ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΘΗΝΑΣ


Προτεινόμενες Μουσικές Σκηνές


«Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης»

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου: Ηρακλής Βαβάτσικας «συνομιλία με τον Αντώνη Αμιράλη»

-το ακορντεόν στην ελληνική μουσική-

Η Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, στο «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης», στις 22.30΄, είναι κι αυτή αφιερωμένη στο ακορντεόν ως σολιστικό όργανο της λαϊκής ορχήστρας, με μια σόλο παρουσίαση ορχηστρικών κομματιών, στο πρώτο μέρος, και τραγουδιών, στο δεύτερο, από τον δεξιοτέχνη του ακορντεόν και συνθέτη Ηρακλή Βαβάτσικα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι βασισμένο στην πρώιμη περίοδο του ρεμπέτικου, αλλά και την πρώτη περίοδο που ηχογραφήθηκε το ρεμπέτικο από τις φωνογραφικές εταιρίες που προσέτρεξαν στην Αθήνα από Ευρώπη και Αμερική για να καταγράψουν ένα καινούργιο, πλούσιο σε ηχοχρώματα και ρυθμούς είδος την εποχή εκείνη. Τον συνοδεύει στο τραγούδι και την κιθάρα ο Κώστας Καλαφάτης.

Πρόκειται για μια πρόταση του Ηρακλή Βαβάτσικα, που αγκαλιάστηκε από το «Πέραν», και αφορά στην παρουσίαση από σύγχρονους σολίστες του ακορντεόν, διαφορετικών προγραμμάτων ο καθένας, με κοινό σημείο αναφοράς τη «θέση» του οργάνου στην ορχήστρα. Δηλαδή, προγράμματα επικεντρωμένα σε μουσικές και τραγούδια όπου το κυρίαρχο σολιστικό όργανο της λαϊκής ορχήστρας θα είναι το ακορντεόν, όπως τότε, την περίοδο 1920-1932, που το μπουζούκι εξέλειπε σαν κυρίαρχο σολιστικό όργανο της λαϊκής ορχήστρας και πρωταγωνιστούσαν, κυρίως, το βιολί, το μαντολίνο και η αρμόνικα, που μεσουρανούσε επί 30 χρόνια ως λαϊκό όργανο στην Ελλάδα, πριν αντικατασταθεί από το ακορντεόν. Η ιδέα αυτή του Ηρακλή Βαβάτσικα βασίζεται στη μελέτη του σχετικά με τη «θέση» της αρμόνικας στη μουσική της περιόδου 1920-1932 και, ιδιαίτερα, στον προπολεμικό μουσικό Αντώνη Αμιράλη, ή αλλιώς «Παπατζή».

Ο Αντώνης Αμιράλης γεννήθηκε το 1896 στο Κορδελιό της Σμύρνης και ήταν συνθέτης, στιχουργός και ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες δεξιοτέχνες της αρμόνικας, ο οποίος είναι άγνωστος στον κόσμο. Είχε ηχογραφήσει 68 ορχηστρικά κομμάτια, εκ των οποίων τα 25 είναι γνωστά, ενώ τα υπόλοιπα βρίσκονται σε χέρια συλλεκτών. Ήταν μουσικός  μιας εποχής που οι συνθέτες με τους οργανοπαίχτες, τους στιχουργούς, τους τραγουδιστές είναι όλοι ένα, όταν το δημοτικό τραγούδι μεταλλάσσεται στην πρώτη του –καταγεγραμμένη, τουλάχιστον- ρεμπέτικη μορφή. Αυτή η εποχή ουσιαστικά «εκπαιδεύει» την επόμενη γενιά του ρεμπέτικου, που όλοι γνωρίζουμε και έχει περάσει πια στο DNA μας, τον Μάρκο, τον Τσιτσάνη κτλ. Οι νέοι μουσικοί που ήρθαν από τη Σμύρνη έδωσαν την αισθητική πλευρά αυτής της μουσικής. Η συγκεκριμένη μελέτη του Ηρακλή Βαβάτσικα αποσκοπεί στην ανάδειξη ενός ρεπερτορίου, το οποίο ήταν κρυμμένο σε συρτάρια συλλεκτών.

Αφιερωμένες  -και αφοσιωμένες- βραδιές, λοιπόν, στην, παρεξηγημένα χαμένη στο χρόνο, αρμόνικα και την τεχνική του μουσικού θρύλου και βιρτουόζου Αμιράλη, ο οποίος μπόρεσε να περικλείσει, αλλά και να αναπτύξει τα κυρίαρχα μουσικά μοτίβα της εποχής εκείνης και να δημιουργήσει, ταυτόχρονα, έναν δικό του κώδικα παιξίματος στα κουμπιά του, εκφράζοντας με ένα συναρπαστικό τρόπο τη μουσική της εποχής του.

Είσοδος: 3,00 ευρώ/άτομο. 

 

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου: Γιώργος Ξηντάρης - Κατερίνα Τσιρίδου  «γκελ, γκελ, καϊξή»

Από την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, και κάθε Παρασκευή, στις 23.00΄, στη σκηνή του «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης» σμίγουν δυο εξαιρετικοί κι αγαπημένοι καλλιτέχνες, ο αυθεντικός κι ανεπηρέαστος από τάσεις και μόδες Γιώργος Ξηντάρης και η μελωδική και γνήσια Κατερίνα Τσιρίδου, για να μας παρασύρουν σε ένα μουσικό ταξίδι σε ρεμπέτικα και λαϊκά μονοπάτια, με τραγούδια που δε χορταίνουμε να ακούμε και να χορεύουμε. Μαζί τους ο Αντώνης και ο Θοδωρής Ξηντάρης (μπουζούκι-φωνή) και ο Νίκος Πρωτόπαπας (κιθάρα-φωνή).

Είσοδος: Τραπέζι: menu από 20,00 ευρώ/άτομο ή εισιτήριο 5,00 ευρώ/άτομο συν ελάχιστη κατανάλωση 15,00 ευρώ/άτομο.

Μπαρ: είσοδος 3,00 ευρώ/άτομο.

 

Σάββατο 30 Ιανουαρίου: Έλληνες και Τούρκοι στο καφέ αμάν του «Πέραν»

Από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 22.30΄, η γνωστή  ορχήστρα του «Πέραν», «Έλληνες και Τούρκοι», επιστρέφει ανανεωμένη για να μας χαρίσει αξέχαστες βραδιές με ήχους και μουσικές Δύσης και Ανατολής, προσφέροντας ουσιαστική διασκέδαση και ψυχαγωγία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μικρασιάτικα, τούρκικα, ρεμπέτικα και παλιά λαϊκά τραγούδια, «δένοντας» αρμονικά το μπουζούκι με το κανονάκι, το λαούτο και το σάζι, την ελληνική γλώσσα με την τουρκική. Οι δεξιοτέχνες μουσικοί της ορχήστρας του καφέ αμάν της πόλης συνυφαίνουν ένα πολύχρωμο μουσικό χαλί, αποδεικνύοντας πως η μουσική δεν έχει σύνορα.

Την ορχήστρα αποτελούν οι: Ροδή Γκιούλ-τραγούδι, Παναγιώτης Μπαρμπερίου-τραγούδι/τζουράς, Σπύρος Γκούμας–μπουζούκι, Ανθούλα Μίχου-τραγούδι, Ορέστης Μαυρόπουλος–βιολί, Στέλιος Βαρβέρης–ούτι/κιθάρα, Λουκάς Μεταξάς-κοντραμπάσο, Ανδρέας Νιάρχος –κρουστά.

Είσοδος: Τραπέζι: menu από 20,00 ευρώ/άτομο ή εισιτήριο 5,00 ευρώ/άτομο συν ελάχιστη κατανάλωση 15,00 ευρώ/άτομο.

Μπαρ: είσοδος 3,00 ευρώ/άτομο.

 

Κυριακή 31 Ιανουαρίου:  ο Βαγγέλης Κορακάκης στο «Πέραν»

Τον συνθέτη, στιχουργό και ερμηνευτή Βαγγέλη Κορακάκη φιλοξενεί στη σκηνή του το «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης» την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, στις τρεις το μεσημέρι. Θα μας πει τραγούδια δικά του, αλλά και πολλά από τα καλύτερα λαϊκά άλλων δημιουργών. Μαζί του ο Βασίλης Κορακάκης (μπουζούκι-τραγούδι), η Ανατολή Μαργιόλα (τραγούδι), ο Αλέξανδρος Καμπουράκης (ακορντεόν) και ο Γιώργος Φουντούκος (κιθάρα).

Ο Βαγγέλης Κορακάκης γεννήθηκε στην Καισαριανή. Ήταν εννιά χρονών όταν πρωτοήρθε σε επαφή με το μπουζούκι. Από τότε συνεργάστηκε με τους περισσότερους από τους πιο σημαντικούς μουσικούς και τραγουδιστές, κυκλοφόρησε πολλούς προσωπικούς δίσκους, εμφανίστηκε ζωντανά σε μουσικές σκηνές, συναυλίες, στην τηλεόραση. Και δεν έπαψε ποτέ να αποδεικνύει με το έργο του την αγάπη του για το λαϊκό τραγούδι: «Εμείς δεν έχουμε τη σπουδαία τεχνολογία. Εκείνο που έχουμε εμείς, είναι ο λαϊκός μας πολιτισμός…», είχε πει σε μια συναυλία στην Σέριφο.

Είσοδος: Τραπέζι: menu από 20,00 ευρώ/άτομο ή εισιτήριο 5,00 ευρώ/άτομο συν ελάχιστη κατανάλωση 15,00 ευρώ/άτομο.

Μπαρ: είσοδος 3,00 ευρώ/άτομο.

 

 

«Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης»

Λεωφόρος Δεκελείας 20, Νέα Χαλκηδόνα

τηλ.: 210-25.33.896 fax: 210-25.82.667 

http://www.peran.gr – email : peran@peran.gr

0 Comments

FLORAL

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/1: Blues Fathers & The Swingers

“Swingin’ the Blues”

Από τις ρίζες του Blues, τη Dixieland και τo swing μέχρι τα Chicago Blues, τους Eric Clapton, J.J. Cale, Tom Waits και άλλους.

Στις 29 Ιανουαρίου στο Floral, οι Blues Fathers & The Swingers, με ένα διευρυμένο σετ με την Ιωάννα Καρατζά στα φωνητικά και τους Κωστή Βαζούρα στα σαξόφωνα και Γιάννη Καραγιαννάκη στην τρομπέτα.

Στις 22:00 | Είσοδος 5 ευρώ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/1: Ηappy Dog Project

Οι Ηappy Dog Project δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 2000. Ξεκίνησαν επηρεασμένοι από μουσικούς και συγκροτήματα όπως οι John Scofield, Beastie Boys, Medeski Martin & Wood, Bill Laswell, James Brown, έλληνες σολίστες της παραδοσιακής μουσικής (Πετρολουκάς Χαλκιάς) καλλιτέχνες του μεσογειακού/ανατολίτικου ήχου (Omar Faruk Tekbilek, Mercan Dede κά). Με τον καιρό, το συγκρότημα δημιούργησε το δικό του χαρμάνι ήχου που μπλέκει το funky/hip hop groove με τους jazz αυτοσχεδιασμούς, ηχοχρώματα από την ελληνική παράδοση και dub ατμόσφαιρες.

Το 2004 κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Dog Days Are Over». Ακολούθησαν το «Doggy Style" και το "Dog to the bone" στην Ropeadope (dj Logic, Medeksi Martin Wood, Spanis Harlem Orchestra κπα) με original υλικό και διασκευές παλιών λαϊκών τραγουδιών.
Οι Happy Dog έχουν παίξει σε δεκάδες clubs και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο φημισμένο Akbank Jazz Festival της Κωνσταντινούπολης, στο λονδρέζικο Hyde Park και αλλού. 

Το 2014 είναι χρονιά ορόσημο. Το γκρουπ αλλάζει σύνθεση, προσθέτει τρία πνευστά, πειραματίζεται σε νέους ήχους γυρνώντας σελίδα στην πορεία του. Ακόμα πιο funky με ολίγον afro ήχο και με hip-hop "παρεμβάσεις" του MC Jeff “BNC” Gonzalez  οι νέοι Happy Dog ρισκάρουν και έχουν στιγμές απογειωτικές. To Μάρτιο του 2015 ανοίγουν τη συναυλία του Many Dibango στο Gazarte.  

Happy Dog Project:

Mc Jeff “BNC” Gonzalez (Mc/rap)

Αποστόλης Λαμπούρης (τενόρο σαξόφωνο/φλάουτο)

Γιάννης Τσερώνης (βαρύτονο σαξόφωνο)

Stel McRice (Τρομπέτα)

Γιάννης Δημητριάδης (όργανο, keybords)

Βαγγέλης Κασβίκης (τύμπανα)

Πάνος Τομαράς  (μπάσο)

Γιάννης Δημάκος (κιθάρα).

H πιο groovy Big Band της Αθήνας ήρθε για να μείνει….

Στις 22:00 | Είσοδος 4 ευρώ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/2: George Zervos

Δυναμισμός, αστείρευτη ενέργεια και performing πολλών χιλιάδων WATT, αποτελούν πλέον το σήμα κατατεθέν του George Zervos  και της νέας μπάντας -φωτιά- που θα σας εκτινάξει παρουσιάζοντας ένα dance πρόγραμμα σ' ένα show απόλυτη εμπειρία!

Γνωστός ως ιδρυτικό μέλος των Penny & The Swingin’ Cats, πρόσφατος 'Elvis Presley' στην παράσταση 

"Elvis Alive & Lookin' for Trouble" με χιλιάδες εμφανίσεις στο ενεργητικό του, στα μεγαλύτερα festival και live events στην Ελλάδα και με συνεργασίες που πολλοί θα ζήλευαν!

Απογείωση σε εκρηκτικούς ρυθμούς με αυθεντικό Rock 'n' Roll, σέξυ Indie ακούσματα, σκοτεινά  Country, Folk με αισθησιασμό, Indie, Surf και...χορό! Πολύ χορό!

Tο πρώτο τραγούδι κυκλοφόρησε ήδη, με τίτλο "Bad Bad Girl".

Line up: 

George Zervos: φωνή, ακουστική κιθάρα 

Αλέξανδρος Δανδουλάκης: ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά 

Ορέστης Μπενέκας: πλήκτρα, φωνητικά 

Βασίλης Νησσόπουλος: μπάσο, φωνητικά 

Μανώλης Γιαννίκιος: τύμπανα

Γιώργος Φιλικόζης: Eπιμέλεια ήχου

Στις 22:00 | Είσοδος 5 ευρώ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/2: Krazy Baldheadz

Αρχοντο-Surf with Space Rockabillities !

