πιο σημαντική και αγαπητή σύγχρονη ερμηνεύτρια που ξεχωρίζει για το ταλέντο της και την απολύτως προσωπική ερμηνευτική της ταυτότητα.

Είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται μια ορχήστρα προσανατολισμένη στο έργο του μεγαλοφυούς και καινοτόμου συνθέτη, στιχουργού και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, ο οποίος μας κληροδότησε ένα έργο σπάνιας ποιότητας, μαστοριάς και καλαισθησίας, χωρίς το οποίο η εικόνα της ελληνικής μουσικής θα ήταν διαφορετική. Ο Βασίλης Τσιτσάνης διήνυσε μια δημιουργική περίοδο 45 ετών συνεχούς παρουσίας στο πάλκο πλαισιωμένος μέχρι το τέλος της ζωής του από προικισμένους μουσικούς, καλύπτοντας τη βαθιά ανάγκη του να επικοινωνήσει με το κοινό και να εμπνευστεί από αυτό. Αυτήν ακριβώς την προσήλωση του Τσιτσάνη στη σωστή παρουσίαση των τραγουδιών του έρχεται να υπηρετήσει η ομώνυμη Ορχήστρα. Βασικός σκοπός της, η προβολή του έργου του μέσα από ζωντανές εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδας υπό την καθοδήγηση του Μανώλη Πάππου, δεξιοτέχνη του μπουζουκιού και ουσιαστικού γνώστη του έργου του μεγάλου μας δημιουργού.

Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στο Θέατρο Γης, θα ζήσουμε μία βραδιά «μαγική, ονειρεμένη» που θα μας θυμίσει τον πλούτο της μουσικής του Βασίλη Τσιτσάνη, ο οποίος –διαχρονικός και επίκαιρος όπως όλοι οι μεγάλοι της Τέχνης– εξακολουθεί, έναν αιώνα μετά τη γέννησή του, να ζει μέσα από τα τραγούδια του και να συγκινεί ακροατές από διαφορετικές γενιές.

 

Συμμετέχουν οι μουσικοί 

Μπουζούκι – Επιμέλεια ορχήστρας: Μανώλης Πάππος 

Μπουζούκι: Φώτης Βεργόπουλος 

Μπαγλαμάς – φωνή: Βασίλης Προδρόμου 

Κιθάρα: Νίκος Γύρας 

Πιάνο: Δημήτρης Σίντος 

Ακορντεόν: Ντάσσο Κούρτι 

Μπάσο: Μιχάλης Δάρμας 

Κρουστά: Στράτος Σαμιώτης 

Bιολί: Νίκος Βερύκοκος

 

INFO

Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης 

Δήμητρα Γαλάνη, Νατάσσα Μποφίλιου 

5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΑΣΟΥΣ 

Δευτέρα 24 Ιουνίου 

Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη 

Καλοκαίρι 2019

Ώρα έναρξης: 21.00 

 

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 15€ 

Tαμείο:17€ 

Eιδικές κατηγορίες (φοιτητικά, ανέργων, πολυτεκνικά, παιδικό, μαθητικό, νέου μέχρι 18 ετών): 12€

*Αυστηρή προϋπόθεση η επίδειξη του παραστατικού του μειωμένου εισιτηρίου στην είσοδο.

Οι ειδικές κατηγορίες ισχύουν και στην είσοδο.

 

Προπώληση εισιτηρίων:

ΤΑΜΕΙΟ ΚΘΒΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 

ΤΑΜΕΙΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ 

TICKET SERVICES: www.ticketservices.gr II Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου) ΙΙ Τηλέφωνο: 210 7234567 

Καταστήματα PUBLIC και online στο tickets.public.gr

 

Συντελεστές:

Φωτισμοί: Μαρία Αθανασοπούλου 

Ηχοληψία FOH: Βαγγέλης Κουλούρης 

Ηχοληψία σκηνής: Aντώνης Ζαχόπουλος - Παναγιώτης Ηλιόπουλος 

Σχεδιασμός δράσεων για το Έργο του Βασίλη Τσιτσάνη: Σωτήρης Λυκουρόπουλος 

 

Παραγωγή: PROSPERO - Βασίλης Τσιτσάνης published by SEED POINT 

Ο Γιάννης Χαρούλης στο Θέατρο Γης (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) | Τετάρτη 19 Ιουνίου

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

 

Μετά από ένα δημιουργικό χειμώνα, που έφερε νέες μελωδίες, στίχους και ενορχηστρώσεις, ο Γιάννης Χαρούλης έρχεται κι αυτό το καλοκαίρι να μοιραστεί μαζί μας καινούριες σκέψεις κι αναπάντεχες επιθυμίες.

Ένας από τους πρώτους σταθμούς του καλοκαιρινού ταξιδιού, το Θέατρο Γης την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019.

Ο Γιάννης Χαρούλης μας καλεί με ανοιχτή την καρδιά, να νιώσουμε, να χαρούμε, να χορέψουμε, να γιορτάσουμε και να θυμηθούμε αυτά που από πάντα γνωρίζουμε..με τον ίδιο τρόπο που έχει με τη φωνή, την παρουσία και την ερμηνεία του,να μας κάνει να ακούμε την παραδοσιακή μουσική σαν μόλις να έχει γεννηθεί.

