ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΘΗΝΑΣ


Προτεινόμενες Μουσικές Σκηνές


HALF NOTE JAZZ CLUB

3-10-17 Δεκεμβρίου: ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ ΚΑΙ Ο "ΓΟΗΣ ΤΟΥ ΘΗΣΕΙΟΥ"

4-5-6 Δεκεμβρίου: ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ

6-12-20-27 Δεκεμβρίου: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΚΟΛΗ

11-12-13-14 Δεκεμβρίου: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ

15-16 Δεκεμβρίου: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΚΑΒΟΥ

18-19-20-21-22-23 Δεκεμβρίου: ΑΛΕΚΑ ΚΑΝΕΛΛΙΔΟΥ

24-25-26-27-28-29 Δεκεμβρίου: DIVINAS

30/12 & 5/1/2016: ROBYN BENNETT & BANG BANG


 


HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

11636, Αθήνα

THΛ. CLUB: +30 210 9213360 (ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20.00)

ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ (ΔΕΥ-ΚΥΡ. 11.30-19.30): +30 210 9213310

www.halfnote.gr

0 Comments

ΙΛΙΟΝ PLUS

18 Νοέμβρη: Altribe “Out of the BLUES” (Jazz – World Wednesdays)

19 Νοέμβρη: Δημήτρης Μητσοτάκης (MakeNoise Thursdays)

20 Νοέμβρη: Thee Holly Strangers

21 Νοέμβρη: Θάνος Μικρούτσικος – Ρίτα Αντωνοπούλου

25 Νοέμβρη: George Kontrafouris piano trio (Jazz – World Wednesdays)

26 Νοέμβρη: Another Tale Quartet

27 Νοέμβρη: Μάνος Πυροβολάκης

28 Νοέμβρη: Θάνος Μικρούτσικος – Ρίτα Αντωνοπούλου

29 Νοέμβρη: Μιχάλης Μαθιουδάκης – Θωμάς Σάμπρας – Χρύσα Κοτσαρίνη (Stand Up Comedy Nights)


ΙΛΙΟΝ PLUS

Πατησίων και Κοδρικτώνος 17

ΗΣΑΠ: Σταθμός Βικτώρια | ΜΕΤΡΟ: Σταθμός Ομόνοια | Λεωφορείο: Στάσεις Αγγελοπούλου & ΟΤΕ Πεδίον Άρεως

ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 210 8824383, 6983600510

0 Comments

ΕΙΛΙΣΣΟΣ

Σάββατο 21/11: Μουσική βραδιά με το ντουέτο Retalhos Harmônicos

Fábio Cruz και Renato Scarpelini​

bossa nova, samba, baiões, Ijexás & samba de chula

 

Παρασκευή 27/11NATALIA SOLEDAD

PETSALIS &ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΟΥΡΒΙΝΟΣ

“ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ”

 

Σάββατο 28/11 & 5/12: Γιώργης Χριστοδούλου

 

Παρασκευή 4/12Γεωργία Βεληβασάκη 

Música Ibérica

Flamenco, Fado, τσιγγάνικα της Γρανάδας, πάθη, έρωτες…

 

 

Ειλισσός μικροχώρος τέχνης

Αγλαονίκης 3 & Βουλιαγμένης 40, 117 43 Αθήνα, 

Τηλ. 210 9214248 - 6944 301678

www.eilissos.gr

www.facebook.com/eilissos

0 Comments

«Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης»

Τρίτη 17 Νοεμβρίου: Λένα Κιτσοπούλου  «η Ρόζα η ναζιάρα»

Ηθοποιός, σκηνοθέτις, συγγραφέας, αλλά και τραγουδίστρια, η Λένα Κιτσοπούλου, η πολυτάλαντη και ξεχωριστή αυτή καλλιτέχνις, θα βρίσκεται στη μουσική σκηνή του «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης», την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, στις δέκα και μισή το βράδυ, σε ένα πρόγραμμα με επιλεγμένα λαϊκά τραγούδια όλων των περιόδων, από την εποχή του ρεμπέτικου μέχρι σήμερα. Μαζί της ο Γιώργος Πετρούδης στο μπουζούκι, ο Μανώλης Σταματάκης στην κιθάρα και ο Δημήτρης Παπαδάμης στο ακορντεόν.