Τι κοινό μπορεί να έχουν οι πολύχρωμες σανίδες του surf με τον Ζαμπέτα και τον Chuck Berry; Τι να σκέφτεται ο Χιώτηςατενίζοντας τα κύματα του Ατλαντικού; Τι μπορεί να συζητούν η Σοφία Βέμπο με τον Johnny Cash απολαμβάνοντας τοκοκτέιλ τους στην παραλία; Πώς θα σας φαινόταν αν βλέπατε την Uma Thurman να εισβάλει στο «Ποτέ την Κυριακή»φορώντας την αιματοβαμμένη κίτρινη φόρμα της; Η ανατρεπτική μουσική πρόταση των Krazy Baldheadz θα δικαιώσει τουςπερίεργους…

Λάκης Χαλκιόπουλος (frontman-bass)

Δημήτρης Μπίζος (frontman-guitar)

Γιώργος Καλτσούνης (trumpet)

Παύλος Λογαράς (drums)

Στις 22:00 | Είσοδος 3 ευρώ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/2: SbaraQuack

"SbaraQuack!!!" είναι το επιφώνημα έκπληξης στην "παπιστική" διάλεκτο...."SbaraQuack!!!" αποτελεί και το όνομα της νέας μουσικής πρότασης που περιλαμβάνει Funk μουσικές, Rock 'n' Roll διαθέσεις, Disco φιγούρες, Δεκαθλητικές αντοχές και κωμικές αναταράξεις! Όλα μαζί, σε ένα αποτέλεσμα στη θέα του οποίου ο καθένας έκπληκτος θα αναφωνεί: "SbaraQuack!!!"

Οι "SbaraQuack!!!" είναι ένα σχήμα που δραστηριοποιείται συνεχώς παίζοντας ζωντανά οπουδήποτε, κεφάτες διασκευές μα και δικό τους υλικό. Για άλλη μία μοναδική βραδιά live στο Floral!

Η μπάντα αποτελείται από τους:

Σκούρτης "Πάπιας" Δημήτρης - Φωνή

Τριανταφύλλου "DubaDuba" Κώστας - Μπάσο

Λαμπάδης "Chon Tros" Γιώργος - Κιθάρες

Βασιλόπουλος "Lacoste" Βαγγέλης - Τρομπόνι

Φραγκούλατζης "Snoopy" Αλέξανδρος - Τύμπανα

Στις 22:00 | Είσοδος 3 ευρώ 

 

 

 

FLORAL

Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων /

Τ: 210 3800070 / www.floralcafe.gr

Πληροφορίες: info@floralcafe.gr

0 Comments

JAZZ POINT

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   29    ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ROBERT WILLIAMS – ΣΙΜΟΣ ΚΟΥΣΚΟΥΝΗΣ 

Συμμετέχουν: Ειρήνη Χανιώτη - τραγούδι & Μαρία Κοτζάστρατη – πιάνο/πλήκτρα

Ο Robert Williams τραγουδιστής και τραγουδοποιός , με 48ετή επιτυχημένη πορεία στις ζωντανές εμφανίσεις και τη δισκογραφία. Από τα ιδρυτικά μέλη του αξιόλογου συγκροτήματος «Poll» . Έχει βραβευθεί σε πολλά φεστιβάλ εγχώρια και διεθνή ( 1975 το Α΄ βραβείο στο Φεστιβάλ Θεσ/νίκης με το τραγούδι του «Σαν ένα όνειρο» ενώ το 1977 μετείχε στο «τιμ» που εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Φεστιβάλ της Eurovision, 5 η θέση (με το "Μάθημα Σολφέζ" του Γ. Χατζηνάσιου).

Ο Σίμος Κουσκούνης κιθαριστής τα τελευταία 46 χρόνια . Φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια στην Ελληνική δισκογραφία ως δημιουργός και τραγουδοποιός. Έχει υπογράψει μουσική και στίχο σε εικοσιένα προσωπικά albums & συλλογές , ενώ έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους καταξιωμένους καλλιτέχνες είτε ως δημιουργός είτε ως ενορχηστρωτής και κιθαριστής.

Η Ειρήνη Χανιώτη γεννημένη στον Πειραιά με καταγωγή από την Μύκονο και εξαιρετικές φωνητικές δυνατότητες, έχει συνεργαστεί με πολύ αξιόλογους μουσικούς και συνθέτες σε αρκετές μουσικές σκηνές της Αθήνας και του Πειραιά .

Η  Μαρία Κοτζάστρατη είναι απόφοιτη του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στη Μουσικολογία/ Μουσικοπαιδαγωγική. Πτυχιούχος Αρμονίας,

Αντίστιξης και Ενοργάνωσης Πνευστών Οργάνων.

Θα ακούσετε λοιπόν επιλογές από τις δισκογραφικές πορείες των δύο

καλλιτεχνών , καθώς και τραγούδια επιλεγμένα από τις πολύ όμορφες στιγμές 

ΕΝΑΡΞΗ 22:00

ΕΙΣΟΔΟΣ 5€

 

ΣΑΒΒΑΤΟ   30   ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Οι ASSOI TOY SALVADOR σε ξέφρενη διάθεση

Καρέ του swing! Φουλ της Rumba! Οι  Assoi tou Salvador δε σταματάνε πουθενά! Πιάνουν το ρεμπέτικο, τη jazz, σύγχρονες επιτυχίες & ισπανικά τραγούδια… και τους αλλάζουν τα φώτα!! Μοναδικό ενεργειακό κουιντέτο σε ασυγκράτητο ρυθμικό ανακάτεμα Swing, Rumba, Reggae, Ska, Funk, Mambo... To ρεμπέτικο συναντά την ποτοαπαγόρευση! Ο Ζαμπέτας συναντά το Bob Marley! O Αττίκ στο Rio De Janeiro!! Και original υλικό! Και γνωστές επιτυχίες! Η πιό τζαζεμένη, η πιο σΑξουαλική, η πιο κεφάτη μπάντα της πόλης.

Salvador:                              Κιθάρα, Φωνή

Πολύμνια Κονδύλη:             Φωνή 

Κώστας Στάικος:                  Σαξόφωνα, Φωνητικά

Άγγελος Γεωργάκης:            Μπάσο, Φωνητικά 

Βαγγέλης Κορακάς:              Ντράμς

ΕΝΑΡΞΗ 22:30

ΕΙΣΟΔΟΣ 5€

 

ΤΡΙΤΗ   2   ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

DARK IMPULSE TRIO 

οι dark impulse trio είναι ένα σχήμα που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2014, από τους Αποστόλη Κυριάκο στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Θάνο Μπέκα στο ηλεκτρικό μπάσο και τον Σπύρο Οικονομόπουλο στα drums.Η μουσική του σχήματος αφορά το ευρύτερο φάσμα της jazz, από το blues, το be bop και το hard bop, τη modal και τη latin jazz και τις οποίες προεκτάσεις τους, με βασικό σκοπό την έκφραση μέσα από τον αυτοσχεδιασμό και την επικοινωνία των τριών μουσικών μεταξύ τους με σεβασμό στη παράδοση και τις ρίζες της jazz μουσικής αλλά και την ταυτόχρονη παρατήρηση στα σύγχρονα δρώμενα αυτής της μουσικής σκηνής. Το σχήμα έχει ήδη διασκευάσει υλικό κάποιων από τους σπουδαιότερους συνθέτες και μουσικούς της jazz μεταξύ των οποίων είναι οι Charlie Parker, Miles Davis, Joe Henderson, Steve Swallow, Thad Jones, Wayne Shorter ενώ επίσης έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύει και προσωπικές συνθέσεις των μελών. 

ΕΝΑΡΞΗ 22:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

ΠΕΜΠΤΗ   4   ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

JAZZ VIBES TRIO

Οι Jazz Vibes Trio είναι ένα Jazz group με μεγάλο εύρος στις μουσική του έκφραση. Βιμπραφωνίστας συνθέτης και ενορχηστρωτής Jacques Marugg με μακρά πορεία στην Jazz και με διεθνείς συνεργασίες όπως ο Dominic Di Piazza (John McLaughlin), Michel Perez, Tony Rabeson, δίνει το δικό του στίγμα μέσα από αυτό το τρίο με original συνθέσεις αλλά και γνωστά standards. Τον πλαισιώνουν ο Γιώργος Μούρτος στα drums, γνωστός  από  την θητεία του στην Αμερική με συνεργασίες όπως με Χρήστο Ραφαηλίδη, Edy Martinez, Sami Amiri και ο Στάθης Λόντος στο electric bass γνωστός από πολλές συνεργασίες στην Jazz σκηνή όπως με Jazz Utopia (Νίκος Καπηλίδης), Funk Wizards (Γιάννης Κασσέτας), Subdrum Strings.

Jacques Marugg – βιμπράφωνο

Γιώργος Μούρτος – τύμπανα

Στάθης Λόντος – μπάσο

ΕΝΑΡΞΗ 22:00

ΕΙΣΟΔΟΣ 5€

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   5   ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

JOKER PROMO 

Mη χάσετε το 80s (& MORE!) LIVE των JOKER!!! 

WELCOME TO THE PARTY!!! 

JOKER LIVE - Μια Ασταμάτητη Δύναμη !

Με επιτυχίες όπως το 'Πάρε με Μακριά', με επιτυχημένα άλμπουμ όπως τα 'Σκάνδαλο' και 'Πόλη Μαγική' και λίγο πριν από νέες επερχόμενες κυκλοφορίες οι JOKER είναι πάντα μια κορυφαία LIVE πρόταση με ευρεία μουσική παλέτα και κοινή πλέον αποδοχή. Για το 2016 οι JOKER, το μουσικό όχημα του Νάσου Καββαθά, έχουν όπως πάντα πολλή Studio & Live δραστηριότητα!

Nasos Kavathas - Voice, Guitar 

Tony Michalakopoulos - Drums

ΕΝΑΡΞΗ 22:30

ΕΙΣΟΔΟΣ 5€

 

ΣΑΒΒΑΤΟ   6 & 13   ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ladies & Gents SINATRA 100 Years GOES ON in JAZZPOiNT

100 Years SINATRA aint enough for one gig only... 

Μετά τις sold out εμφανίσεις των Χριστουγέννων στο JazzPoint, Romanos & The Swingers επιστρέφουν με νέες επιτυχίες βγαλμένες από τη μεγάλη κληρονομιά του Frank Sinatra και του Count Basie! 

Σε πρώτη εκτέλεση στην Ελλάδα τα Let Me Try Again, Pennies From Heaven, The World We Knew (Over and Over), Goody Goody, Call Me Irresponsible, Flight of The Foo Bird, You And Me, It Was A Very Good Year. 

2:30 ώρες μουσικής πανδαισίας πλαισιωμένης από τους Swingers σε μοναδικές εκτελέσεις από Count Basie, Duke Ellington, Arturo Sandoval, Dizzy Gillespie και ένα δεύτερο μέρος full of latin & rocking swings.... Michael Buble, Blues Brothers, Brian Setzer. Bobby Darin.  

Μόνο στο JazzPoint 6 και 13 Φεβρουαρίου και το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα από Απρίλιο.  

Alto Sax    Κωστής Βαζούρας

Alto Sax    Κώστας Κρανιδιώτης

Trumpet    Δημήτρης Παπαδόπουλος

Piano        Γιάννης Παπαδόπουλος

Bass          Γιώργος Κωνσταντίνου

Drums       Δημήτρης Κακαβούλης 

Ερμηνεύει ο Σταύρος Ρωμανός

ΕΝΑΡΞΗ 22:30

ΕΙΣΟΔΟΣ 5€

 

ΤΡΙΤΗ   9    ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Just Do It -Duet

Ένα ακουστικό μουσικό ντουέτο το οποίο δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2015 και αποτελείται από την Δωρίδα Χιώτη (φωνή) και τον Τάσο Γκαραβέλο (κιθάρα).

Δύο μουσικοί με αρκετά διαφορετικό background, αλλά με κοινό σημείο αναφοράς την αγάπη τους για την Soul,την Jazz και την Latin. 

Πως θα μπορούσε μία κιθάρα και μια φωνή να αποδώσει μουσικές που έγιναν γνωστές από μεγάλες ορχήστρες και ηλεκτρικά σύνολα χωρίς αυτές να χάσουν την ενέργεια και την ατμόσφαιρα τους ?

Just do it είναι η απάντηση που έδωσαν και οι δύο στο ερώτημα που δημιουργήθηκε αμέσως μετά από την πρώτη τους μουσική συνάντηση. 

Το ντουέτο τους καταπιάνεται με μουσικές από το χώρο της Soul, της Pop και της Latin Jazz τις οποίες φιλτράρει μέσα από τη δική του αισθητική και την ατμόσφαιρα του φυσικού ήχου. Κομμάτια που αγάπησαν και οι δύο στο παρελθόν ερμηνεύονται συνδυάζοντας τα διαφορετικά στυλ με πολύ ενδιαφέρον. 

Η μεστή και ευέλικτη φωνή της Δωρίδας Χιώτη, προσεγγίζει και αποδίδει με μεγάλη ευκολία μελωδίες που έγιναν γνωστές από ονόματα όπως : Whitney Houston, Regina Belle, Astrud Gilberto, Cesaria Evora, Adele , Donna Summer, Michael Jackson, ενώ το groovy παίξιμο της κιθάρας του Τάσου Γκαραβέλου, καταφέρνει να μετατρέψει τις σύνθετες ενορχηστρώσεις και τα ηλεκτρικά όργανα σε φυσικό ήχο.

ΕΝΑΡΞΗ 22:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

ΠΕΜΠΤΗ   11   ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΞΕΝΙΑ ΓΑΡΓΑΛΗ – ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΠΙΣΚΙΝΗΣ 

"Πλαστελίνη" 

Η Ξένια Γαργάλη και ο Περικλής Μπισκίνης δίνουν ραντεβού την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου στο JAZZPOiNT για πρώτη φορά.

Τους γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο τους δίσκο "Πλαστελίνη" με τις τζαζ αποχρώσεις και ενορχηστρώσεις αλλά και από την έντονη συναυλιακή τους δράση τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία.

Μας προσκαλούν και μας... προκαλούν σε μια αναπάντεχη μουσική περιπλάνηση με αφορμή τον επερχόμενο δίσκο της Ξένιας Γαργάλη, για να μας παρουσιάσουν μια σπάνια συλλογή με πολύχρωμες "cart postales" από μουσικά ταξίδια από ολόκληρο τον κόσμο μαζί με δικά τους ολοκαίνουρια ακυκλοφόρητα τραγούδια. Μελωδικές αναμνήσεις από το Παρίσι ως τη Βραζιλία και από τη Ρώμη ως το Broadway.