Τα νέα τραγούδια έρχονται αγκαλιά με όλα όσα ήδη αγαπήσαμε, να μας δώσουν λόγο κι αφορμή να πιαστούμε από το χέρι, να φτιάξουμε παρέες και να ανακαλύψουμε απ την αρχή πόση δύναμη κι αγάπη φέρνει το να είμαστε μαζί…

H προπώληση ξεκίνησε!

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

 

Η προπώληση ξεκίνησε!

Ώρα έναρξης: 21:00

Οι πόρτες ανοίγουν: 19:30

Τιμές εισιτηρίων:

12€ φοιτητικό – ανέργων

14€ γενική είσοδος

 

TICKET SERVICES:

www.ticketservices.gr

Καταστήματα PUBLIC και online

Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 7234567

 

Συμμετέχουν:

ΜΟΥΣΙΚΟΙ

Λευτέρης Ανδριώτης/Λύρα

Μιχάλης Καλκάνης/ Κοντραμπάσο

Βασίλης Μπαχαρίδης/ Κρουστά

Κωνσταντής Πιστιόλης / Πνευστά

Θανάσης Τζίνγκοβιτς/ Ηλεκτρική Κιθάρα

Πάνος Τόλιος /Κρουστά

Mark Nieuwenhuis/ Τρομπέτα

ΤΕΧΝΙΚΟΙ

Παναγιώτης Ριζόπουλος- Νίκος Κωνσταντάκης / Σχεδιασμός Ήχου

Μαρία Βενετάκη/ Σχεδιασμός Φωτισμού

 

Παραγωγή: AFTOFOTO

 

Ο Κωστής Μαραβέγιας στο Θέατρο Γης (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) | Πέμπτη 27 Ιουνίου

ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

 

Ο Κωστής Μαραβέγιας στο Θέατρο Γης

 

Εισιτήρια και πληροφορίες εδώ: https://www.viva.gr/tickets/music/theatro-gis/kostis-maraveyas/

 

Καλοκαίρι χωρίς συναυλία Μαραβέγια δεν γίνεται. Η αρχή γίνεται στη Πλατεία Νερού στην Αθήνα στις 9 Ιουνίου. Εκεί θα δοθεί και το σύνθημα της καλοκαιρινής περιοδείας του Κωστή! Εκεί θα γίνει  η πρώτη συναυλία ρεφενέ…

 

Πού τι σημαίνει ρεφενέ;  Ότι ο καθένας φέρνει ό,τι έχει. Φέρνεις τα μικροπράγματα σου. Φέρνεις τη χαρά σου, το χαμόγελό σου. Φέρνεις τον φίλο σου. Φέρνεις την παρέα σου. Φέρνεις το αμόρε σου. Φέρνεις το θέμα σου, την ιστορία σου. Και την λύπη σου φέρε αν έτσι νιώθεις. Φέρε όλα τα μικρά σου και καθημερινά. Πολλά μικρά και καθημερινά κάνουν κάτι μεγάλο.

 

Σε αυτό το "μεγάλο",  ο Κωστής θα βάλει τη μουσική, θα βάλει τις λέξεις και τις νότες, θα βάλει τα τραγούδια του που αγαπάμε, θα βάλει το αίσθημα και το συναίσθημα, θα βάλει το soundtrack της βραδιάς. Την μουσική της χαράς. Ε κι η νύχτα θα βάλει φεγγάρι κι αστέρια. Και πολλά πολλά "Μικροπράγματα" θα κάνουν ένα μεγάλο πράγμα από αυτά που μοιραζόμαστε όλοι.

 

Μαζί του παίζουν, οι εξαιρετικοί και σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο) και Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα).

 

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:30, ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 20:00

Τιμές εισιτήριων: Η προπώληση ξεκινάει προς 10 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 13 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 15 ευρώ. 10€ ΑΜεΑ – ανέργων με την επίδειξη του σχετικού εγγράφου.

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

 

Και στα:

•          Ταμείο ΚΘΒΕ - Πλατεία Αριστοτέλους

•          Ταμείο Βασιλικού Θεάτρου.

Active Member full band @ MYLOS CLUB (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) | Σάββατο 18 Μαΐου

Active Member full band

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΜΑΙΟΥ 2019

MYLOS CLUB

 

Οι Active Member βρίσκονται στην ενεργό δράση 27 χρόνια. Είτε με την δύναμη του ονόματός τους, ως ενεργά μέλη, είτε με διάφορα μουσικά και άλλα project, o B.D.Foxmoor – ιθύνων νους – και η Sadahzinia έχουν βρει έναν δικό τους τρόπο να ερμηνεύουν το γίγνεσθαι, το πως μεταβάλλονται τα πράγματα και οι καταστάσεις σε ένα κόσμο παλλόμενο ή και βουβό. Δεκάδες album, περισσότερα από 1500 τραγούδια, ζωή μετρημένη με ρίμες και λέξεις…

Η μελωδικότητα ήταν πάντα ζητούμενα στην μουσική παραγωγή του B.D.Foxmoor που παράλληλα με τις ψαγμένες λούπες και τους ψηφιακούς ήχους, χρησιμοποιεί έμπειρους μουσικούς για να «χτίσει» το μουσικό χαλί πάνω στο οποίο θα ηχογραφήσει τους στίχους. Βιολί, κιθάρα, πιάνο, τσέλο, μαντολίνο, κοντραμπάσο, σαξόφωνο, φυσικά κρουστά… Οι μουσικοί πειραματισμοί ατελείωτοι από έναν άνθρωπο που χωρίς ακαδημαϊκές γνώσεις ξεδιπλώνει από μέσα του πρωτότυπες μελωδίες …

Οι Active Member όπως δεν τους έχετε ξαναδεί..