Είσοδος: 3 ευρώ/άτομο.

 

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου: Μιχάλης Σταυρακάκης   «η αγάπη κάστρα καταλεί…»

Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, στις 22.30΄, στο «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης», o Μιχάλης Σταυρακάκης παρουσιάζει σκοπούς και τραγούδια από την προσωπική και συμμετοχική μουσική του διαδρομή με γενικό τίτλο «Η αγάπη κάστρα καταλεί…». Συνεργάτες και φίλοι παλιοί και καινούριοι, όπως ο Ανδρέας Βάρδας, ο Κώστας Ανετάκης και ο Αλέξης Νόνης, καθώς και η φιλική συμμετοχή του Πάρι Περυσινάκη και της Μαρίνας Δακανάλη, θα είναι συνοδοιπόροι του σ’ αυτό το μουσικό ταξίδι.

Ο Μιχάλης Σταυρακάκης γεννήθηκε στ’ Αρμανώγεια Ηρακλείου και μεγάλωσε στ’ Ανώγεια Ρεθύμνου όπου και τελείωσε το εξατάξιο γυμνάσιο. Ασχολείται με το μαντολίνο και το λαούτο από τη παιδική του ηλικία. Θεωρείται δικαίως ένας από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της κρητικής παραδοσιακής μουσικής και όχι μόνο. Πρωτοπόρος και καινοτόμος μουσικός, εδώ και τριάντα πέντε χρόνια έχει συνδέσει τ’ όνομά του με τους σημαντικότερους σταθμούς της μουσικής μας. Έχει αναπτύξει υψηλή τεχνική και αισθητική στο μαντολίνο και το λαούτο, έχοντας συμπράξει δημιουργικά με τους σημαντικότερους εκπροσώπους της παράδοσής μας. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος των συγκροτημάτων «Λαβύρινθος» και «Χαΐνηδες», στο ύφος των οποίων συνέβαλε με την προσωπική του ερμηνεία τόσο ως οργανοπαίχτης, όσο και ως σύνθετης και τραγουδιστής. Έχει στο ενεργητικό του μια πλούσια δισκογραφία, προσωπική και συμμετοχική. Τον τελευταίο καιρό δραστηριοποιείται γύρω από το «Μιχάλης Σταυρακάκης Quartet».

Είσοδος: 5 ευρώ/άτομο. 

 

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου: Ηρακλής Βαβάτσικας «συνομιλία με τον Αντώνη Αμιράλη»

-το ακορντεόν στην ελληνική μουσική-

Η τρίτη κατά σειρά Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου, που είναι αφιερωμένη στο ακορντεόν ως σολιστικό όργανο της λαϊκής ορχήστρας, στο «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης», στις 22.30΄. Μια σόλο παρουσίαση ορχηστρικών κομματιών, στο πρώτο μέρος, και τραγουδιών, στο δεύτερο, από τον δεξιοτέχνη του ακορντεόν και συνθέτη Ηρακλή Βαβάτσικα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι βασισμένο στην πρώιμη περίοδο του ρεμπέτικου, αλλά και την πρώτη περίοδο που ηχογραφήθηκε το ρεμπέτικο από τις φωνογραφικές εταιρίες που προσέτρεξαν στην Αθήνα από Ευρώπη και Αμερική για να καταγράψουν ένα καινούργιο, πλούσιο σε ηχοχρώματα και ρυθμούς είδος την εποχή εκείνη. Τον συνοδεύει στο τραγούδι και την κιθάρα ο Κώστας Καλαφάτης.