Mια διαφορετική "μουσική παράσταση" πλημμυρισμένη από τη βελούδινη φωνή της Ξένιας Γαργάλη και τις θεατράλε ερμηνείες της και τους μοναδικούς πιανιστικούς αυτοσχεδιασμούς του Περικλή Μπισκίνη.

ΕΝΑΡΞΗ 22:00

ΕΙΣΟΔΟΣ 5€

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   12   ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

2FEET ABOVE GROUND

Οι 3 φίλοι ένωσαν από το 2011 τη φαντασία και το καλλιτεχνικό τους background σε μια παράσταση που παίρνει τα καλύτερα υλικά από τους κόσμους της rock της pop και της jazz δημιουργώντας  ένα καινούριο, δικό τους κόσμο, μουσικών εκπλήξεων  και συναισθημάτων!

Σταμάτης Γιαννουκάκος | Μπάσο

Αρσένης  Χρυσοφάκης |Ντραμς

Σπύρος Κυριακουλάκης | κιθάρες | φωνή

ΕΝΑΡΞΗ 22:30

ΕΙΣΟΔΟΣ 5€ 

 

 

 

Jazz Point

Ακαδημίας 18 (εντός στοάς) ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Tηλ.: 210 32 35 911

0 Comments

ΧΙΛΙΕΣ & ΔΥΟ ΝΥΧΤΕΣ

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου

Bandallusia: Έντεχνο-Παραδοσιακό-Ρεμπέτικο

Ορέστης Γαργουλάκης: φλάουτο, φλογέρα

Μιχάλης Χρήστου: λαούτο, μπουζούκι

Ηλιάνα Πασπάλα: τραγούδι, μπεντίρ

Αλέξανδρος Ορφανός: κρητική λύρα, κιθάρα, μπουζούκι

Αποστόλης Σταθόπουλος: κιθάρα, μπαγλαμά

Κωστής Παναγούλης: κιθάρες

Στέλιος Χρυσανθόπουλος: μπάσο, μπουζούκι, βιολί

Γιώργος Αντωνίου: τραγούδι, κρουστά

 22:30 / €5

   

Σάββατο 30 Ιανουαρίου

Γιάννης Παπαπαναγιώτου ''Τα καλύτερά μας χρόνια''

Αντώνης Παπαπαναγιώτου-Κώστας Δουμουλιάκας-Λίλυ Ριτσώνη

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μια επιλογή από τα σπουδαία τραγούδια του μεγάλου συνθέτη του ρεμπέτικου  (Φαληριώτισσα, Σβήσε το φώς να κοιμηθούμε, Πρίν το χάραμα, Πώς θα περάσει η βραδιά),  αλλά και τραγούδια του λιγότερο γνωστά, όμως το ίδιο υπέροχα με τις μεγάλες του επιτυχίες.

Φώτης Βεργόπουλος: μπουζούκι

Κώστας Γεράκης: κιθάρα

Άγης Παπαπαναγιώτου: μπάσο

Τάσος Καντάς: ακορντεόν22:30 / €5 

 

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου

Μάνος Σαριδάκης Τρίο: The Unity Project

Θα μας  παρουσιάσουν δικές τους συνθέσεις καθώς και κομμάτια από το Jazz/Rock/Funk/Fusion ρεπερτόριο.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μάνος Σαριδάκης

Μάνος Σαριδάκης: πλήκτρα

Αστέριος Παπασταματάκης: hammond organ

Στέφανος Δημητρίου: ντραμς

22:00 / €5

 

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου

Βραδιά Ανατολικής μουσικής

Αυτοσχεδιαστικές φωνητικές (μανές-gazel) και οργανικές (taksim) αποδόσεις, πρακτικές άλλωστε συνυφασμένες άρρηκτα τόσο με τη λαϊκή μουσική κουλτούρα της Λέσβου όσο και με τη δισκογραφική παραγωγή των 78 στροφών κατά τη μεσοπολεμική περίοδο.

Ταξιάρχης Γεωργούλης: ούτι

Νεκτάριος Σταματέλος: νέυ

Σοφία Ευκλείδου: τσέλο

Νίκος Ανδρίκος: λάφτα, φωνή

Στρατής Σκουρκέας: κρουστά

22:00 / €5

 

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου

L.S.T. Τρίο

Τα όργανα που παίζουν ανήκουν σε τρεις διαφορετικές παραδόσεις (κρητική – τούρκικη – πέρσικη).

Μύρωνας Γρεβετζάκης: λύρα

Κλεοπάτρα Βάγια: σάζι

Παναγιώτης Μαύρης: τόμπακ

22:00 / €5

 

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου

Al Mahabba&Aisha

Αραβική Μουσική&Χορός Oriental

Ένα ταξίδι γεμάτο μουσικές, χορό και τραγούδια από τη Μέση Ανατολή.

Nabil Al Sayeg: τραγούδι

Περικλής Παντολέων: ούτι

Νεκτάριος Σταματέλος: νέυ

Έφη Ζαϊτίδου: κανονάκι

Φώτης Μυλωνάς: μπάσο

Ιωάννης Χρήστου: Αιγυπτιακή Τάμπλα

Άγγελος Παπαχατζής: κρουστά

Aisha: χορός oriental

22:30 / €5

 

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου

Λουδοβίκος των Ανωγείων

...Περί έρωτος

Όλες οι μάχες γίνονται για την Ελευθερία.

Η μόνη μάχη που γίνεται υπέρ της σκλαβιάς μας, είναι εκείνη του έρωτα˙ 

η δοκιμασία

μιας επιθυμίας που μας κάνει να θρηνούμε ευτυχισμένοι…

(Λ τ Α)

Αντώνης Μυτακίδης: κιθάρα

Γιώργης Κοντογιάννης: λύρα, κρουστά

Μανόλης Μπαρδάνης: φυσαρμόνικα

Αλίκη Ζωγράφου: τραγούδι

22:30 / €6

 

Κυριακή ''μεσημέρι'' 7 Φεβρουαρίου

Γιώργος Αλτής... Ντρίκγι ντρίγκι.. ώπα 

Με λαϊκά ρεμπέτικα σε εκρηκτική κατάσταση, ηλεκτρική κιθάρα, μπουζούκια και καχόν.

Γιώργος Αλτής: μπουζούκι, επιμέλεια

Λάουρα Παππά: τραγούδι

Φώτης Τσούτσιας: μπουζούκι

Σπύρος Πανταζής: κιθάρα

Θάνος Βρεττός: κρουστά             

Αmira Balkis: χορός

14:00 / €3

 

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου

Ensembles & Piano Trio

Μαθητική συναυλία των τζαζ ensembles & τζαζ πιάνο τρίο του Ωδείου Μουσικής Πράξης.

Υπεύθυνοι καθηγητές: Γιάννης Παπαναστασίου & Σπύρος Μάνεσης.

21:30 / Είσοδος  Ελεύθερη

 

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου

Μάνος Σαριδάκης Τρίο&Special Guest Μάνος Θεοδοσάκης

A Tribute to Herbie Hancock

Στην αποψινή βραδιά θα ακούσετε ένα αφιέρωμα στην μουσική του Herbie Hancock! Συνθέσεις όπως: Maiden Voyage, Dolphin Dance, One Finger Snap κ.α. θα ερμηνευθούνε απο τον Μάνο Θεοδοσάκη στην τρομπέτα.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μάνος Σαριδάκης

SPECIAL GUEST:

Μάνος Θεοδοσάκης: τρομπέτα

ΜΑΝΟΣ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ ΤΡΙΟ

Μάνος Σαριδάκης: πιάνο

Ντίνος Μάνος: κοντραμπάσο

Στέφανος Δημητρίου: ντραμς

22:00 / €5

 

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου

"2 κιθάρες ~ 2 φωνές"

Ο Γιάννης Οικονόμου & ο Γιώργος Ντινάκος, συνεχίζουν την περιπλάνησή τους σε αγαπημένα στέκια της πόλης, με εφόδια δυο κιθάρες, ένα μπουζούκι τις φωνές τους και αμέτρητα αγαπημένα τραγούδια από την έντεχνη λαική ελληνική δισκογραφία.

21:30 / €3

 

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου

Αντιγόνη Κατσούρη ''Full Band Live''

Tραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, επιλεγμένες διασκευές από Σαββόπουλο, Μικρούτσικο, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη κλπ., ξεχωριστές διασκευές από μικρασιάτικα και ρεμπέτικα, αλλά και έθνικ παραπομπές σε όλες τις χώρες της Μεσογείου!

Αντιγόνη Κατσούρη: φωνή, πιάνο

Θοδωρής Λυκουρόπουλος: βιολί

Βασίλης Καραχούτης: κοντραμπάσο

Solis Barki: κρουστά, ιδιόφωνα, φωνητικά

22:30 / €6

 

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου

Λουδοβίκος των Ανωγείων

...Περί έρωτος

Όλες οι μάχες γίνονται για την Ελευθερία.

Η μόνη μάχη που γίνεται υπέρ της σκλαβιάς μας, είναι εκείνη του έρωτα˙ 

η δοκιμασία

μιας επιθυμίας που μας κάνει να θρηνούμε ευτυχισμένοι…

(Λ τ Α)

Αντώνης Μυτακίδης: κιθάρα

Γιώργης Κοντογιάννης: λύρα, κρουστά

Μανόλης Μπαρδάνης: φυσαρμόνικα

Αλίκη Ζωγράφου: τραγούδι

22:30 / €6

 

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου

Μάνος Σαριδάκης Τρίο&Special Guest  Απόστολος Λεβεντόπουλος 

Στην αποψινή βραδιά είναι καλεσμένος ο κιθαρίστας Απόστολος Λεβεντόπουλος.

Εχει παίξει με πολλούς γνωστούς έλληνες και ξένους jazz μουσικούς (Sean Corby, Alex Foster, Marek Patrman, Logan Richardson, Rex Richardson, Peter Slavov, Yoel Soto, Dayna Stephens, Erik Vermeulen, Jason Yarde κ.α.), σε jazz, funk και ethnik σχήματα, και έχει εμφανιστεί σε φεστιβάλ και clubs σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού (Η.Π.Α., Βραζιλία, Αγγλία, Γαλλία, Σιγκαπούρη, Ιταλία, Πορτογαλία κ.α.).

Έχει επίσης γράψει, ενορχηστρώσει και ερμηνεύσει μουσική σε πολλές παραστάσεις θεάτρου και χοροθεάτρου (Εθνικό Θέατρο, Κ.Θ.Β.Ε, Ελληνική Θεαμάτων, Oktana, κ.α.).

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μάνος Σαριδάκης

SPECIAL GUEST:

Απόστολος Λεβεντόπουλος: ηλ. κιθάρα

ΜΑΝΟΣ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ ΤΡΙΟ

Μάνος Σαριδάκης: πλήκτρα

Ντίνος Μάνος: ηλ. μπασο

Στέφανος Δημητρίου: ντραμς

22:00 / €5

 

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου

L. Sarantopoulos-G. Ntanis Duet

Λεωνίδας Σαραντόπουλος: φλάουτο

Γρηγόρης Ντάνης: κιθάρα

22:00 / €3

 

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου

A World Music Project

Λαμπρινή Γιώτη: τραγούδι, πιάνο

Γιώργος Τσιμπουξής: τρίχορδο μπουζούκι, μαντολα πορτογαλική, κιθάρα 

Αντώνης Πανταζής: αμερικάνικο μαντολίνο, αντουφέ

Αντώνης Τζίκας: κοντραμπάσο

22:00 / €5

 

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου

Παλιά μου Χρόνια και καιροί....

Παραδοσιακή μουσική

Κώστας Κοπανιτσάνος: κλαρίνο

Κώστας Γεωργούλης: βιολί

Σταυρούλα Σπανού: σαντούρι

Κωστής Καλαϊτζάκης: λαούτο

Ανδρέας Νιάρχος: κρουστά

Πέτρος Ανδρουτσόπουλος: τραγούδι

Πολυτίμη Τόλη: τραγούδι

22:00 / €5

 

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου

Ο Νίκος και η Γιασεμή Σαραγούδα στο Σμυρνέικο Γλέντι του Βαγγέλη Δρούζα

Εμπνευστής και Οικοδεσπότης ο Βαγγέλης Δρούζας, μετουσίωσε απαρχής το Σμυρνέικο Γλέντι του σε τόπο συνάντησης Κορυφαίων Ερμηνευτών, με το Νίκο και τη Γιασεμή Σαραγούδα σταθερούς πρωταγωνιστές της βραδιάς, και τη συνεχή υποδοχή μέγιστων και πλατιά καταξιωμένων Παραδοσιακών Οργανοπαικτών, όπως ο Στάθης Κουκουλάρης, ο Νίκος Καρατάσος, ο Βασίλης Γιαννίσης, ο Ανδρέας Παπάς, καθώς και τιμώμενων προσώπων με ειδικό βάρος στη Διάσωση και Διάδοση του Μικρασιάτικου Πολιτισμού, προξενώντας ρίγη συγκίνησης κι ένα ομαδικό παραλήρημα κεφιού.

Στο Βιολί ο Μανώλης Κόττορος και στο Λαούτο ο Κώστας Σιδερής.

21:00 / €6

 

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου

''Les Black Jack''

Γαλλικό ''Chanson''-Jazz Standards

Εκεί που το Γαλλικό άρθρο συναντάει τον Αμερικάνικο τίτλο του group, έτσι ανάλογα και το Γαλλικό "chanson" αναμειγνύεται με τα jazz  standards μέσα από έναν ήρεμο αλλά και ευρηματικό αυτοσχεδιασμό.

Ένα κλίμα που ταξιδεύει από το ''Round Midnight'' του Bertrand  Tavernier, μέχρι το Παρίσι του Woody  Allen,από τον  Yves  Montand να τραγουδάει Αγγλικά, μέχρι τον Sting να τραγουδάει Γαλλικά.

Άγγελος Τσουρέλης: πιάνο

Γεράσιμος Αναστασόπουλος: σαξόφωνο

Αλέξανδρος Μυλωνάς: μπάσο

Γιώργος Ράδος: ντραμς

Δημήτρης Μπιμπίκας: φλάουτο

με την contralto φωνή της Μίλλυς Στύλογλου

την mezzo της Ευγενίας Καραμήτρου (με τις κιθάρες τους)

και την τραχειά φωνή του Γιώργου

22:00 / €5

 

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου

Μάνος Σαριδάκης Τρίο&Special Guests: Τάκης Πατερέλης & Μάνος Θεοδοσάκης

A Tribute to T. Monk

Στην αποψινή βραδιά θα ακούσετε ένα αφιέρωμα στην μουσική του Thelonious Monk!