 

To Σάββατο στις 18 Μαϊου στο ΜΫΛΟΣ club οι Active Member θα μεταφέρουν στη σκηνή όλη τη δημιουργικότητα που υπάρχει στις πρόβες. Οι μουσικοί συνοδεύουν on stage τους B.D.Foxmoor και Sadahzinia:

Κιθάρα, τσέλο, μαντολίνο, κοντραμπάσο, ακορντεόν, κρουστά και samples

σε απόλυτη σύνδεση μεταξύ τους στήνουν ένα πολύ δυναμικό και πλούσιο σε ηχοχρώματα project, ίσως, μάλιστα, το πιο έντονο και νευρώδες μουσικό project που παρουσίασαν ποτέ.

Αυτήν τη φορά, με το μουσικό πεδίο παλλόμενο και ζωντανό από μουσικούς που όχι απλά κλήθηκαν να παίζουν αλλά κυρίως αγαπούν τα τραγούδια των Active Member εδώ και χρόνια, η ενέργεια του B.D.Foxmoor και της Sadahzinia απογειώνεται λέγοντας ιστορίες με ρίμες... Κάθε τραγούδι είναι σαν να το ακούς από την αρχή καθώς οι λέξεις ακούγονται διαυγείς και καθαρές σαν πρώτη φορά ακόμα κι αν οι μυημένοι το έχουν χαράξει στη καρδιά τους από χρόνια…

Κάνουν ένα οδοιπορικό σε πολύ γνωστά κομμάτια τους και χιλιοτραγουδισμένα από τον κόσμο, ενώ ερμηνεύουν και κομμάτια που σπάνια έχουν ακουστεί στις συναυλίες τους.

Κατάθεση ψυχής αυτοί οι στίχοι με το ζωντανό μελωδικό υπόβαθρο. Ξυπνά μοναδικά συναισθήματα. Τα τραγούδια ακουμπούν και ψιθυρίζουν την ουσία που φτιάχτηκαν κάποτε. Οι γενιές συναντώνται με έναν κοινό κώδικα και βρίσκουν στέρεο πέρασμα για τη συνέχεια μέσα από τη μουσική και τα λόγια του γκρουπ.

 

ACTIVE MEMBER ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ

1. «Διαμαρτυρία» 1992

2. «Στην ώρα των σκιών» 1994

3. «Τομεγάλο κόλπο» 1995

4. «Από τον τόπο της φυγής» 1996

5. «Οι μύθοι του βάλτου» 1998

6. «Μέρες παράξενες, θαυμάσιες μέρες» 2000

7. «Live-remix» 2000

8. «Στον καιρό του αλλόκοτου φόβου» 2001

9. «Πέρασμα στο ακρόνειρο» 2002

10. «Fiera» 2004

11. «Aπό το μεγάλο κόλπο στη Fiera” 2005

12. «Blah-blasphemy» (cd & dvd) 2005

13. «Σκιεράτσα» (box 3cd, “Blah-blasphemy 2”, “Άπνοια”,

“Βαθύσκιωτα”) 2006

14. «Άπ’ της φτιάξης μας τα λάθια» 2cd 2009

15. «Στων βουβών την εσχατιά» 2011

16. «Αρσενάλι» (2cd) 2012

17. «Cosmos Alivas» 2014

18. «Οutro-live» (2cd & dvd) 2015

19. «Ζαλίκι» (2cd) 2016

20. «Φρυκτωρία» 2019-2020

 

B.D.FOXMOOR ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ (προσωπική)

1. «I’m still an active member» 1993

2. «Kramahoperrata» 1997

3. «Στη χάση και στη φέξη» 1999

4. «Το μυστικό οκτάγωνο» 2001

5. «Kramahoperrata 2» 2001

6. «Sampleterra» 2003

7. «Afovia» 2003

8. «Red zone-umicah» 2003

9. «Low bap mixtape vol.1» 2003

10. «Σφήνα» (ep) 2004

11. «Wasted in hiphopoly» (2cd & dvd) 2005

12. «Pyromantic» (7”) 2006

13. «Όταν οι μικρόνοοι hiphoραγούν» (2 cd) 2007

14. «Darkest light epitome» (2Lp) 2008

15. «Vadarkia» 2009

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

📍 Μύλος Club

Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία

🕤 Ώρα προσέλευσης: 21:30

🕥 Ώρα έναρξης 22:30

-------------------------------------------------------

🔖 Προπώληση: 10€

🔖 Ταμείο: 13€

--------------------------------------------------------

➡ Η αγορά του εισιτήριου δεν εξασφαλίζει θέση καθημένου.

☎️📲Για κρατήσεις θέσεων τηλεφωνικά: 2310.510081 & 698 722 1007 ή επικοινωνείτε με μήνυμα στο inbox της σελίδας Mylos Club Thessaloniki με το όνομά σας, τηλέφωνο και αριθμό ατόμων.

➡Το εισιτήριο είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνει ποτό.