Πρόκειται για μια πρόταση του Ηρακλή Βαβάτσικα, που αγκαλιάστηκε από το «Πέραν», και αφορά στην παρουσίαση από σύγχρονους σολίστες του ακορντεόν, διαφορετικών προγραμμάτων ο καθένας, με κοινό σημείο αναφοράς τη «θέση» του οργάνου στην ορχήστρα. Δηλαδή, προγράμματα επικεντρωμένα σε μουσικές και τραγούδια όπου το κυρίαρχο σολιστικό όργανο της λαϊκής ορχήστρας θα είναι το ακορντεόν, όπως τότε, την περίοδο 1920-1932, που το μπουζούκι εξέλειπε σαν κυρίαρχο σολιστικό όργανο της λαϊκής ορχήστρας και πρωταγωνιστούσαν, κυρίως, το βιολί, το μαντολίνο και η αρμόνικα, που μεσουρανούσε επί 30 χρόνια ως λαϊκό όργανο στην Ελλάδα, πριν αντικατασταθεί από το ακορντεόν. Η ιδέα αυτή του Ηρακλή Βαβάτσικα βασίζεται στη μελέτη του σχετικά με τη «θέση» της αρμόνικας στη μουσική της περιόδου 1920-1932 και, ιδιαίτερα, στον προπολεμικό μουσικό Αντώνη Αμιράλη, ή αλλιώς «Παπατζή».

Ο Αντώνης Αμιράλης γεννήθηκε το 1896 στο Κορδελιό της Σμύρνης και ήταν συνθέτης, στιχουργός και ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες δεξιοτέχνες της αρμόνικας, ο οποίος είναι άγνωστος στον κόσμο. Είχε ηχογραφήσει 68 ορχηστρικά κομμάτια, εκ των οποίων τα 25 είναι γνωστά, ενώ τα υπόλοιπα βρίσκονται σε χέρια συλλεκτών. Ήταν μουσικός  μιας εποχής που οι συνθέτες με τους οργανοπαίχτες, τους στιχουργούς, τους τραγουδιστές είναι όλοι ένα, όταν το δημοτικό τραγούδι μεταλλάσσεται στην πρώτη του –καταγεγραμμένη, τουλάχιστον- ρεμπέτικη μορφή. Αυτή η εποχή ουσιαστικά «εκπαιδεύει» την επόμενη γενιά του ρεμπέτικου, που όλοι γνωρίζουμε και έχει περάσει πια στο DNA μας, τον Μάρκο, τον Τσιτσάνη κτλ. Οι νέοι μουσικοί που ήρθαν από τη Σμύρνη έδωσαν την αισθητική πλευρά αυτής της μουσικής. Η συγκεκριμένη μελέτη του Ηρακλή Βαβάτσικα αποσκοπεί στην ανάδειξη ενός ρεπερτορίου, το οποίο ήταν κρυμμένο σε συρτάρια συλλεκτών.

Αφιερωμένες  -και αφοσιωμένες- βραδιές, λοιπόν, στην, παρεξηγημένα χαμένη στο χρόνο, αρμόνικα και την τεχνική του μουσικού θρύλου και βιρτουόζου Αμιράλη, ο οποίος μπόρεσε να περικλείσει, αλλά και να αναπτύξει τα κυρίαρχα μουσικά μοτίβα της εποχής εκείνης και να δημιουργήσει, ταυτόχρονα, έναν δικό του κώδικα παιξίματος στα κουμπιά του, εκφράζοντας με ένα συναρπαστικό τρόπο τη μουσική της εποχής του.

Είσοδος: 4 ευρώ/άτομο. 

 

 

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου: Γιώργος Ξηντάρης - Κατερίνα Τσιρίδου

«γκελ, γκελ, καϊξή»

Από την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, και κάθε Παρασκευή, στις 23.00΄, στη σκηνή του «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης» σμίγουν δυο εξαιρετικοί κι αγαπημένοι καλλιτέχνες, ο αυθεντικός κι ανεπηρέαστος από τάσεις και μόδες Γιώργος Ξηντάρης και η μελωδική και γνήσια Κατερίνα Τσιρίδου, για να μας παρασύρουν σε ένα μουσικό ταξίδι σε ρεμπέτικα και λαϊκά μονοπάτια, με τραγούδια που δε χορταίνουμε να ακούμε και να χορεύουμε. Μαζί τους ο Αντώνης και ο Θοδωρής Ξηντάρης (μπουζούκι-φωνή) και ο Νίκος Πρωτόπαπας (κιθάρα-φωνή).