Συνθέσεις όπως: Trinkle Tinkle, Ruby My Dear, Brilliant Corners, Evidence, Monk's Dream κ.α. θα ερμηνευθούνε απο τους Τάκη Πατερέλη στο τενόρο σαξόφωνο και Μάνο Θεοδοσάκη στην κορνέτα.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μάνος Σαριδάκης

SPECIAL GUESTS:

Τάκης Πατερέλης: τενόρο σαξόφωνο

Μάνος Θεοδοσάκης: κορνέτα

ΜΑΝΟΣ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ ΤΡΙΟ

Μάνος Σαριδάκης: πιάνο

Μάνος Λουτας: κοντραμπάσο

Γιώργος Κωστελέτος: ντραμς

22:00 / €5

 

Tετάρτη 24 Φεβρουαρίου

Jazz Quartet

Ένα πρόγραμμα με γνωστά jazz standarts που έχουν ερμηνευτεί από μεγάλες φωνές της jazz όπως η Μπίλλυ Χολιντέι και η Έλλα Φιντζέραλντ.

Nana Trevor: τραγούδι

Άγγελος Γαβριήλ: κιθάρα

Γιώργος Κωνσταντίνου: μπάσο

Ορέστης Γράβαρης: ντραμς

22:00 / €5

 

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου

~ΣΥΝΑΞΙΣ~

Παρουσιάζουν έναν ιδανικό συνδυασμό Έντεχνων και Ελαφρολαϊκών ακουσμάτων.

Ιουλία Κουτέλλου: φωνή, ντέφι

Αλέξανδρος Γερολυμάτος: φωνή, κιθάρα

Κώστας Δάρας: πιάνο

Στέλιος Τζανέτης: μπουζούκι

22:30 / €5

 

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου

Ιωάννα Προδρόμου

Ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει τραγούδια του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Ιωάννα Προδρόμου: φωνή

Σωτήρης Σαραντάκος: πιάνο

Φραγκίσκος Κοντορούσης: ακορντεόν

22:30 / €5

 

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

Hafla-Fiesta-Πανηγύρι

Η Amira & η Athena βάζουν την υπογραφή τους & κλείνουν με πανηγυρικό γλέντι το HABIBI TSIGGANA FESTIVAL.

Μουσικές, χοροί, γεύσεις & αρώματα, δεκάδες χορευτές με αστέρευτο κέφι μας μεταφέρουν σε τόπους μαγικούς & ονειρεμένους!!!

Η έκπληξη της βραδιάς είναι η επίδειξη μόδας Ελλήνων σχεδιαστών κουστουμιών ανατολίτικου χορού!!!!

Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε & να χορέψουμε στο αγαπημένο μας στέκι ''1002 Νύχτες'' στου Ψυρρή, με το μεσογειακό ταμπεραμέντο μας στο αποκορύφωμά του!!!

20:30 / €10 (κρασί, μπύρα, ρακή)

 

1002 νυχτες

Καραϊσκάκη 10, 105 54, Ψυρρή (από Ερμού 104)

τηλ. 210-3317293-4

0 Comments

GAZARTE

ROOF STAGE

 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

28/01 WEDDING SINGERS

 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/2: ΚΑΤΕRINE DUSKA

ΠΕΜΠΤΗ 11/2: VANILA SWING

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/2: IDRA KAYNE

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/2: GADJO DILO

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/2: WEDDING SINGERS

 

ΜΑΡΤΙΟΣ

08/03 CHRISTIAN MCBRIDE

12/3 PARTY ΑΠΟΚΡΙΩΝ 

 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

09/04 GRAHAM CANDY

15/04 CHARLIE WINSTON

 

THEATER STAGE

  

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

29/01 VIJAY IYER 

 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

06/02 RAMSΕY LEWIS

20/02 AL DI MEOLA

 

ΜΑΡΤΙΟΣ

06/03 MARIO BIONDI

 

 

Προπώληση εισιτηρίων: Gazarte, Public, Iανός, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Reload Stores και τηλεφωνικά στο 11876

Online sales: www.gazarte.gr | www.public.gr |  www.viva.gr |

 

GAZARTE

Βουτάδων 32-34 Γκάζι, Αθήνα 11854

Τηλέφωνο 210 3460347, 210 3452277

Fax 210 3460283

0 Comments

FAUST

Τετάρτη 27/1: Στέλιος Δάβαρης - Με νέο υλικό  από το single III που μόλις κυκλοφόρησε, με δύο προσωπικά album στις αποσκευές του και με τραγούδια με alternative διαθέσεις από τη διεθνή σκηνή. Επιμέλεια προγράμματος Μαρίνα Λαχανά.

 

Πέμπτη 28/1: Πάνος Μπίρμπας – Ο Πάνος Μπίρμπας και οι μουσικοί του  παρουσιάζουν την alternative & σκοτεινή προσωπικότητα ανερχόμενης αλλά και παλαιότερης δουλειάς τους, δίνοντας παλμό και πνοή σε δικά τους κομμάτια, ενώ, κρατώντας χαρακτήρα, διασκευάζουν τον ήχο αγαπημένων της Indie & Rock από Bowie, Cave έως Cohen.

 

Κυριακή 31/1: Experience KROTALA 2016 -  Τρείς μουσικοί με πάθος για τα κρουστά ενώνονται για να μεταμορφώσουν αυτό το πάθος σε ένταση και χρώμα. Εξερευνούν τους τρόπους, δρόμους και ρυθμούς της αρχέγονης και άμεσης μουσικής έκφρασης δίδοντας στα παραδοσιακά κρουστά ένα πλήθος νέων εκφραστικών δυνατοτήτων.

 

Δευτέρα 1/2: Mama Knows Better - Οι Mama Knows Better είναι μια εξαμελής μπάντα με πάθος για soul, funkκαι blues ήχους. Κινούνται με άνεση σε ένα μουσικό χώρο όπου οι δικές τους συνθέσεις συνυπάρχουν με γνωστά «μαύρα» τραγούδια τελευταίων δεκαετιών.

 

Τρίτη  2/2: Οι Johnny Vavouras & the Cadillacs - Με τα χαρακτηριστικά τους λευκά πουκάμισα, γραβάτες και jeans, θα ξεσηκώσουν το κοινό και θα το παρασύρουν σε μια μοναδική διασκέδαση.

 

Τετάρτη 3/2: Suit ‘em Up - Παρουσιάζουν ένα εντυπωσιακό non stop χορευτικό show με επιλογές από τις κορυφαίες επιτυχίες της mainstream rnb και dance σκηνής. Ναι, θα σε ΄΄αναγκάσουν΄΄ να χορέψεις!

 

Πέμπτη 4/2: Παντελής Αμπαζής - Γεράσιμος Γεννατάς «δεν υπάρχει κράτος Madame» - Με διάθεση ζαμανφού και σερσελαφάμ, ένας άντρας δυό μέτρα κοτζάμ, ο μποέμ τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής, παρέα με τον γνωστό σανιδοφάγο ηθοποιό Γεράσιμο Γεννατά και το συγκρότημα «Ανωτάτη Ζαμπετική» έρχονται για να κάνουν το μεγάλο μπαμ!

 

Κυριακή 7/2: Ex Girlfriend’s Perfume – Συμβαίνει όταν δε το περιμένεις: τα ρουθούνια σου συναντούν μια τόσο γνώριμη μυρωδιά όσο το άρωμα της πρώην. Groovy κατά βάση παίξιμο με στοιχεία funky, progressive, reggae, swing.

 

Δευτέρα 8/2Normal -  Ένα πολυμορφικό πρόγραμμα με επιλογές από την πρώτη τους δισκογραφική κυκλοφορία (Gravity), νέα τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο, καθώς και επιλογές από τον ευρύτερο χώρο της εναλλακτικής ροκ σκηνής.

 

Τρίτη 9/2: Carte Postale - Mια πολυμελής μπάντα επηρεασμένη από ρομαντικές νέο φολκ-ροκ μελωδίες με κινηματογραφικά μοτίβα, ρυθμικές εξάρσεις, γαλλικά βαλς και νοσταλγική διάθεση που όλα αυτά οι ίδιοι αποκαλούν ρετρό ποπ.

 

Τετάρτη 10/2Polis – Ο Μπάμπης Νικολάτος από το “The Voice of Greece” με το συγκρότημά του τους Polis ανεβαίνουν για πρώτη φορά στη σκηνή του Faust στο κέντρο της Αθήνας και υπόσχονται μια αξέχαστη, γεμάτη κέφι βραδιά.

 

Πέμπτη 11/2: Ζώρζ Πιλαλί & Soufra Band - 'Εργον  αναρχοφωτόμυστον, υπό του ακαδημαϊκού Ζωρζ Πιλαλί  και της λογιωτάτης Soufra Band.

 

Κυριακή 14/2FOLLIES SOIRÉE - A jazz burlesque spectacle - Μια βραδιά με τη jazz και τη swing να γιορτάζουν το γυναικείο σώμα με χιούμορ, φτερά και whiskey! Ένα πολυθέαμα με αέρα ρετρό καμπαρέ, αυθεντικό burlesque πάνω σε ζωντανή μουσική, τραγούδι και χορό. 

 

Δευτέρα 15/2Christos Tambouratzis  - Mirror & Back Seat Projects Live feat Giorgina Karachaliou - Η προσωπική του δισκογραφία περιλαμβάνει δύο εξαιρετικά instrumental cds ( Mirror & Back Seat ) σε ύφος Jazz, Funk, Rock με έντονη την παρουσία της κιθάρας, τα οποία κυκλοφόρησαν σε Ελλάδα και εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία.

 

Τρίτη 16/2Πάνος Μπίρμπας  & Gautier Live– Οι δυο νέοι τραγουδοποιοί συναντιούνται και παίζουν κομμάτια απο την δισκογραφία τους καθώς και αγαπημένες τους διασκευές.

 

Τετάρτη 17/2: Σύλβια Ευθυμίου και Alex Papadiamantis - Ο Alex Papadiamantis συνθέτης και κορυφαίος σολίστας ηλεκτρικού βιολιού, παρουσιάζει ένα συγκλονιστικό μουσικό ταξίδι γεμάτο φαντασία, χρώματα και εικόνες από την Μεσόγειο, με την φωνή της Σύλβιας Ευθυμίου.

 

Πέμπτη 18/2: "Café do Brasil III - Carnaval" - Μετά από δύο μήνες στη Βραζιλία, η Κατερίνα Πολέμη επιστρέφει στην άλλη της πατρίδα την Ελλάδα και φέρνει στη σκηνή του Faust στης 18 Φεβρουαρίου μια εκρηκτική συναυλία με καινούριο βραζιλιάνικο ρεπερτόριο. 

 

Κυριακή 21/2Human Touch - Η μουσική τους, μέσα από την ποικιλία οργάνων που παίζει ο καθένας, άμεση και επικοινωνιακή συμπαρασύρει τον ακροατή γεμίζοντάς τον εικόνες και συναισθήματα.

 

Δευτέρα 22/2: D.K. & The Band -  Μουσικοί με εντελώς διαφορετικά backgrounds (Blues, jazz, country-western) και κοινή συνισταμένη το rockabilly-rocknroll όπου και κινούνται στις παρυφές αυτών των ειδών.

 

Τρίτη 23/2: Da Band - Ένα 6-μελές σχήμα upbeat μουσικών που συγκεντρώνει τις ποικίλες μουσικές πορείες και επιρροές του κάθε μέλους σε ένα κεφάτο, χορευτικό, party mood πρόγραμμα, δυνατών soul-funk ακουσμάτων.

 

Τετάρτη 24/2Imitate your mother – Όλα ξεκίνησαν στην τροπική ζούγκλα της Κυψέλης, όταν η φράση Imitateyour mother μυστηριωδώς εμφανίστηκε στον τοίχο του σαλονιού του Χρανιώτη ή Χραν ή Χρανιόλα.

 

Πέμπτη 25/2: Clockwise special guest Idra Kayne - Funk-Soul-Blues μουσικές  και η πιο δυναμική LIVEπαρουσία στην Αθήνα. Γκρουβάτα party, με χορό, κέφι και χιούμορ...και η ντίβα της Ελληνικής soul σε έναν εκρηκτικό συνδυασμό.  

 

Παρασκευή 26/2: To Φεστιβάλ Μουσικής Κιονίου Ιθάκης (Slap Back In The Face) μεταφέρεται στο Faust. Illegal operation, Πάνος Μπίρμπας, Μαρία Κηλαηδόνη & the goodfellas, Σωτήρης Δεμπόνος & his farwest mandolinistic orchestra, B sides, Tsalapatis trio, Και κάποιες εκπλήξεις....

 

Κυριακή 28/2Aggeliki Toubanaki & the Buzz Bastardz - Η πολυσχιδής vocalist Αγγελική Τουμπανάκη μαζί τους δεξιοτέχνες και ξεχωριστούς Buzz Bastardz, μας παίρνουν με τον πολυσυλλεκτικό world jazz τους ήχο, σε μουσικές πέρα από πυξίδες και νόρμες... 

 

Δευτέρα 29/2: Superbacana - Βραζιλιάνικη μουσική with a twist. 

Ξέφρενη ατμόσφαιρα που ξεφεύγει από τα απαλότερα φάσματα που χαρακτηρίζουν την Brazilian Jazz, σε μια βραδιά με πολύ χορό και ιδρώτα.

 

 

Για όλα τα live ισχύει ότι οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 και η συναυλίες ξεκινάνε στις 22:30

 

Faust Bar Theater Arts

Καλαμιώτου 11 – τηλ. 2103234095

www.faust.gr – info@faust.gr

fb: FAUST Bar-Theatre-Arts

0 Comments

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ Plus

Κάθε Σάββατο βράδυ... έως 6 Φεβρουαρίου

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Δημήτρης Μπάσης,

η Σοφία Κουρτίδου, η Βίκυ Καρατζόγλου,

οι ηθοποιοί Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Σοφία Πριόβολου 

αλλά και ο  μοναδικός

Λάκης Παπαδόπουλος, πάντα με ψηλά τα ρεβέρ,

ενώνουν  αυτό το χειμώνα, τις δυνάμεις τους, την έκφραση τους, τις φωνές τους σε μια μουσική διαδραστική  παράσταση.

Ένα σόου με γέλιο, τη χαρά της ζωής,  ένα γλέντι με τραγούδια και με άμεση επικοινωνία, όπου θα πρωταγωνιστούν οι καλλιτέχνες με τους θαμώνες.

 

Την 8μελή ορχήστρα διευθύνει ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης - ακουστική κιθάρα.

Γιώργος Κατσίκας, τύμπανα,  Μίμης Ντούτσουλης, μπάσο

Χρήστος Περτσινίδης, κιθάρα,  Μάκης Τσαγκαλίδης, πιάνο-κιθάρα

Τάσος Αθανασιάς, ακορντεόν, Φίλιππος Βασιλόπουλος, κρουστά,  

και ο Γιάννης Σινάνης, στο  μπουζούκι.