-------------------------------------------------------

✅ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

ΣΑΡΩΘΡΟΝ (Λαδάδικα, Κατούνη 17 - 2310.538282)

ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ (Πλατεία Ναυαρίνου 14 - 2310.278515)

ΔΙΩΡΟΦΟΝ (Καλαμαριά, Κερασούντος 81 - 2310.453998)

ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ (Αποστόλου Παύλου 22, 2310. 248188)

JOLLITY (Εύοσμος, Παύλου Μελά 25, 2310. 759409

STEREODISC (Αριστοτέλους 4 - 2310.262912)

---------------------------------------------------------------

Ρίτα Αντωνοπούλου & Θοδωρής Οικονόμου στο Θέατρο Αυλαία (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) | Σάββατο 20 Απριλίου

ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Μαζι της στο πιάνο ο Θοδωρής Οικονόμου

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Θέατρο Αυλαία

 

Οι δυο μεγάλοι καλλιτέχνες συνεχίζουν το ταξίδι, με μια παράσταση από αυτές που χαράσσουν την μνήμη και που παρουσιάστηκε με τεράστια επιτυχία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από κοινό και κριτικούς, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου, στη σημαντικότερη στιγμή της πορείας της, συναντά τον σπουδαίο πιανίστα Θοδωρή Οικονόμου, έναν από τους πιο καταξιωμένους νέους Έλληνες συνθέτες θεατρικής και κινηματογραφικής μουσικής.

Μια μουσική σύμπραξη για τη χαρά της δημιουργίας, για την ανακάλυψη μέσα από το παιχνίδι, για τη φλόγα που καίει, για τη στιγμή που περικλείει τα πάντα.

Ένα πιάνο, μια φωνή, δυο άνθρωποι που καίγονται επί σκηνής, μας παίρνουν από το χέρι και πάμε!

Ένα ρεσιτάλ ερμηνείας 2 μοναδικών καλλιτεχνών, που συνομιλούν στο σήμερα, κοιτώντας στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον. Τρυφερές εικόνες, όπου εύθραυστες μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι, δίνουν τη θέση τους σε ροκ μπαλάντες των Αγγελάκα και Παυλίδη, εντυπωσιακά ερμηνευμένες με ένα πιάνο και με μια εσωτερική δύναμη από τους δύο ερμηνευτές, που καθηλώνει.

Ο κόσμος του Θάνου Μικρούτσικου, συνυπάρχει και μάλλον ενώνεται με τον Leonard Cohen, την μελωδία των τραγουδιών της Edith Piaf, την υγρασία των στίχων του Θανάση Παπακωνσταντίνου, το μέγεθος του Μίκη Θεοδωράκη, την οικειότητα και την ψυχή του Σταμάτη Κραουνάκη, καθώς και με τραγούδια νέων δημιουργών, όπως του Θοδωρή Οικονόμου και του Σταύρου Σιόλα. Και όλα αυτά ερμηνευμένα με μια αλήθεια που οδηγεί στην ουσιαστική συγκίνηση.

Οργάνωση παραγωγής: Cricos Productions & Cultural Management

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θέατρο Αυλαία

Τσιμισκή 136

Ώρα έναρξης: 21:30

Τηλ: 6949950530, 2310.230013

 

Είσοδος: 12€

Προπώληση; 10€

Σημεία Προπώλησης: Ταμείο θεάτρου,

Ωρες λειτουργιας: Δ-Π: 09:30-13:30 & 17:30-21:30

ΣΚ: 09:30-21:30

 

viva.gr

και στα φυσικά σημεία της viva, Wind, Seven Spot, My market, Shell, Bp, Reload

Usurum ζωντανοί στο Καφωδείο (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) | Τετάρτη 17 Απριλίου

Usurum ζωντανοί στο Καφωδείο 17.4.2019

 

Οι Usurum μετά την υπέροχη βραδιά του Γενάρη, ανηφορίζουν ξανά για ένα ριπίτ στο Σαλονικιώτικο Καφωδείο!

Έχοντας κυκλοφορήσει μόλις τον 3ο δίσκο τους "Μη & Δεν" ανεβαίνουν στη σκηνή του Καφωδείου για μια μοναδική εμφάνιση στις 17 Απριλίου. Τραγούδια από τη δισκογραφία τους, διασκευές, παλιές και νέες, σε αγαπημένους δημιουργούς. Από το "Ακου" στο "Κλείσε τα παράθυρα" και από τον Ομάρ Καγιαμ στον Ναπολέοντα Λαπαθιώτη. Από τον Παυλίδη στη Ζαμάνη και απ την παράδοση στον Τσιτσάνη. Ιστορίες δικές τους και ιστορίες άλλων χτίζουν το μωσαϊκό της μουσικής τους παράστασης.