Είσοδος: 5 ευρώ/άτομο. 

 

Σάββατο 21 Νοεμβρίου: Έλληνες και Τούρκοι στο καφέ αμάν του «Πέραν»

Από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 22.30΄, η γνωστή  ορχήστρα του «Πέραν», «Έλληνες και Τούρκοι», επιστρέφει ανανεωμένη για να μας χαρίσει αξέχαστες βραδιές με ήχους και μουσικές Δύσης και Ανατολής, προσφέροντας ουσιαστική διασκέδαση και ψυχαγωγία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μικρασιάτικα, τούρκικα, ρεμπέτικα και παλιά λαϊκά τραγούδια, «δένοντας» αρμονικά το μπουζούκι με το κανονάκι, το λαούτο και το σάζι, την ελληνική γλώσσα με την τουρκική. Οι δεξιοτέχνες μουσικοί της ορχήστρας του καφέ αμάν της πόλης συνυφαίνουν ένα πολύχρωμο μουσικό χαλί, αποδεικνύοντας πως η μουσική δεν έχει σύνορα.

Την ορχήστρα αποτελούν οι: Ροδή Γκιούλ-τραγούδι, Παναγιώτης Μπαρμπερίου-τραγούδι/τζουράς, Σπύρος Γκούμας–μπουζούκι, Ορέστης Μαυρόπουλος–βιολί, Στέλιος Βαρβέρης–ούτι/κιθάρα, Γιάννης Δριμάλας-κανονάκι, Ανδρέας Νιάρχος –αυλός/κρουστά, Κλεοπάτρα Βάγια-σάζι, Ήβη Μελιτσιάνου-σάζι.

Είσοδος: 5 ευρώ/άτομο.

 

Κυριακή 22 Νοεμβρίου: Γρηγόρης Νταραβάνογλου–Μανώλης Καρπάθιος

«εδώ Κωνσταντινούπολη»

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, στις 3 το μεσημέρι, ο Γρηγόρης Νταραβάνογλου (φωνή) και ο Μανώλης Καρπάθιος (κανονάκι), σε ένα πρόγραμμα με παραδοσιακά ελληνικά και τούρκικα τραγούδια, που ταιριάζει αρμονικά με την ανατολίτικη  ατμόσφαιρα του «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης». Τους δύο σπουδαίους μουσικούς συνοδεύουν οι, επίσης εξαιρετικοί, Γιώργος Παππάς (ούτι), Χρυσάνθη Γκίκα (πολίτικη λύρα) και Γιώργος Τζανέτος (κρουστά).

Είσοδος: 5 ευρώ/άτομο.

 

 

 

«Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης»

Λεωφόρος Δεκελείας 20, Νέα Χαλκηδόνα

τηλ.: 210-25.33.896 fax: 210-25.82.667 

http://www.peran.gr – email : peran@peran.gr

0 Comments

ΡΥΘΜΟΣ STAGE

Πέμπτη 19 & 26 Νοεμβρίου: Νίκος Ανδρουλάκης

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου: Σταύρος Σιόλας- Δημήτρης Υφαντής - Θοδωρής Κοτονιάς 

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου & 4 Δεκεμρίου: Αφροδίτη Μάνου
Σάββατο 28 Νοεμβρίου & 5 Δεκεμβρίου: Δημήτρης Ζερβουδάκης
Κυριακή 29 Νοεμβρίου: George Spanos Trio
Τρίτη 1 Δεκεμβρίου: Βασίλης Σαλταγιάννης
Κυριακή 6 Δεκεμβρίου: Δύο ανάσες (Αλίκη Γιαννικοπούλου & Δέσποινα Ισταμπουλούογλου)

Παρασκευή 11, 18, 25 & 1 Ιανουαρίου: Μαριώ & Λάμπρος Καρελάς

Σάββατο 12 & 19 & 26 Δεκεμβρίου & 2 Ιανουαρίου: Φίλιππος Πλιάτσικας

Πέμπτη 24 & 31 Δεκεμβρίου: Ελένη Δήμου

 