Σχεδιασμός φωτισμού, Αλέξανδρος Προδρόμου

Υπεύθυνος βιντεοσκόπησης και προβολής, Πάνος Zενίδης.

 

Ώρα προσέλευσης: Σάββατο  22.00

Έναρξη προγράμματος : Σάββατο 23.00 

 

Είσοδος: 15 ευρώ (είσοδος και ποτό στο μπαρ)

Για όσους θέλουν να παίξουν την Μπουκάλα από 120 ευρώ (4 άτομα)

 

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ plus

Διεύθυνση: Ιερά Οδός 76 & Σπύρου Πάτση (είσοδος από Κασσάνδρας 23), Βοτανικός

Κρατήσεις στο τηλέφωνο: 210-3412622 & 6974 488403

0 Comments

ΕΙΛΙΣΣΟΣ

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 ώρα 21:30    

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΕΛΗΒΑΣΑΚΗ "Από τις γειτονιές του Buenos Aires στα λασηθιώτικα βουνά" 

 

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 ώρα 20:00     

Κιθαριστικό ντουέτο Barrio Rojo 


Κάθε Παρασκευή & Σάββατο (Φεβρουαρίου)
οι καθιερωμένες μουσικές βραδιές με ιδιαίτερο στίγμα ...

 

Από 7/2 κάθε Κυριακή & Δευτέρα - ώρα 20:00   

Θεατρικό έργο ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ του Χάρη Γεωργιάδη βασισμένο στη ζωή της Μαραγρίτας Καραπάνου

 

 

 

 

Ειλισσός μικροχώρος τέχνης

Αγλαονίκης 3 & Βουλιαγμένης 40, 117 43 Αθήνα, 

Τηλ. 210 9214248 - 6944 301678

www.eilissos.gr

www.facebook.com/eilissos

0 Comments

LAZY CLUB

Πέμπτη 28/1

ROCKING THURSDAYS

SIMOS KOKAVESIS & BLUES Co.

Σίμος Κοκαβέσης: κιθάρα-φωνή, Μάνος Δελώτης: μπάσο, Κυριάκος Δαρίβας: ντραμς.

Special guest: Μαρκέλλα Παναγιώτου

H blues "εταιρεία" του Σίμου Κοκαβέση, υποδέχεται επί σκηνής την εκρηκτική Markella Panayotou ! Kορυφαία ροκ ερμηνεύτρια, μοναδική μουσική περσόνα…

Aποτελεί μια από τις πρώτες φωνές στο χώρο, με σημαντικές συνεργασίες βλέπε #Socrates (1999-2009), και στο προσωπικό σχήμα του Αντώνη Τουρκογιώργη..!!

Πολυτάλαντη, δυναμική και «γνήσια», αποδίδει με μαεστρία blues-rock, classic & hard rock, με το ιδιαίτερο προσωπικό της ύφος..

Είσοδος ελεύθερη. Ελάχιστη κατανάλωση 5 ευρώ.

https://www.youtube.com/watch?v=PDtb2trIIA0

 

Παρασκευή 29/1

DELIVERS / MAKE IT NASTY

Γιώργος Διαμαντής: κιθάρα-φωνή, Μπάμπης Μινέτος: μπάσο-φωνή, Στέλιος Καρδαμάκης: ντραμς-φωνή.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η μπάντα σκοτώνει! Πολλή ένταση, πολλή ενέργεια, σκληρά μονοπάτια. Όλα σ' αυτό το τρίο είναι στον υπερθετικό βαθμό. NO REMORSE, NO REGRET!. 

Είσοδος 8 ευρώ με μπύρα ή κρασί.

https://www.youtube.com/watch?v=vBru0RvSP_A

 

Σάββατο 30/1

39 ΧΡΟΝΙΑ VAVOURA BAND

Johnny Βαβούρας: μπάσο - φωνή, Γιάννης Δρόλαπας: κιθάρα, Θωμάς Ανδρέου: ντραμς.

Στην εγκυκλοπαίδεια του ROCK στην Ελλάδα πολύ λίγοι θα έμπαιναν πάνω από

τους VAVOURA BAND!  Το κλασσικότερο Classic Rock που θα μπορούσε να

υπάρξει στα αυτιά σας! Τιμή μας Johnny!

Είσοδος 10 ευρώ με ποτό.

 

Κυριακή 31/1

ΝΙΚΟΣ ΓΩΓΟΣ

Νίκος Γώγος: φωνή-κιθάρα, Βάντα Πιέρρη: φωνή, Κώστας Λεμονίδης: φωνή-κιθάρα,

Άκης Γιαννικόπουλος: κιθάρα, Απόστολος Μπακόλας: πλήκτρα, Πάνος Λύσσαρης: μπάσο, Μάκης Κωστάντης: ντραμς.

Ο Νίκος Γώγος είναι ένας τραγουδοποιός της κιθαριστικής ποπ ή όπως αλλιώς λέγεται ποπ-ροκ. Εχει συνεργαστεί δισκογραφικά και συναυλιακά με τον Γιώργο Δημητριάδη, τον παραγωγό Ανδρέα Βαιτούδη (πρώην μέλλος των Ενδελέχεια), τον Αλέκο Αράπη (μπασίστα των Απροσάρμοστων της μπάντας του Παύλου Σιδηρόπουλου), τον Στέλιο Γούλα (κιθαρίστα των Ονειροπαγίδα), τη Σοφία Στρατή και πολλούς άλλους. Η μουσική του είναι μια πρόσμιξη της αγγλικής ( οι επιρροές από τη σκηνή του Manchester πολύ εμφανείς) αλλά και της Αμερικάνικης ροκ σκηνής, με στίχο ελληνικό.

Είσοδος 10 ευρώ με ποτό.

https://www.youtube.com/watch?v=T--Il5_A3tU

 

Δευτέρα 1/2

JAM NIGHT

Κάθε Δευτέρα προσκαλούμε τους μουσικούς της πόλης σε ατέλειωτα ξέφρενα τζαμαρίσματα! Η σκηνή είναι  ανοιχτή για όλους όσους έχουν το Rock στην καρδιά. Δεν αποκλείεται κανείς!

Ελάχιστη κατανάλωση 5 ευρώ.

 

Πέμπτη 4/2

ROCKING THURSDAYS

SIMOS KOKAVESIS & BLUES Co.

Σίμος Κοκαβέσης: κιθάρα-φωνή, Μάνος Δελώτης: μπάσο, Κυριάκος Δαρίβας: ντραμς.

Special guest: MICHAEL DOTSON

ΚΑΘΕ Πέμπτη... Ο Σίμος Κοκαβέσης και η Blues "εταιρεία" του, με blues-rock ύμνους, αλλά και originals απ' το "Wild World" album του.. Dire Straits, Alvin Lee, Peter Green, Jimmy Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Rory Gallagher, Παύλος Σιδηρόπουλος και αρκετοί άλλοι καλλιτέχνες, "συνθέτουν" το μουσικό ιστό κάθε βραδιάς...

Είσοδος ελεύθερη. Ελάχιστη κατανάλωση 5 ευρώ.

https://www.youtube.com/watch?v=9s38jPVUHsQ

 

Παρασκευή 5/2

SEPTEMBER CODE

Δημήτρης Κοσκινάς: φωνή-κιθάρα, Σωτήρης Πομόνης: κιθάρα, Ρένος Μηλιάρης: πλήκτρα-πιάνο, Θοδωρής Μποτίνης: μπάσο, Γιάννης Δημουλάς: ντραμς-φωνή.

Οι SEPTEMBER CODE δημιουργήθηκαν το 2002, και σχεδόν αμέσως αποκτούν ένα πραγματικά προσωπικό ήχο: μελωδικό αλλά και σκληρό, progressive αλλά και άμεσο. Το 2006 κυκλοφορεί ο 1ος τους δίσκος "2 Smiles Ago", με εξαιρετικές κριτικές. Ακολουθεί το "Remembering Mirrors", με ενιαίο στιχουργικό θέμα, που τους καταξιώνει στον ευρωπαϊκό χώρο, και βρίσκονται να παίζουν στο HRH Fest (Ουαλία) δίπλα από πολύ γνωστά ονόματα. Η εκρηκτική τους εμφάνιση, τους εξασφαλίζει ακόμη μια συμμετοχή στο HRH τον Μάρτιο 2016. Εκείνη την εποχή θα κυκλοφορήσει στην Μεγάλη Βρετανία και το 3ο CD τους, με τίτλο "Skeptic" Είσοδος 8 ευρώ με μπύρα ή κρασί.

https://www.youtube.com/watch?v=sjonJ0uYV44

 

Σάββατο 6/2

EVIL MONKEY

Νεκτάριος “Nekk” Γεωργιάδης: φωνή, Γιώργος Γούτης: κιθάρα, Βασίλης Μπουλμέτης: κιθάρα, Αλέξανδρος Σταύρακας: μπάσο, Γιώργος Παπαγεωργίου: πλήκτρα, Στέλιος Πασχάλης: ντραμς.

Special guest: Χρυσάνθη Δημοπούλου: φωνή.

Πόσο «διαβολική» μπορεί να είναι άραγε μια μαϊμού; Τόσο ώστε να μπορεί να πηδάει από τους Depeche Mode στους Rage Against The Machine με ενδιάμεσες στάσεις σε όλα τα ιερά τέρατα της POP και της ROCK της χρυσής δεκαετίας του ’80!

Είσοδος 10 ευρώ με ποτό.

https://www.youtube.com/watch?v=StF8ky_M9kM

 

 

Κυριακή 7/2

AK-47

Βασίλης Βασιλάκης: φωνή-κιθάρα, Παναγιώτης Αράπογλου: μπάσο, Αντώνης Καγιάς: κιθάρα, Άκης Πικριδάς: ντραμς.

Μια και το όνομα της μπάντας προέρχεται από το γνωστό πολυβόλο  ΄΄ΑΚ 47΄΄, έτσι κι εμείς σκοπεύουμε να ‘’πυροβολάμε’’ με Blues – Rock  γκάζια στο Lazy!! Σαν  νεοσύστατη μπάντα που είμαστε, από εμάς θα ακούσετε διασκευές από νέους καλλιτέχνες όπως Joe Bonamassa, John Mayer, Philip Sayce, αλλά και All Time Classics από Eric Clapton, Gary Moore και φυσικά από jimmy Hendrix !! Να είστε όλοι εκεί!!

Είσοδος ελεύθερη. Ελάχιστη κατανάλωση 5 ευρώ.

 

 

Δευτέρα 8/2

JAM NIGHT

Κάθε Δευτέρα προσκαλούμε τους μουσικούς της πόλης σε ατέλειωτα ξέφρενα τζαμαρίσματα! Η σκηνή είναι  ανοιχτή για όλους όσους έχουν το Rock στην καρδιά. Δεν αποκλείεται κανείς!

Ελάχιστη κατανάλωση 5 ευρώ.

 

 

 

 

Club Lazy

Λεωφ. Πεντέλης 1, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ - ΕΞΟΔΟΣ 12

(απέναντι από το γήπεδο Χαλανδρίου)

ΤΗΛ. 2106895535

email: info@lazy.gr

0 Comments

KOOKOO

Από 16/1 και κάθε 2ο Σάββατο

TRASHFORMERS 

 

 

Κοο-Κοο

Ιακχου 17, Γκάζι

τηλ.2103450930

www.kookoo.gr

0 Comments

PASSPORT ART

Πέμπτη 14/1

ΦΑ #

 

Παρασκευή 15/1

GREY RIVER & THE SMOKY MOUNTAIN + GRINDSTONES

 

Σάββατο 16/1

POST CHRISTMAS PARTY

Dj set : Kostas Pantioras

 

Κυριακή 17/1

Παρουσιάση βιβλίου "Η τέχνη του coaching" από τον Χαράλαμπο Πετρά + Booz unplugged live

 

 

PassPort Art

Ανδρούτσου 151 & Βασιλέως Γεωργίου, Πειραιάς

Τηλ.: 210 4130153

www.pass-port.com.gr 

0 Comments

cafe Νομισματικού Μουσείου

 

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου

Music Soup

Straight ahead jazz, high energy grooves, funky moods…

Πατώντας πάνω στην παράδοση του κλασικού organ trio, οι Music Soup δημιουργούν ένα δικό τους, σύγχρονο groove που ξαφνιάζει με τις εναλλαγές στους ρυθμούς και τις διαθέσεις. Με αφετηρία τις δικές τους συνθέσεις (σε αναμονή της κυκλοφορίας του 1ου τους αλμπουμ), το εκρηκτικό γκρουπ επιλέγει αγαπημένα τζαζ στάνταρντς, μπλουζ, latin, funky grooves, και επιχειρεί διασκευές ποπ τραγουδιών με μοναδικό κριτήριο την αγάπη για τη ζωή και τη μουσική.

Παίζουν:

Ευγενία Καρλαύτη (organ, vocals)

Νέστωρ Δημόπουλος (guitar)

Βαγγέλης Κοτζάμπασης (drums)

 

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου στις 9μμ

SCARLET NIGHTS

H Δώρα Τσίγκα (των Belleville), ο Γιάννης Καφετζόπουλος και ο Σωτήρης Πέπελας επιστρέφουν στο café του Νομισματικού Μουσείου και παρουσιάζουν το πρόγραμμα «Scarlet Nights» υποσχόμενοι να μας παρασύρουν στα γοητευτικά μονοπάτια της jazz, των blues και του swing, σε ακουστικό mood, σε μια ατμοσφαιρική μουσική βραδιά την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 στις 9μ.μ.

Παίζουν οι:

Δώρα Τσίγκα: φωνητικά

Γιάννης Καφετζόπουλος: πιάνο

Σωτήρης Πέπελας: τρομπέτα

 

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στις 9μμ

Γιώργης Χριστοδούλου

Ο Γιώργης Χριστοδούλου επιστρέφει στο café του Νομισματικού Μουσείου και παρουσιάζει κομμάτια από τη τελευταία του δουλειά, την «Καντάδα» μαζί με τον πιανίστα Δημήτρη Ανδρονιάδη. Ο γνωστός μας "flaneur", φέρνει μαζί του τις μελωδίες της παλιάς Αθήνας, τα ελληνικά βάλς και τα φοξ-τροτ του ’30 και του ’40 μαζί με τα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία σε ρυθμούς swing και bosa nova σε μια βραδιά διαφορετική απ' τις άλλες.