 

Τετάρτη 17.4.2019

 

Κοσμάς Λαμπίδης: φωνή, νέι

Σταύρος Ρουμελιώτης: κιθάρα, φωνή

Νίκος Αντωνόπουλος: κιθάρα, πλήκτρα, φωνή

Βασίλης Μαντζούκης: τύμπανα

Λάμπρος Παπανικολάου: κοντραμπάσο

ήXOΣ: Σπύρος Ρουμελιώτης

 

είσοδος: 6 ευρώ

ώρα: 21.00

Ο Βασίλης Πετρίδης & οι Γκαϊλέ στο Καφωδείο Ελληνικό (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) | Παρασκευή 19 Απριλίου

Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του δίσκου "Δανεικά και Κλεμμένα" από την "ΑΧΟΣ", ο Βασίλης Πετρίδης επιστρέφει με τους Γκαϊλέ σε μία μοναδική συναυλία στην πόλη της Θεσσαλονίκης! Με πολλή διάθεση και καινούρια μουσική από τον επόμενο δίσκο που ετοιμάζεται... θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε το "μακεδονίτικο ροκ", όπως το αποκάλεσαν!

Μαζί, επί σκηνής, θα συμπράξει κι ο Yiannis Dionysiou!

 

Ακούστε εδώ: https://youtu.be/v8HVs2wayTI

κι εδώ: https://youtu.be/6UYe66tKoWM

 

Φωνή, λαούτο, μπουζούκι, κιθάρα: Βασίλης Πετρίδης / Vasilis Petridis | Φωνή, κρουστά: Στέλλα Γιαλτζή | Φωνή, ακ.κιθάρα: Gogos Vartsakis | Ηλ.κιθάρα: Giorgos Karakoulias | Βιολί: Xaritini Kt | Μπάσο: Giannis Vakaloudis | Τύμπανα: Kostas Anagnostou.

--------------------------------------

Support act: Μάκης Καβούκας & Κωνσταντίνα Τεντόγλου.

Μετά από ξεχωριστές μουσικές πορείες, ο Μάκης Καβούκας και

η Κωνσταντίνα Τεντόγλου, ολοκλήρωσαν το πρώτο τους κοινό άλμπουμ με τίτλο “Παράξενες Λιακάδες”, το οποίο κυκλοφορεί σύντομα από την εταιρεία Μικρός Ήρως.

Φωνή: Konstadia Tentoglou | Κιθάρα: Makis Kavoukas | Κιθάρα: Βασίλης Παπαδόπουλος

--------------------------------------

Έναρξη: 22:00, είσοδος: 5€, τηλ. κρατήσεων: 2310 279159

Νίκος Ζιώγαλας live στον Παπαγάλο (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) | Πέμπτη 18 Απριλίου

Την Πέμπτη 18/4 τραγουδάμε "Σαν Σταρ του σινεμα", "Πέρασε η μπόρα", " Βασιλική" , "Ρομαντικός", "Πάρε με απόψε" και άλλα πολλά τραγούδια που τόσο έχουμε αγαπήσει!!

Ο Νίκος Ζιώγαλας και οι On The Road ένα σχήμα με πολλά χιλιόμετρα που αποδείχθηκε στην μουσική πορεία των χρόνων ότι κατέκτησε επάξια την αγάπη του κοινού!!

Τα τραγούδια του Νίκου Ζιώγαλα δεν έχουν πάψει στιγμή να μας συντροφεύουν από το ραδιόφωνο ή στις παρέες, αφού ο αγαπημένος τραγουδοποιός έχει γράψει επιτυχίες που έχουν αποδειχτεί διαχρονικές! Οι ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη κατά την διάρκεια του προγράμματος.

~ Δημήτρης Χατζηδημητρίου: φωνητικά και πιάνο

~ Παρασκευάς Θεοδωράκης: φωνητικά και κιθάρα

 

Φιλική συμμετοχή: Κώστας Καρμπάς

 

Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Η Μαρία Παπαγεωργίου στο ξέφωτο (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) | Παρασκευή 19 Απριλίου

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Μουσική Σκηνή "ξέΦωτο"

 

Η ερμηνεύτρια, μουσικός και τραγουδοποιός Μαρία Παπαγεωργίου μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η ακουστική της πρόταση Homebound στην πρώτη της παρουσίαση στην Αθήνα, περιοδεύει αυτούς τους μήνες ανά την Ελλάδα, κάνοντας στάση στη Θεσσαλονίκη, στο Ξέφωτο, την Παρασκευή 19 Απριλίου, σε ένα δίωρο πρόγραμμα, μαζί με δύο μουσικούς (κιθάρα, κοντραμπάσο).

Το κορίτσι με την κόκκινη κιθάρα παρουσιάζει ένα συναισθηματικό Mixtape, σε ένα ακουστικό πρόγραμμα διαφορετικό από αυτά που μας είχε συνηθίσει.

Έπειτα από 3 προσωπικούς δίσκους (Όμορφοι & Ηττημένοι, Άβουλο Θεριό & Μνήμη), τα "4 Χρόνια Δευτέρα", το άλμπουμ που ηχογραφήθηκε ζωντανά με αφορμή τα 4 χρόνια που βρέθηκε στη σκηνή του Σταυρού του Νότου, αλλά και τη συνεργασία της με τον Μίκη Θεοδωράκη για τον δίσκο "Αλληλογραφία" στον οποίο διασκευάζει τραγούδια του μεγάλου μας συνθέτη, η Μαρία Παπαγεωργίου έρχεται αυτήν την άνοιξη με μια δική της, απολύτως προσωπική συλλογή αγαπημένων τραγουδιών. Τραγουδάει σε "χρόνο Ενεστώτα" σα να απευθύνεται σε έναν σημαντικό για εκείνη παραλήπτη: το κοινό της, όπου κι αν βρίσκεται, όπου κι αν το συναντά!