 

Ρυθμός Stage

Μαρίνου Αντύπα 38 Ηλιούπολη - Αθήνα

Τηλ. 2109750060

0 Comments

ARCHITECTURE

3/12 Ορεστης Νταντος

4/12 Monsieur Minimal 

5/12 Δ.Ο.Γ.Μ.Α. παρουσιαση δισκου
Rock Architecture (Ζωγράφου)

Ούλωφ Πάλμε 23

https://www.facebook.com/Architecturelivestage

0 Comments

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Από 16 Οκτωβρίου, κάθε Παρασκευή & Σάββατο
Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΕΡΤΟΣ  ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥΜΠΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ

Οι ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ανοίγουν τις πόρτες τους και υποδέχονται την χειμερινή σεζόν από Παρασκευή 16-10-2015, φιλοξενώντας φέτος στο πάλκο τους, τον ΜΠΑΜΠΗ ΤΣΕΡΤΟ, σ’ ένα  πρόγραμμα που περιλαμβάνει τις πιο ωραίες στιγμές της Ελληνικής λαϊκής μουσικής, με τραγούδια ρεμπέτικα, σμυρναίικα, παραδοσιακά αρχοντορεμπέτικα, έντεχνα λαϊκά καθώς επίσης και αξιόλογα σύγχρονα τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου, συνθέτοντας ένα πρόγραμμα ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Συνοδοιπόροι του στο μουσικό αυτό ταξίδι, του ΜΠΑΜΠΗ ΤΣΕΡΤΟΥ στο πάλκο των ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ, οι  εξαίσιες φωνές  της ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΚΗ, ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ και του ΘΟΔΩΡΗ ΣΤΟΥΓΙΟΥ.

Στην ορχήστρα ο κορυφαίος λαϊκός μας βιολιστής ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΚΟΥΒΕΝΤΑΣ, μαζί με τονΘΟΔΩΡΗ  ΣΤΟΥΓΙΟ στο μπουζούκι, τον ΚΩΣΤΑ ΤΣΕΚΟΥΡΑ στην κιθάρα, τον ΜΠΑΜΠΗ  ΤΣΕΡΤΟστο μπουζούκι και τον ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΕΡΤΟ στο πιάνο και το ακορντεόν καθώς και στις ενορχηστρώσεις.

ΜΕΝΟΥ ΜΕ ΚΡΑΣΙ (25,00 € το άτομο)

ΦΙΑΛΗ (100,00 €)

Ώρα έναρξης προγράμματος: 23:00ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Πατησίων 208 & Καλλιφρονά

τηλ. κρατήσεων: 210 8676155 – 210 8674001 - 6972 023413

0 Comments

ΤΡΙΧΟΡΔΟ

Τετάρτη 18/11 & 25/11

Τρίο Τσερκές/ Από τα μουσικά στέκια της Πάτρας μέχρι τα Εξάρχεια ερμηνεύουν ρεμπέτικα, παλιά λαϊκά και παραδοσιακά κομμάτια με έμφαση και σεβασμό στις παλιές εκτελέσεις.

Φωτεινή Παπαδοπούλου : Φωνή, Κρουστά, μπαγλαμάς

Γιάννης Πανταζής : Κιθάρα, Φωνή

Γιάννης Κουτρούμπας : Μπουζούκι, Φωνή

 

Πέμπτες 20 & 27

Με βασικό άξονα την παραδοσιακή μουσική της Πίνδου και επεκτείνοντας περιφερειακά σε μουσικές όλης της Ελλάδας μέχρι και τα βαλκάνια.

Εστιάζουν στο κλαρίνο την ζυγιά του και στην κατάσταση που δημιουργείται γύρω από αυτά. Ένα γλέντι με βασικό άξονα τη μουσική μας παράδοση!

Δημήτρης Μπρέντας - κλαρίνο

Αχιλλέας Χαχάμης - τραγούδι, λαούτο

Νικόλας Αγγελόπουλος – λαούτο

Μανούσος Κλαπάκης – Κρουστά.