 

 

 

Δεν υπάρχει εισιτήριο εισόδου για τις συναυλίες
Υποχρεωτική η κατανάλωση ενός ποτού για την παρακολούθηση του live

 

CAFE ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

Πανεπιστημίου 12, Αθήνα

τηλ 210 3610067

e.nma.garden@gmail.com

Facebook: Nomismatiko Mouseio Garden

0 Comments

HALF NOTE JAZZ CLUB

Κάθε Κυριακή στις 17:30

Στέφανος Κορκολής

"Solo Piano" Ο διεθνούς φήμης πιανίστας και συνθέτης Στέφανος Κορκολής παρουσιάζει στη σκηνή του Half Note μια ξεχωριστή, διαδραστική πιανιστική παράσταση γεμάτη μουσικές εκπλήξεις και εκλεκτούς καλεσμένους.

 

6 & 7 Ιανουαρίου

Ρίτα Αντωνοπούλου

"Το ένα φέρνει τ' άλλο" Η Ρίτα Αντωνοπούλου, μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της, η οποία έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με τους σημαντικότερους έλληνες δημιουργούς.

 

8 - 11 Ιανουαρίου

«Κρήτη Μου»

Oι κορυφαίοι χορευτές της Κρήτης Γιάννης & Γιώργος Μεγαλακάκης στην σκηνή του Half Note! Tρείς βραδιές αφιερωμένες στην Κρήτη και στα 18 χρόνια δράσης της Ομάδας Έκφρασης Κρητικών Χορών

 

14 & 15 Ιανουαρίου

Σαβίνα Γιαννάτου & Primavera en Salonico 

Παλιά τραγούδια, σαν ηχητικές καρτ-ποστάλ, υπό τον τίτλο “Souvenir de Salonique”. Σύγχρονες μουσικές αφηγήσεις πάνω σε παλαιούς μύθους. Η Σαβίνα Γιαννάτου και οι Primavera en Salonico σε τραγούδια της Θεσσαλονίκης και της Μεσογείου.

 

16 & 17 Ιανουαρίου

Αρλέτα & Γιάννης Σπανός

“Μπουάτ 2016”

Για πρώτη φορά μαζί, η Αρλέτα και ο Γιάννης Σπανός μοιράζονται τη σκηνή του Half Note σε ένα πρόγραμμα με διαχρονικά και αγαπημένα  τραγούδια που αναβιώνουν την χρυσή εποχή των αθηναϊκών μπουάτ.

 

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

Παναγιώτης Τσαφαράς

Ο πολλά υποσχόμενος νέος τραγουδιστής θα ερμηνεύσει τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά σε μία ζεστή live βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη!

Τρίτη 19 Ιανουαρίου

Τέτη Κασιώνη

H νέα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός έχοντας στα χέρια της τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο «Πέταγμα», έρχεται μαζί με τους εξαιρετικούς συνεργάτες της στη σκηνή του Half Note.

 

21 - 22 Ιανουαρίου

Γιώργoς Χατζηνάσιος

"Ένα πιάνο δύο φωνές"

O κορυφαίος δημιουργός σε μια αναδρομή της καριέρας του με όλες τις μεγάλες του επιτυχίες από τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Μαζί του οι Σπύρος Κλείσσας και Μαίρη Στεφανακίδη.

 

23 - 26 Ιανουαρίου

Ψαραντώνης

“Η Τίγρης του Ψηλορείτη”

Μετά την ολοκλήρωση της Ευρωπαϊκής  του περιοδείας, ο Ψαραντώνης ανεβαίνει με την «Τίγρη» του στη σκηνή του Half Note για τις πρώτες χειμερινές του εμφανίσεις. Μαζί έχει όλη την πραμάτεια του.

 

28 Ιανουαρίου & 4 Φεβρουαρίου

Passion Del Tango

με το κουιντέτο των TANGartO

Πάθος για έρωτα και ζωή με μελαγχολικές διαχρονικές μελωδίες tangο. Εκλεκτοί χορευτές και μουσικοί σε δύο παραστάσεις στη σκηνή του Half Note με άρωμα Αργεντινής.

 

29 Ιανουαρίου έως 1 Φεβρουαρίου

Harold Mabern trio

“Η Μαγεία του θρυλικού «Mr. Big Hands» της jazz”

Άλλος ένας καλλιτέχνης-θρύλος έρχεται στη σκηνή του Half Note Jazz Club. Ο εμβληματικός hard bop και post bop πιανίστας Harold Mabern, o Mr. “Big Hands” - όπως τον είχε αποκαλέσει ο μεγάλος Cannonball Adderley έρχεται για πρώτη φορά σαν band leader στην Ελλάδα με το εξαιρετικό του τριο, στο οποίο συμμετέχει και ο σπουδαίος ντράμμερ Joe Farnsworth!

 

5 - 8 Φεβρουαρίου

Bill Sims Jr. & Matthew Skoller Band

“MASTER BLUES JOURNEY TO URBAN CHICAGO BLUES”

Ο σπουδαίος bluesman Bill Sims Jr. και ιδρυτής της Heritage Blues Orchestra, που το 2013 προτάθηκε και για βραβείο Grammy, είναι ένας από τους σύγχρονους blues masters. Στην πρώτη παρουσία του στην Ελλάδα, συναντά τον προσφιλή και ιδιαίτερα δημοφιλή σε μας αρμονικίστα Matthew Skoller, κορυφαίο εκπρόσωπο της σκηνής του Chicago με την μπάντα του.

 

 

HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

11636, Αθήνα

THΛ. CLUB: +30 210 9213360 (ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20.00)

ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ (ΔΕΥ-ΚΥΡ. 11.30-19.30): +30 210 9213310

www.halfnote.gr

0 Comments

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE

Παράταση εμφανίσεων... για 3 ακόμη Σάββατα 9/1, 16/1, 23/1
Ελευθερία Αρβανιτάκη & Νίκος Πορτοκάλογλου

| Ώρα έναρξης: 22.30

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, μια από τις κορυφαίες μας ερμηνεύτριες κι ο Νίκος Πορτοκάλογλου, από τους  σημαντικότερους σύγχρονους τραγουδοποιούς, συναντώνται για πρώτη φορά στην σκηνή του Βοτανικού Live Stage.

Ξεκινώντας η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου από φαινομενικά αντίθετες αφετηρίες και έχοντας παράλληλες πορείες που δεν συναντήθηκαν παρά λίγες – αλλά αξιομνημόνευτες – φορές, στήνουν για πρώτη φορά μαζί ένα κοινό μουσικό πρόγραμμα.

Στήνουν ένα αχώριστο ντουέτο που μοιράζεται συνεχώς την σκηνή και παίζει ένα παιχνίδι μουσικών καταβολών κι ανταλλαγής. Συμπλέκουν ομοιότητες κι αντιθέσεις, τραγούδια της Ελευθερίας Αρβανιτάκη που έχουν αφήσει τη δική τους σφραγίδα στην σύγχρονη ελληνική μουσική, τραγούδια σπουδαίων στιχουργών, ποιητών και συνθετών με τα ξεχωριστά τραγούδια του Νίκου Πορτοκάλογλου, γεμάτα ηλεκτρισμό κι ευαισθησία. Κλείνουν το μάτι σε δύση κι ανατολή, εξομολογούνται μουσικές αγάπες και τραγουδιστικά «απωθημένα».

Δεν παραλείπουν σ’ αυτό το μουσικό τους ταξίδι στην απλόχωρη σκηνή τουΒοτανικού Live Stage να παρουσιάσουν και νέο υλικό. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου τα καινούρια του τραγούδια που ετοιμάζει αυτόν τον καιρό κι η Ελευθερία Αρβανιτάκη τραγούδια από τον νέο της δίσκο "9+1 Ιστορίες" στον οποίο ο  Νίκος Πορτοκάλογλου υπογράφει τη λαϊκή ιστορία του δίσκου με τίτλο "Καταστροφή κι ελπίδα". Ένα τραγούδι που αποτέλεσε μια από τις αφορμές που άνοιξαν το δρόμο στην επιθυμία και των δύο να παίξουν μαζί.

Νίκος Πορτοκάλογλου -  Ελευθερία Αρβανιτάκη -  Όλα αρχίζουν εδώ.... 

Επιμέλεια Προγράμματος: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Νίκος Πορτοκάλογλου, Λήδα Ρουμάνη

Ενορχηστρώσεις:  Νίκος Πορτοκάλογλου, Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης

Μουσικοί:

Χρήστος Αλεξάκης : πλήκτρα, τρομπόνι

Γιώργος Γεωργιάδης: μπάσο

Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης: τύμπανα

Γιάννης Κυριμκυρίδης: πιάνο-πλήκτρα

Νίκος Μέρμηγκας: μπουζούκι, λαούτο, λάφτα

Δημήτρης Τσάκας: σαξόφωνο, κλασσική κιθάρα

Επιμέλεια ήχου : Χάρης Κρεμμύδας, Άκης Πασχαλάκης

Σχεδιασμοί Φωτισμού:  Phil Hills

Xειρισμός  Φωτισμού: Μαρία Βενετάκη. 

 

 

Προσεχώς

 

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Yasmin Levy

 

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ORQUESTA SCC 

 

 

 

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE

Ιερά Οδός 72 (είσοδος από Κασσάνδρας 19)

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3473835

0 Comments

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

CLUB

 
Από 19/9 και κάθε Σάββατο (ώρα έναρξης 23:30) - (από 16/1 ώρα έναρξης 22:30)

Σταυρός του Νότου HOUSE BAND

 

Από 8/10 και κάθε Πέμπτη (έως 14/1/16)

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

   

Από 23/11 και κάθε Δευτέρα

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

Από 27/11 και κάθε Παρασκευή (έως 18/12/2015)
παραταση 1/1 % 8/1

ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ

 

Από12/12 και κάθε Σάββατο (έως 9/1/2015) -  (ώρα έναρξης 21:30)

ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

Παρασκευή 15/1, 22/1, 29/1

ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΤΑΓΑΚΗ & ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΟΛΑΣ 

 

Τετάρτη 27/1 

ΟΡΕΣΤΗΣ ΝΤΑΝΤΟΣ 

 

Πέμπτη 28/1 

PANTELIS Live 

 

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

 

Από 24/10 και κάθε Σάββατο (εως 9/1/2016)

έξτρα παραστάσεις Παρασκευή 25/12, 1/1, 8/1

ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

   

Από 15/1 και κάθε Παρασκευή & Σάββατο

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ

 

+PLUS 

  

Από 5/12 και κάθε Σάββατο (έως 9/1/2016)

ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ & ΛΙΖΕΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΗ 

 

Τετάρτη 23/12, 30/12 και 6/1 

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ "Το Ριγέ Φουστάνι" BandaLoud

 

Από 16/1 και κάθε Σάββατο (έως 12/3/2015)

ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ & ΗΣΑΙΑΣ ΜΑΤΙΑΜΠΑ 

 

Παρασκευή 22/1 

ΧΑΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ

 

Πέμπτη 28/1 

ΜΑΝΟΣ ΑΧΑΛΙΝΩΤΟΠΟΥΛΟΣ & HAIG YAZDJIAN

 

Από 29/1 και κάθε Παρασκευή

ΓΙΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 

 

 

Σταυρός του Νότου
Τηλ.: 210 9226975
Κεντρική Σκηνή
Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος
Club
Φραντζή & Θαρύπου 35, Νέος Κόσμος
+(plus)
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος

0 Comments

Άλικο

4/1, 11/1, 18/1, 25/1

Ευγένιος Δερμιτάσογλου

 

5/1 

Haig Yazdjian + Kryftό trio 

 

6/1

Αγγελική Ζήκα - Βραδινά Δρομολόγια

 

8/1 & 15/1

Της Ανατολής και της καρδιάς

Βιβή Βουτσελά: τραγούδι

Μιχάλης Δανιάς: βιολί

Στέλιος Βαρβέρης: ούτι

Γιάννης Καραμάνης: κιθάρα

 

09/01 

Rebetien

 

10/1 & 17/1

«Βγαίνω μες απ’ τη φωτιά»

Βασίλης Προδρόμου: κιθάρες, τραγούδι

Dasho Kurti: ακορντεόν

Δημήτρης Σίντος: πιάνο, μπάσο

 

14/1, 21/1, 28/1

Ηλίας Βαμβακούσης 

 

 

 

 

 

 

Άλικο

Αγίου Δημητρίου 16, Ψυρρή

2103253272

www.aliko-cafe.gr

facebook.com/alikocafe

0 Comments

ΡΥΘΜΟΣ STAGE

Τρίτη 5 Ιανουαρίου: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΔΑΚΗΣ

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου: Κώστας Τριανταφυλλίδης

Σάββατο 9 Ιανουαρίου: Pure-Ages

Κυριακή 10 Ιανουαρίου: Πάνος Μπλέτζας.<< Με το άγαλμα στο Δρόμο>>

Παρασκευή 15 & 22 Ιανουαρίου: Ελένη Πέτα-Fide Köksal

Σάββατο 16 & 23 & 30 Ιανουαρίου: Νίκος Ξυδάκης «ΤΑ ΛΑΘΡΟΔΙΑΣΗΜΑ» 
        Μαζί του: Απόστολος Ρίζος, Ηλίας Βαμβακούσης. Έκτακτη εμφάνιση: Μελίνα Τανάγρη

Κυριακή 31 Ιανουαρίου: Σταύρος Χαλιαμπάλιας

 

 

 

Ρυθμός Stage

Μαρίνου Αντύπα 38 Ηλιούπολη - Αθήνα

Τηλ. 2109750060

0 Comments

GAGARIN 205

FRI 08 JAN: ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

SAT 09 JAN: ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

SAT 16 JAN 2016: RSN “ΛΟΧΟΣ ΜΑΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ”

FRI 22 JAN 2016: THE BIG NOSE ATTACK

SAT 23 JAN 2016: ΡΟΔΕΣ UNITED

SAT 20 FEB 2016: THE DEAD BROTHERS + THEE HOLY STRANGERS

SAT 27 FEB 2016: ALL THEM WITCHES + ASTEROID

FRI 11 MAR 2016: GIRL BAND

SAT 19 MAR 2016: SLEEP PARTY PEOPLE

 

 

Gagarin 205

Λιοσίων 205, ΑΘΗΝΑ

Τηλέφωνο Πληροφοριών: 210 8547600

0 Comments

FUZZ CLUB

8/1 VNV NATION (ebm, electro – UK / DE)

22/1 TRICKY

25/2 MAYBESHEWILL

5/3 SEPTIC FLESH

1/4 DEATH (DTA TOURS)+OBSCURA

2/4 GOD IS AN ASTRONAUT

 

 

 

Fuzz Club

Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος

Τηλ. 210-3450817

email: info@fuzzclub.gr

0 Comments

ΑΝΟΔΟΣ LIVE STAGE

Από 11/12, κάθε Παρασκευή & Σάββατο
Εορταστικό Πρόγραμμα
Παραμονή Χριστουγέννων Πέμπτη 24.12 - Ανήμερα Χριστούγεννα Παρασκευή 25.12 - Σάββατο 26.12
Παραμονή Πρωτοχρονιάς Πέμπτη 31.12 - Ανήμερα Πρωτοχρονιά Παρασκευή 1.1 - Σάββατο 2.1

AGAMOI THYTAI SELFiE

Μια παράσταση του Ιεροκλή Μιχαηλίδη με φιλοξενούμενους

τους Σπύρο Παπαδόπουλο και Κώστα Μακεδόνα

Οι Άγαμοι Θύται επιστρέφουν κι αυτό το χειμώνα στον τόπο του ελλείμματος... Από την Παρασκευή  4 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και  Σάββατο, στο ANODOS Live Stage.