Ο Μίκης Θεοδωράκης ταξιδεύει παρέα με την Tracy Chapman, το Νίκο Παπαζογλου και τους Portishead, ανάμεσα στους παραδοσιακούς ρυθμούς της Λέσβου και του Πόντου, με κεντρικό σταθμό τα δισκογραφημένα τραγούδια της Μαρίας αλλά και καινούρια ακυκλοφόρητα!

Οι διαδρομές των τραγουδιών - ελληνικών και ξένων- χιαστί και η παρουσίασή τους ενστικτώδης εκεί που τα βάθη της παράδοσης συναντούν τις μοναχικές ψηφιακές ακροάσεις.

Η νεαρή τραγουδοποιός μας καλεί να ακούσουμε μαζί αυτή την κασέτα που ετοίμασε σε μια εποχή ψηφιακή, που τα συναισθήματα των ανθρώπων στενεύουν.

Σταύρος Ρουμελιώτης: ακουστική & ηλεκτρική κιθάρα

Ντίνος Μάνος: κοντραμπάσο

Μαρία Παπαγεωργίου: κιθάρα, νταούλι

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ξέφωτο

Λυκούργου 4, Λαδάδικα

Ώρα προσέλευσης: 21:30

Ώρα έναρξης 22:30

Προπώληση: 10€,

Ταμείο: 12€

--------------------------------------------------------------------------

 Τη κρατήσεων: 6949950530, 6931091534

 Η αγορά του εισιτήριου δεν εξασφαλίζει θέση καθημένου.

 Το εισιτήριο είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνει ποτό

--------------------------------------------------------------------------------------

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

ΣΑΡΩΘΡΟΝ (Λαδάδικα, Κατούνη 17 - 2310.538282)

ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ (Πλατεία Ναυαρίνου 14 - 2310.278515)

ΔΙΩΡΟΦΟΝ (Καλαμαριά, Κερασούντος 81 - 2310.453998)

ΛΥΚΙΣΚΟΣ (Ανω Ηλιουπολη, Μαυρομιχάλη 9 & Δαβάκη 65 - 6980127359)

BOCCA (Λεωφ Νίκης 51 & Μητροπολίτου Ιωσήφ) – 2310.279669)

viva.gr και στα φυσικά σημεία της viva, Wind, Seven Spot, My market, Shell, Bp, Reload

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ trio | MYLOS CLUB (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) | Πέμπτη 11 Απριλίου

 

Η kazandb παρουσιάζει

 

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ trio

 

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

MYLOS CLUB

 

O Παύλος Παυλίδης έρχεται να μας παρουσιάσει ένα  live, στο club του Μυλου, την Πέμπτη 11 Απριλιου πέρα από τα καθιερωμένα.

Ένα project δουλεμένο τον τελευταίο καιρό μαζί με τον Ορέστη Μπενέκα στα πλήκτρα και τις λούπες και τον Αλέκο Βουλγαράκη στην ηλεκτρική κιθάρα.

Μια άλλη προσέγγιση στα τραγούδια του Παύλου από όλη τη μουσική του πορεία και με ένα πρόγραμμα εμπλουτισμένο με αρκετά κομμάτια του, που δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να ακούσουμε στις συναυλίες του, καθώς η επιλογή τους ταιριάζει απόλυτα με την ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου project .

Αξέχαστοι στίχοι και μελωδίες τόσο από την εποχή των Ξύλινων Σπαθιών όσο και από τη μετέπειτα δισκογραφία του, φτάνοντας έως και τον τελευταίο δίσκο που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2016 με τον τίτλο «Μια Πυρκαγιά σ’ένα σπιρτόκουτο».

Παύλος Παυλίδης: Φωνή, Ακουστική κιθάρα

Ορέστης Μπενέκας: Πλήκτρα, Φωνητικά, Loops

Αλέκος Βουλγαράκης: Ηλεκτρική κιθάρα

 

INFO

Μύλος Club

Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία

Ωρα προσέλευσης: 21:30

Ώρα έναρξης 22:30

 

Προπώληση: 10€

Ταμείο: 13€

-  Η αγορά του εισιτήριου δεν εξασφαλίζει θέση καθημένου. Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνείτε στο 2310.510081, 6949950530

-  Το εισιτήριο είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνει ποτό

 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

ΣΑΡΩΘΡΟΝ (Λαδάδικα, Κατούνη 17 - 2310.538282)

ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ (Πλατεία Ναυαρίνου 14 - 2310.278515)

ΔΙΩΡΟΦΟΝ (Καλαμαριά, Κερασούντος 81 - 2310.453998)

ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ (Αποστολου Παυλου 22, 2310. 248188)

JOLLITY (Ευοςμος, Παύλου Μελα 25, 2310. 759409

 

Κρατήσεις: Αποστολή στο inbox της σελίδας Mylos Club Thessaloniki με το όνομα σας, τηλέφωνο και αριθμό ατόμων

James + Shame live | Fix Factory of Sound Open Air, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ | Παρασκευή 7 Ιουνίου

ΟΙ JAMES ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ!

 

Οι James, μία από τις πιο αγαπημένες μπάντες του ελληνικού κοινού, επιστρέφουν στη χώρα μας έχοντας κυκλοφορήσει το καλύτερο album της μεγάλης καριέρας τους, για να αποδείξουν πως η σχέση τους με εμάς παραμένει μοναδική! Το συγκρότημα από το Manchester θα εμφανιστεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου στο Fix Factory Of Sound Open Air, στη Θεσσαλονίκη!