Αυτοφωτογραφίζονται ως ιδανικοί αυτόχειρες, προσπαθώντας μάταια, να εστιάσουν στη νεοελληνική ζωή.

Αναζητούν εναγωνίως, ισοδύναμα του γέλιου για να αποσύρουν την εθνική μελαγχολία.

Ποζάρουν ναρκισσευόμενοι και μνημονεύουν τα αυτομνημόνια. Γιατί πιστεύουν πως η δική τους selfie είναι η καλύτερη.

Αυτοϊκανοποιούνται ως γνήσιοι νεοέλληνες που άπλωσαν τα χεράκια τους και έβγαλαν τα ματάκια τους.

Μια χειροποίητη ψυχωφέλιμη παράσταση δια χειρός Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Εκτός κάδρου, καβάλα στην πένα της, η Δήμητρα Παπαδοπούλου. Κρατάει τα ηνία των κειμένων και συμπράττει με το Χρήστο Τολιάδη και τον Ιεροκλή, στον οποίο επιτρέπει και να σκηνοθετεί.

Στην εμπροσθοφυλακή πάντα ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Γιώργος Χατζής και η Ρούλα Μανισάνου.

Ως guest star – μουσαφίρηδες αυτοφωτογραφίζονται αυτεπαγγέλτως ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που επανακάμπτει ως βιρτουόζος της επιθεώρησης, και ο αηδονόλαλος ασματοπώλης Κώστας Μακεδόνας.

Από το Δεκέμβριο στο photo studio Anodos, με κεντρικό σύνθημα :

Άγαμοι Θύται… με αξιοπρέπεια,

Άγαμοι Θύται… από μόνοι μας,

Άγαμοι Θύται… selfie

Είσοδος: 15 ευρώ (είσοδος και ποτό στο μπαρ)

Μπουκάλι  από 120 ευρώ (4 άτομα)

Κρατήσεις στο τηλέφωνο: 210 34 68 100 & 6978 0000 87

Ώρα προσέλευσης: 22.00

Έναρξη προγράμματος : 23.00

 

ΑΝΟΔΟΣ Live Stage

Πειραιώς 183 & Πάλλαντος 38, Αθήνα

Τηλ. 210 34 68 100

0 Comments

ΓΡΑΜΜΕΣ Μουσική Σκηνή

Από 4 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή

ο Γιάννης Μπέζος θα τραγουδάει στις Γραμμές

 

 

Από 5 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο
εορταστικο προγραμμα: 24, 25, 26, 27 και 31/12, 1, 2, 3 / 1

Γιώργος Μαργαρίτης - Ραλλία Χρηστίδου

η συνάντηση στη Μουσική Σκηνή Γραμμές

 

 

 

Μουσική Σκηνή Γραμμές

Κωνσταντινουπόλεως 111, Βοτανικός Γκάζι

Τηλ. Κρατήσεων: 2103414350, 6986130016

http://grammesmousikiskini.gr/

https://www.facebook.com/grammes.music.stage

0 Comments

ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

FUNDRACAR Live ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ “LUX”

Spesial Guests:

FLECK -EISVOLEAS - NIKITAS KLINT( X-RAY )

Οι FUNDRACAR επιστρέφουν στο ιστορικό stage του Κύτταρου για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του νέου studio album τους με τίτλο LUX <Love Until X-termination >. Μαζί τους σε αυτή τη γιορτή θα βρίσκονται επι σκηνής όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτό οπως FLECK -EISVOLEAS - NIKITAS KLINT( X-RAY )-C.KRITIKOS ( BAD BID ) -LARRY (PANTOMIMA) παρουσιάζοντας το νέο υλικό αλλά και το σύνολο της μεχρι τωρα μουσικης πορείας τους.. 

Η φάση είναι FUNDRACAR, η φάση είναι L U X 

LOVE UNTIL X-TERMINATION 

Ολη η μέθη και η έκσταση της σκηνής πλαισιωμένη απο μουσικές που προκαλούν δονήσεις, με τον αντίστοιχο ανατρεπτικό - πολλές φορές προκλητικό στίχο-, βγαίνει συμπυκνωμένη ως ακαριαίο γεγονός που δεν αφήνει αμέτοχο τον θεατή .. 

Αντικαθεστωτικοί στον ήχο, ήχο προσωπικό που σου κολλάει, χωρίς να σνομπάρουν κανένα είδος μουσικής συσπειρώνουν διαφορετικούς μουσικούς κόσμους .. RIFFS από την κόλαση , τετράγωνο μπάσο δυναμίτης, βουκολικά πνευστά και rave syths δημιουργούν ενα psych reggae παραλλήρημα που σε συνδυασμό με την Punk αισθητική και ενέργεια της μπάντας σε απογειώνει τα live σε στραγγίζουν, αδειάζεις τριπάρεις βιώνοντας μια θρησκευτική εμπειρία καλύτερη απο την κάθε εκκλήσια . OM

Ετοιμαστείτε για μια δυνατή Live εμπειρία...

FB Event: https://www.facebook.com/events/1513786835614772/ 

ΠΟΡΤΕΣ: 22.00 ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 8€

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ENFORCER

 live in Athens

FROM BEYOND TOUR

Exclusive show in Greece !

Opening acts:

SCREAMER (Swe)

MONUMENT (U.K.)

DEMOLITION TRAIN

NIGHTBREED

Timetable:

DOORS = 18:30

NIGHTBREED = 19:00 - 19:30

DEMOLITION TRAIN = 19:40 - 20:10

MONUMENT = 20:20 - 21:05

SCREAMER = 21:15- 22:00

ENFORCER 22:20 - 24:00

tickets cost:

 PRE SALE: 17 euro

Available from : no remorse, sirens, metal era

Door (last 300 tickets) = 20euro

 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ & ΣΑΒΒΑΤΑ

25-26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

1η - 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ και  8 - 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

THE CHRISTMAS 80s PARTY !!!

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΙΤΟΔΙΠΛΩΜΕΝΟΣ & Polis

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΓΑΛΗΣ

ΠΩΛΙΝΑ

Πωλίνα Μπίγαλης και Χαριτοδιπλωμένος !!!

το σχήμα που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα του τον περασμένο χειμώνα,

με απανωτά sold out και ουρές στα ταμεία,

που μας έκανε να τραγουδήσουμε να παρτάρουμε και να  χορέψουμε στους ρυθμός τους,

με τη ..συνδρομή των Polis,

και των εκλεκτών Δημήτρη Κίκλη (πιάνο - φωνή) και Μάριου Χριστόπουλου (σαξόφωνο),

και παρέα με ΟΛΕΣ  τις «αντικαταθλιπτικές» επιτυχίες τους,

για τρία μόνο διήμερα,

σε πείσμα των καιρών,

θα κάνουν τη νύχτα μέρα και αυτές τις γιορτές,

θες δε θες, αξέχαστεεεες !!!!!

Ετοιμαστείτε για….

«Πάμε για τρέλες στις Σευχέλες» «Μελισσούλα» «Τα κορίτσια ξενυχτάνε» «Ροζ Μπικίνι»

«Του Αιγαίου τα Μπλούζ» «Βραδινό μπανάκι» «Πους Απς» «Κατερίνα»

«Όσο υπάρχει αυτή η αγάπη» «Μπιρίμπα» «Με την πρώτη ματιά» «Στοιχηματίζω»

«Κυκλοφόρησε» «Σοκολατί» «Μου λείπεις» «Έτσι σε θέλω» «Ράδιο αγάπη μου»

«Η κόρη του περιπτερά» «Ψηλές κοντές» «Καλή επιτυχία»

«Ζηλεύω» «Το καπελάκι» «Lost in the Night”

και after – Party με όλα τα 80s και 90s Super Hits ..!!

Εισιτήριο: 10€ / Πόρτες: 22.00 / Επικοινωνια: 210 8224134 info@kyttarolive.gr

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

DEAD CONGREGATION

Oι ζωντανές εμφανίσεις εντός έδρας των Dead Congregation όντας αραιές,

εκτιμώνται δεόντως από το εγχώριο (και όχι μόνο) underground κοινό το οποίο και τις τιμά ανελλειπώς. Όσοι είχαν την τύχη να παραστούν στις προηγούμενες θα συμφωνήσουν ότι αποτελούν ανέκαθεν ένα από τα πλέον απαραίτητα συναυλιακά δρώμενα της χρονιάς.

Οι Αθηναίοι μέσα σε μία (περίπου) δεκαετία αγκαλιάστηκαν από τη παγκόσμια μουσική σκηνή σαν ένα συγκρότημα που ανανέωσε με ειλικρίνεια και δημιουργικότητα το μουσικό είδος που αποτελεί τη βάση του στυλ τους, το death metal. Οι 3 δίσκοι τους θεωρούνται πλέον κλασσικοί, ενώ μετά από πολυάριθμες περιοδείες και συμμετοχές σε φεστιβάλ σε Ευρώπη και Αμερική, έχουν κερδίσει επάξια την φήμη ενός από τα πιο έντονα μουσικά σχήματα του πλανήτη. 

Η επιλογή των κομματιών του setlist θα καλύψει όλη τη δισκογραφία τους με μία έμφαση στο τελευταίο album “Promulgation Of The Fall”, το οποίο κλιμάκωσε την βαθιά γνώση του death metal με πρωτοποριακές δυναμικές και υπερβατικές ατμόσφαιρες. 

Tη συναυλία θα ανοίξουν άλλες δύο Αθηναϊκές μπάντες, κατά σειρά εμφάνισης οι Nigredo (https://www.facebook.com/NigredoGr/) και οι Embrace Of Thorns (https://www.facebook.com/EmbraceOfThorns/). Oι πρώτοι είναι ένα νέο black metal σχήμα το οποίο έχει αποσπάσει πολύ θετικές αντιδράσεις με το “Facets Of Death” ντεμπούτο τους, ένα άριστο δείγμα προσωπικού και δυσαρμονικού black metal, υγιώς επηρεασμένο από τις Γαλλικές και Νορβηγικές σχολές.

Οι δεύτεροι είναι περίφημοι για την την επίκληση επιβλητικών, τελετουργικών black/death ατμοσφαιρών. Από το 1999 έχουν να επιδείξουν μία έντονη δισκογραφική πορεία με 4 albums και πολλά demos/splits, ενώ έχουν παράλληλα στο δυναμικό τους αξιόλογες συναυλίες σε Ελλάδα κι εξωτερικό.

Είσοδος: 6€ (ταμείο ΚΥΤΤΑΡΟ)

Πρόγραμμα:

20:00 DOORS

20:30-21:00 NIGREDO

21:20-22:00 EMBRACE OF THORNS

22:30-..... DEAD CONGREGATION

 

 

 

Kyttaro Live

Ηπείρου 48 & Αχαρνών

Τηλ. 210.8224134, 6977641373

 

0 Comments

ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΠΟ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ
ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ 

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ – ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ

«ΚΟΝΤΡΑ ΝΤΟΥΕΤΟ»

ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ

 

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Φωτεινή Βελεσιώτου. Δυο διαφορετικές φωνές, δυο διαφορετικές γυναίκες,  μια απρόσμενη αλλά απόλυτα ταιριαστή συνάντηση επί σκηνής!

Δυο μοναδικές φωνές, δυο πολύ σημαντικές ερμηνεύτριες που ενώ φαινομενικά δεν έχουν κοινά, μοιράζονται την ίδια αγάπη και πάθος για το καλό ελληνικό τραγούδι, πάθος που θα τις φέρει μαζί στη σκηνή της Ακτής Πειραιώς από τη Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μια από τις σημαντικότερες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής  που ξέρει να βάζει ψηλά τον πήχη και να τον ξεπερνάει κάθε φορά,  θα συμπράξει με την Φωτεινή Βελεσιώτου, τη ροκ ρεμπέτισσα όπως την αποκαλούν πολλοί, με τη δωρική, χαρακτηριστική και ιδιαίτερη φωνή της σε ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα κλασσικά τραγούδια, επιλογές από τη προσωπική δισκογραφία και των δυο και παντρέματα φωνών σε μια συνεργασία γεμάτη εκτίμηση, αλήθεια, εμπιστοσύνη και αγάπη.

Μαζί τους επί σκηνής και ο Δημήτρης Υφαντής, που με την καθάρια φωνή και ψυχή του θα μας ταξιδέψει σε γνωστά παραδοσιακά μουσικά μονοπάτια.

Από τη Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Φωτεινή Βελεσιώτου και ο Δημήτρης Υφαντής στην ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, πλαισιωμένοι από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών.  Μαζί τους οι: Νίκος Καλαντζάκος: πλήκτρα, Νίκος Πασσαλίδης: έγχορδα, Γιώργος Καραμφίλης: μπουζούκι, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας: κιθάρες, Ντίνος Χατζηιορδάνου: ακορντεόν, Παρασκευάς Κίτσος: Μπάσο,   Γιάννης Αγγελόπουλος: Τύμπανα, Γιώργος Κοτσίνης: κλαρίνο.

 

Σκηνοθεσία: Αργυρώ Χιώτη

Κείμενα: Θανάσης Αλευράς

Ενορχηστρώσεις: Νίκος Καλαντζάκος

Σχεδιασμός φωτισμού: Περικλής Μαθιέλης

Σχεδιασμός Ήχου: Αργύρης Λιανός, Brian Coon

Σκηνογραφία: Κωνσταντίνος Ζαμάνης

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Οργάνωση παραγωγής: Κατερίνα Παπαδοπούλου

 

Ώρα έναρξης: 11.00

Είσοδος με ποτό: 15€

Φιάλη ποτού: 130€ 

Φιάλη λευκό κρασί: 65€

Φιάλη κόκκινο κρασί: 75€ 

 

 

«Ακτή» οδού Πειραιώς

Πειραιώς 178 και Λαμίας 4, τηλ. 210 3418020 

www.aktipireos.gr

0 Comments

ΖΥΓΟΣ

Ο ΖΥΓΟΣ Μουσική Σκηνή αναστέλλει την λειτουργία του!

 

 

 

 

 

0 Comments

MIKE'S IRISH BAR

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

POLITICALLY INCORRECT LIVE Μια από τις πιο αγαπημένες μπάντες μας που νιώθουμε εξαιρετικά περήφανοι με την επιτυχία τους! Οι Politically Incorrect έρχονται και πάλι στο Mike’s Irish Bar να μας τραγουδήσουν κομμάτια όπως το Where did I go wrong αλλά και πολλές αγαπημένες διασκευές από το διεθνές ροκ ρεπερτόριο!Ώρα έναρξης: 23:00, Είσοδος: 7€


ΣΑΒΒΑΡΟ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Πασχάλης Live! Ο Θρύλος της Pop μουσικής έρχεται και πάλι στη σκηνή του Mike’s Irish Bar κάθε Σάββατο για περιορισμένες εμφανίσεις σε ένα ταξίδι από τους Olympians στα 70’s, 80’s φτάνοντας μέχρι το σήμερα! Κάθε Σάββατο λοιπόν σας περιμένουμε με ένα super χορευτικό πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες από την τεράστια καριέρα του ΠΑΣΧΑΛΗ! Μαζί του στη κιθάρα και στη φωνή ο Stelios Mac.Ώρα έναρξης: 23:00, Είσοδος: 8€


ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Special karaoke with Spy! Οι Κυριακές στο Mike’s αλλάζουν! Κάθε Κυριακή ο Spy σας προσκαλεί σε ένα διαφορετικό karaoke party που είναι σίγουρο ότι θα λατρέψετε, απολαμβάνοντας το μοναδικά cocktails και τις εξαιρετικές μας μπύρες! Ζήστε όσο πιο έντονα μπορείτε την μοναδική εμπειρία του karaoke μας!Ώρα έναρξης: 22:00 Είσοδος δωρεάν,


ΠΕΜΠΤΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ρεβεγιόν με τον Πασχάλη Live! Ο Θρύλος της Pop μουσικής μας υπόσχεται ένα εντελώς διαφορετικό ρεβεγιόν με τραγούδια από την εποχή των Olympians μέχρι τα 70’s, 80’s, φτάνοντας μέχρι το σήμερα! Ένα super χορευτικό πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες από την τεράστια καριέρα του ΠΑΣΧΑΛΗ! Μαζί του στη κιθάρα και στη φωνή ο Stelios Mac.Πε 24/12 – Ρεβεγιόν με τον Πασχάλη Live! Ο Θρύλος της Pop μουσικής μας υπόσχεται ένα εντελώς διαφορετικό ρεβεγιόν με τραγούδια από την εποχή των Olympians μέχρι τα 70’s, 80’s, φτάνοντας μέχρι το σήμερα! Ένα super χορευτικό πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες από την τεράστια καριέρα του ΠΑΣΧΑΛΗ! Μαζί του στη κιθάρα και στη φωνή ο Stelios Mac. Ώρα έναρξης: 23:00, Είσοδος: 8€


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Χριστούγεννα με τους After Eleven! Οι After Eleven δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2013. Το playlist τους περιλαμβάνει τραγούδια από την κλασσική ροκ σκηνή, με αρκετές δόσεις ροκαμπίλι, blues και soul, διασκευασμένα με τον δικό τους, μοναδικά γκρουβαριστό στυλ. Με την απογειωτική Έλενα στην φωνή, σκοπός της μπάντας είναι τα ξεσηκωτικά, γεμάτα κέφι και ρυθμό, live!Ώρα έναρξης: 22:30, είσοδος 6€


ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Jet Lag live! Για μια ακόμα φορά η σκηνή του Mike’s Irish bar μετατρέπεται σε μια ολοζώντανη Disco γεμάτη ενέργεια και εξαιρετικές ερμηνείες από τους Jet Lag σε τραγούδια από τις δεκαετίες των 80’s & 90’s!Ώρα έναρξης: 23:00 Είσοδος 6€!


ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Special karaoke with Spy! Οι Κυριακές στο Mike’s αλλάζουν! Κάθε Κυριακή ο Spy σας προσκαλεί σε ένα διαφορετικό karaoke party που είναι σίγουρο ότι θα λατρέψετε, απολαμβάνοντας το μοναδικά cocktails και τις εξαιρετικές μας μπύρες! Ζήστε όσο πιο έντονα μπορείτε την μοναδική εμπειρία του karaoke μας!Ώρα έναρξης: 22:00 Είσοδος δωρεάν


ΠΕΜΠΤΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ρεβεγιόν με τον Πασχάλη Live! Ο Θρύλος της Pop μουσικής μας υπόσχεται ένα εντελώς διαφορετικό ρεβεγιόν με τραγούδια από την εποχή των Olympians μέχρι τα 70’s, 80’s, φτάνοντας μέχρι το σήμερα! Ένα super χορευτικό πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες από την τεράστια καριέρα του ΠΑΣΧΑΛΗ! Μαζί του στη κιθάρα και στη φωνή ο Stelios Mac.

 

 

Mike’s Irish Bar:

Σινώπης 6, Αθήνα

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 7776797

Mail: mikesirishbar@gmail.com

Facebook: Mike’s Irish Bar (official)

www.mikesirishbar.com

1 Comments

PASSPORT | Κεραμεικός

Η προγραμματισμένη παράσταση ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ - ΒΙΤΑΛΗ  ματαιώενεται.  

 


PassPort Κεραμεικός

Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα

Τηλ.: 210 4296401

www.pass-port.com.gr 

0 Comments

Loft nice n easy!

4-5 Δεκεμβρίου  

Ηρώ και Αδάμ Τσαρούχης

 «Κατευθείαν καρδιά»

 Με τίτλο την τελευταία της δισκογραφική δουλειά, η Ηρώ συνεχιζει το ταξιδι της και σε «χειμερινούς προορισμούς» έχοντας στο πλάι της τον Αδάμ Τσαρούχη. 

Ο χαρακτηριστικός και γνώριμος ήχος του πιάνου της και το ευρύ ρεπερτόριο της, συναντιέται με τις jazz και swing διασκευές του ταλαντούχου ερμηνευτή. Τραγούδια που άντεξαν πολλά καλοκαίρια και χειμώνες και δοκιμάστηκε η αγάπη τους γι’ αυτά μέσα στα χρόνια, τραγούδια που χρειάζονται 2 για να τα μοιραστούν αλλά και 2 για να χορευτούν είναι οι αποσκευές του «Κατευθείαν καρδιά » σ’ ένα πρόγραμμα – έκπληξη όπως συνηθίζει να ετοιμάζει κάθε φορά η Ηρώ.

 

11-12  Δεκεμβρίου

Βαγγέλης Γερμανός 

 «Σε μια ατέλειωτη παρτίδα» 

παρέα με τον Σίμο Κοκαβέση στις κιθάρες, σ' ένα μουσικό ταξίδι απ' τα «Μπαράκια» ως τα «Μπλουζάκια», με ενδιάμεσους σταθμούς, τα τραγούδια που αγαπάμε...

Mε αφορμή το βιβλίο του «Ο Αρμενιστής», που αφορά στην μοναχική τέχνη του τραγουδοποιού και κυκλοφόρησε πρόσφατα  απ' τις εκδόσεις 'Ιανός ο Μελωδός',

ο Βαγγέλης Γερμανός βολτάρει "μουσικά" στις γειτονιές της πόλης...

Η μακρά μουσική του ιστορία πάει πίσω στη γέννηση και τη δημιουργία 

του ελληνικού ροκ, όπου συμμετείχε ως μουσικός και στη συνέχεια ως φολκ τραγουδοποιός, 

για να έρθει η επιτυχία που τον έκανε γνωστό σε ένα ευρύτερο κοινό.

 

 

Την καλλιτεχνική διεύθυνση  των προγραμμάτων του Loft έχει η Μαργαρίτα Μυτιλιναίου.

 

Loft nice n easy!

Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά 

Ώρα έναρξης 10.30μμ

Τιμή εισόδου με ποτό 12€

τηλέφωνα κρατήσεων 210 8082014

0 Comments

ΙΛΙΟΝ PLUS

18 Νοέμβρη: Altribe “Out of the BLUES” (Jazz – World Wednesdays)

19 Νοέμβρη: Δημήτρης Μητσοτάκης (MakeNoise Thursdays)

20 Νοέμβρη: Thee Holly Strangers

21 Νοέμβρη: Θάνος Μικρούτσικος – Ρίτα Αντωνοπούλου

25 Νοέμβρη: George Kontrafouris piano trio (Jazz – World Wednesdays)

26 Νοέμβρη: Another Tale Quartet

27 Νοέμβρη: Μάνος Πυροβολάκης

28 Νοέμβρη: Θάνος Μικρούτσικος – Ρίτα Αντωνοπούλου

29 Νοέμβρη: Μιχάλης Μαθιουδάκης – Θωμάς Σάμπρας – Χρύσα Κοτσαρίνη (Stand Up Comedy Nights)


ΙΛΙΟΝ PLUS

Πατησίων και Κοδρικτώνος 17

ΗΣΑΠ: Σταθμός Βικτώρια | ΜΕΤΡΟ: Σταθμός Ομόνοια | Λεωφορείο: Στάσεις Αγγελοπούλου & ΟΤΕ Πεδίον Άρεως

ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 210 8824383, 6983600510

0 Comments

ARCHITECTURE

3/12 Ορεστης Νταντος

4/12 Monsieur Minimal 

5/12 Δ.Ο.Γ.Μ.Α. παρουσιαση δισκου
Rock Architecture (Ζωγράφου)

Ούλωφ Πάλμε 23

https://www.facebook.com/Architecturelivestage

0 Comments

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Από 16 Οκτωβρίου, κάθε Παρασκευή & Σάββατο
Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΕΡΤΟΣ  ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥΜΠΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ

Οι ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ανοίγουν τις πόρτες τους και υποδέχονται την χειμερινή σεζόν από Παρασκευή 16-10-2015, φιλοξενώντας φέτος στο πάλκο τους, τον ΜΠΑΜΠΗ ΤΣΕΡΤΟ, σ’ ένα  πρόγραμμα που περιλαμβάνει τις πιο ωραίες στιγμές της Ελληνικής λαϊκής μουσικής, με τραγούδια ρεμπέτικα, σμυρναίικα, παραδοσιακά αρχοντορεμπέτικα, έντεχνα λαϊκά καθώς επίσης και αξιόλογα σύγχρονα τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου, συνθέτοντας ένα πρόγραμμα ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Συνοδοιπόροι του στο μουσικό αυτό ταξίδι, του ΜΠΑΜΠΗ ΤΣΕΡΤΟΥ στο πάλκο των ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ, οι  εξαίσιες φωνές  της ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΚΗ, ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ και του ΘΟΔΩΡΗ ΣΤΟΥΓΙΟΥ.

Στην ορχήστρα ο κορυφαίος λαϊκός μας βιολιστής ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΚΟΥΒΕΝΤΑΣ, μαζί με τονΘΟΔΩΡΗ  ΣΤΟΥΓΙΟ στο μπουζούκι, τον ΚΩΣΤΑ ΤΣΕΚΟΥΡΑ στην κιθάρα, τον ΜΠΑΜΠΗ  ΤΣΕΡΤΟστο μπουζούκι και τον ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΕΡΤΟ στο πιάνο και το ακορντεόν καθώς και στις ενορχηστρώσεις.

ΜΕΝΟΥ ΜΕ ΚΡΑΣΙ (25,00 € το άτομο)

ΦΙΑΛΗ (100,00 €)

Ώρα έναρξης προγράμματος: 23:00ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Πατησίων 208 & Καλλιφρονά

τηλ. κρατήσεων: 210 8676155 – 210 8674001 - 6972 023413

0 Comments

ΤΡΙΧΟΡΔΟ

Τετάρτη 18/11 & 25/11

Τρίο Τσερκές/ Από τα μουσικά στέκια της Πάτρας μέχρι τα Εξάρχεια ερμηνεύουν ρεμπέτικα, παλιά λαϊκά και παραδοσιακά κομμάτια με έμφαση και σεβασμό στις παλιές εκτελέσεις.

Φωτεινή Παπαδοπούλου : Φωνή, Κρουστά, μπαγλαμάς

Γιάννης Πανταζής : Κιθάρα, Φωνή

Γιάννης Κουτρούμπας : Μπουζούκι, Φωνή

 

Πέμπτες 20 & 27

Με βασικό άξονα την παραδοσιακή μουσική της Πίνδου και επεκτείνοντας περιφερειακά σε μουσικές όλης της Ελλάδας μέχρι και τα βαλκάνια.

Εστιάζουν στο κλαρίνο την ζυγιά του και στην κατάσταση που δημιουργείται γύρω από αυτά. Ένα γλέντι με βασικό άξονα τη μουσική μας παράδοση!

Δημήτρης Μπρέντας - κλαρίνο

Αχιλλέας Χαχάμης - τραγούδι, λαούτο

Νικόλας Αγγελόπουλος – λαούτο

Μανούσος Κλαπάκης – Κρουστά.

 

Κάθε Παρασκευή, Σαββάτο και Κυριακή

Παρέα με τον Νικόλα Σαράντη - μπουζούκι, Θοδωρή Μέρμηγκα – κιθάρα/φωνή και Ανατολή Κουγιουμτζίδου (φωνή).


 

ΤΡΙΧΟΡΔΟ

Εμ. Μπενάκη 60

Τηλ. Επικοινωνίας: 6949279261

Fb page: Τρίχορδο

0 Comments

Μπουάτ Απανεμιά

Από 26 Σεπτεμβρίου και κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ 10 &30 μ.μ.

BOITE APANEMIA

Βαγγέλης Ντίκος, Θεόφιλος Μήτσης, Μιχάλης Καραχάλιος, Βαγγέλης Καρομίλης, ΟΛΓΑΤΑΚΗΣ (Πάσχου - Τζουνακος), Μάνος Βλοϊτος, Αντρεας Μηλας 

 

Μπουάτ Απανεμιά

Τέρμα Μνησικλέους και Θόλου 4, Πλάκα.

Κρατήσεις: 210-3248580

1 Comments

ZP87 

Zp87 –Ζωοδόχου Πηγής 87, Εξάρχεια

www.zita-p87.blogspot.com

fb:zita pi

Zita.p87@gmail.com

Tel.698 0665404

0 Comments

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

Αρχιτεκτονική
Ελασιδών 6, Γκάζι (από Πειραιώς 116)
Τηλ. Κρατήσεων: 2103420842
0 Comments

Μουσικό καφενείο ΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ


 

Μουσικό καφενείο “Στου Στράτου”.

Φωκίωνος Νέγρη 57

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210-8628187

cafestoustratou@gmail.com 

0 Comments

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

...


 

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη
Τηλ. 210 9316101

www.gialino.gr

2 Comments

ΓΥΑΛΙΝΟ UP STAGE

...

 

 

ΓΥΑΛΙΝΟ UP STAGE

Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη

Τηλ. 210 9316101

www.gialino.gr

0 Comments