Γνωστοί για το ότι αλλάζουν το set list τους κάθε βράδυ, θα μας προσκαλέσουν να τραγουδήσουμε μαζί τους τραγούδια όπως τα "Laid", "Getting Away With It ", "Sometimes", "Come Home", "Born Of Frustration", "She's a Star" καθώς και μερικά από τα νεώτερα hits τους, όπως το "Coming Home Pt 2" και το αγαπημένο του κοινού "Many Faces", που αποδεικνύουν τον λόγο που αυτή η μπάντα συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της 35 και πλέον χρόνια μετά το ξεκίνημά της, κατορθώνοντας να ηχεί αναζωογονημένη και πιο ζωντανή από ποτέ.

Ο τελευταίος δίσκος τους "Living In Extraordinary Times", που κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι, έχει γίνει δεκτός με εξαιρετικές κριτικές. "Το 15o album τους είναι πιθανότατα το καλύτερό τους" έγραψε ο Observer. Το ίδιο δείχνει να πιστεύει και ο Guardian, εντυπωσιασμένος από το πάθος και τις ξεκάθαρες απόψεις των James. "Το προηγούμενο album τους αποτέλεσε την μεγάλη επιτυχία τους και η συνέχεια με αυτό δείχνει την ίδια αυτοπεποίθηση και δυναμική, γεμάτο οργή για την εποχή του Trump και του Brexit. Είναι αξιοθαύμαστο, αλλά το 15ο album είναι μάλλον και το καλύτερο στην καριέρα τους!"

Είναι εξαιρετικά σπάνιο για μία μπάντα με τόσα χρόνια πορείας στις πλάτες της να παρουσιάζει μία τόσο καλή και ολοκληρωμένη δουλειά, που να έχει απόλυτη επαφή με το σήμερα, μουσικά και θεματικά. Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για ένα όνομα που από το ξεκίνημά του στο Manchester, το 1982, έγινε γρήγορα γνωστό, αποκτώντας ένα πολυπληθές κοινό αλλά και διάσημους φίλους, όπως ο Morrissey, o Johnny Marr και ο περίφημος Brian Eno που αργότερα έμελλε να αναλάβει την παραγωγή στις γνωστότερες κυκλοφορίες τους.

Η σχέση τους με την Ελλάδα και το κοινό της είναι γνωστή, εδώ και πολλά χρόνια, και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ερωτική. Ελάχιστες μπάντες έχουν αγαπηθεί στη χώρα μας όσο οι James και οι λόγοι είναι προφανείς. Από το 2001, όταν πρωτοεμφανίστηκαν εδώ, μέχρι και σήμερα αυτή η σχέση αντέχει στον χρόνο, ανανεώνεται σε κάθε νέα επίσκεψή τους και δείχνει να μην έχει ημερομηνία λήξης!

“Όταν βλέπεις τους James στη σκηνή, βλέπεις ότι εξακολουθούμε να αποτελούμε έναν ζωντανό οργανισμό. Μεγαλώνουμε, κινούμαστε, αλλάζουμε. Δεν έχουμε απομείνει πολλές μπάντες που συνεχίζουμε να το κάνουμε αυτό" / Tim Booth

 

WEBSITE www.wearejames.com

FACEBOOK https://www.facebook.com/jamesisnotaperson/

YOUTUBE https://www.youtube.com/user/WeAreJamesTV

TWITTER https://twitter.com/wearejames

INSTAGRAM https://www.instagram.com/wearejames/

Οι Shame, μία από τις κορυφαίες νέες rock μπάντες της Μ. Βρετανίας, έρχονται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη στο πλευρό των James, την Παρασκευή 7 Ιουνίου.

Το περσινό καταπληκτικό ντεμπούτο τους, “Songs Of Praise”, μας σύστησε μια μπάντα με νεανική ορμή και θυμό και, ταυτόχρονα, ανθεμικά τραγούδια και έναν κλασικό ήχο της alternative σκηνής (από την post-punk έως την britpop) με τη δική τους ζωντάνια, πάθος και χιούμορ. Σε αυτό περιέχονται τα 5 από τα 6 singles-δυναμίτες που έχει κυκλοφορήσει η μπάντα, μέχρι στιγμής: “Gold Hole”, “Tasteless”, “The Lick”, “Concrete”, “One Rizla”.

Το “Songs Of Praise” δεν έλειψε από καμία λίστα και κατέκτησε την κορυφή σε αυτήν της, πάντα σεβαστής, Rough Trade, ενώ ταξίδεψαν σε ολόκληρο τον κόσμο συμμετέχοντας σε κάθε μεγάλο φεστιβάλ. Ηδη, από το 2016 και ολόκληρο το 2017, πριν καν ηχογραφήσουν το ντεμπούτο τους, ο frontman Charlie Steen και η παρέα του έχτισαν τη φήμη τους εκεί που κάθε rock μπάντα που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να το κάνει: πάνω στη σκηνή!

FACEBOOK https://www.facebook.com/shamebanduk/

INSTAGRAM https://www.instagram.com/shame/

YOUTUBE https://www.youtube.com/channel/UCEzHSKr1_q55AhwaGpkP5xQ

Παρασκευή 7 Ιουνίου / Fix Factory of Sound Open Air (26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη / τηλ. 2310 500670 & 2310 504014 /www.fixfactoryofsound.gr).

 

Η προπώληση ξεκινάει την Παρασκευή 1/2, στις 10 το πρωί, προς 30 ευρώ (ένα εισιτήριο) και 55 ευρώ (δύο εισιτήρια) και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.

Επίσης, θα διατεθεί μικρός αριθμός VIP εισιτηρίων, προς 70 ευρώ, με τα εξής προνόμια:

• Προτεραιότητα εισόδου στον χώρο την ώρα της συναυλίας

• Μία μοναδική ευκαιρία για την παρακολούθηση τριών τραγουδιών στο soundcheck του συγκροτήματος

• Ένα 15λεπτο Q & A session με ερωτήσεις από την πλευρά των κατόχων VIP εισιτηρίων προς τα μέλη της μπάντας

• Ένα αποκλειστικό δώρο από την μπάντα

• Αναμνηστικό πάσο της συναυλίας

Μία εβδομάδα πριν το show, θα αποσταλεί email προς όλους τους κατόχους VIP εισιτηρίων με τις ακριβείς λεπτομέρειες και το χρονοδιάγραμμα

 

Διάθεση:

Τηλεφωνικά / στο 11876

Online / www.viva.gr / www.fixfactoryofsound.gr

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Wind

 

Γραφείο Τύπου / Επικοινωνία:

Ιωάννα Μεταξοπούλου (Θεσσαλονίκη) / ioannametaxopoulou@yahoo.gr / 6944 188878

Οι ΠΥΞ ΛΑΞ στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών | Πέμπτη 27 Ιουνίου

Η ΓΙΟΡΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!

ΠΥΞ ΛΑΞ 2019

 

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ

 

Το καλοκαίρι του 2018 γιόρτασαν με τους χιλιάδες οπαδούς τους 30 απίστευτα χρόνια από την ίδρυσή τους.

Από τη Λάρισα έως τη Θεσσαλονίκη και από το ΟΑΚΑ έως την Κύπρο, οι Πυξ Λαξ υπενθύμισαν γιατί άλλαξαν για πάντα την ελληνική μουσική.

Τώρα, οι «παλιές αγάπες» έρχονται και πάλι στις ζωές μας…

και μας καλούν να τις ακολουθήσουμε στους προορισμούς τους, όπου και θα παρουσιάσουν κομμάτια από όλη την τριαντάχρονη πορεία τους, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!

 

 

Οι Πυξ Λαξ… με γροθιές και κλωτσιές, εισβάλλουν και το 2019 στο καλοκαίρι μας και μας προσκαλούν στη γιορτή τους!

 

-- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ --

H προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τρίτη 2 Απριλίου.

 

Σημεία Προπώλησης

Hunter Agency

Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς, Τηλ.: 210 3608366)

Τρίτη - Παρασκευή 10:30 - 14:30 & 17:00 - 21:00

Σάββατο 10:30 - 16:30

 

Stereodisc, Aριστοτέλους 4, Τηλ. 2310 262912

Μονή Λαζαριστών , Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη, Τηλ: 2310 650.999 / 589.185

 

Online

hunteragency.gr | Viva Wallet

Πρώτη φάση προπώλησης: 10 €

Δεύτερη φάση προπώλησης: 12 €

Online hunteragency.gr και Viva.gr: 13,20 €

Ταμείο: 14 €

Ο JOEY & Τα Παλιόπαιδα | LiVE | Eightball (Θεσ/νίκη) | Τετάρτη 10 Απριλίου

Ο JOEY & Τα Παλιόπαιδα | LiVE | Eightball (Θεσ/νίκη)!

 

Ο Τροβαδούρος του Folk & Roll, JOEY, παρέα με τα Παλιόπαιδα του, ξαναβγαίνει στη γύρα για να μοιραστεί τη Μουσική του, μέσα από το Ανοιξιάτικο & προτελευταίο μέρος της περιοδείας του,‘’ΜίνιαΤουρ’’!

Την Τετάρτη 10 Απριλίου θα βρεθεί στο EightBall, στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη, για να μας κεράσει Χορό και Χαμόγελα, μέσα από το νέο του πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει μουσικές απ’ όλον τον κόσμο κι απ’ όλες τις εποχές, τραγούδια από τους δύο πρώτους δίσκους του, καθώς και νέα τραγούδια απ’ τον επερχόμενο του δίσκο “Όλα για Καλό” που θα κυκλοφορήσει το Καλοκαίρι!

Μαζί του οι:

- Δάνης Κουμαρτζής: Μπάσο

- Δημήτρης Ματζίρης: Tρομπόνι

- Άκης Τσιαντής: Tύμπανα

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ίδιο, τη Μουσική αλλά και τις εμφανίσεις του, μπορείτε να επισκεφτείτε τις παρακάτω σελίδες:

https://www.joey.gr

https://www.facebook.com/Joey.re.file

https://www.youtube.com/Joeyrefile

https://www.instagram.com/Joey.re.file

 

EnJOEY!

=)

 

*ΚΥΡΙΑΚΗ 10.04

EIGHTBALL | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΩΡΑ: 21:30