 

Κάθε Παρασκευή, Σαββάτο και Κυριακή

Παρέα με τον Νικόλα Σαράντη - μπουζούκι, Θοδωρή Μέρμηγκα – κιθάρα/φωνή και Ανατολή Κουγιουμτζίδου (φωνή).


 

ΤΡΙΧΟΡΔΟ

Εμ. Μπενάκη 60

Τηλ. Επικοινωνίας: 6949279261

Fb page: Τρίχορδο

0 Comments

GAGARIN 205

SAT 14 NOV: ARCH ENEMY

SAT 21 NOV: IRATUS

SAT 28 NOV: ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ

FRI 04 DEC: ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

SAT 05 DEC: ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

FRI 11 DEC: ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

FRI 12 DEC: ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

FRI 18 DEC: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ & Β-MOVIES

FRI 25 DEC: ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

SAT 26 DEC: ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

FRI 01 JAN: ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

SAT 02 JAN: ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

FRI 08 JAN: ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

SAT 09 JAN: ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

SAT 16 JAN 2016: GIRL BAND

FRI 22 JAN 2016: THE BIG NOSE ATTACK

SAT 20 FEB 2016: THE DEAD BROTHERS + THEE HOLY STRANGERS

 


Gagarin 205

Λιοσίων 205, ΑΘΗΝΑ

Τηλέφωνο Πληροφοριών: 210 8547600

0 Comments

Loft nice n easy!

20-21 και 27-28 Νοεμβρίου  

Λία Βίσση

“black and white lips” 

Ένα ποιοτικό μουσικό ταξίδι στα είδη και της εποχές της ελαφράς μουσικής, με την υπέροχη ερμηνεύτρια και μουσικό Λία Βίσση.

Τζαζ, λάτιν, μιούζικαλ, ποπ , ελληνικά και ξένα τραγούδια.

Λία Βίσση- πιάνο τραγούδι 

Κώστας Γιαξόγλου- Πιάνο

Guido De Flaviis - Σαξόφωνο 


4-5 Δεκεμβρίου  

Ηρώ και Αδάμ Τσαρούχης

 «Κατευθείαν καρδιά»

 Με τίτλο την τελευταία της δισκογραφική δουλειά, η Ηρώ συνεχιζει το ταξιδι της και σε «χειμερινούς προορισμούς» έχοντας στο πλάι της τον Αδάμ Τσαρούχη. 

Ο χαρακτηριστικός και γνώριμος ήχος του πιάνου της και το ευρύ ρεπερτόριο της, συναντιέται με τις jazz και swing διασκευές του ταλαντούχου ερμηνευτή. Τραγούδια που άντεξαν πολλά καλοκαίρια και χειμώνες και δοκιμάστηκε η αγάπη τους γι’ αυτά μέσα στα χρόνια, τραγούδια που χρειάζονται 2 για να τα μοιραστούν αλλά και 2 για να χορευτούν είναι οι αποσκευές του «Κατευθείαν καρδιά » σ’ ένα πρόγραμμα – έκπληξη όπως συνηθίζει να ετοιμάζει κάθε φορά η Ηρώ.


11-12  Δεκεμβρίου

Βαγγέλης Γερμανός 

 «Σε μια ατέλειωτη παρτίδα» 

παρέα με τον Σίμο Κοκαβέση στις κιθάρες, σ' ένα μουσικό ταξίδι απ' τα «Μπαράκια» ως τα «Μπλουζάκια», με ενδιάμεσους σταθμούς, τα τραγούδια που αγαπάμε...

Mε αφορμή το βιβλίο του «Ο Αρμενιστής», που αφορά στην μοναχική τέχνη του τραγουδοποιού και κυκλοφόρησε πρόσφατα  απ' τις εκδόσεις 'Ιανός ο Μελωδός',

ο Βαγγέλης Γερμανός βολτάρει "μουσικά" στις γειτονιές της πόλης...

Η μακρά μουσική του ιστορία πάει πίσω στη γέννηση και τη δημιουργία 

του ελληνικού ροκ, όπου συμμετείχε ως μουσικός και στη συνέχεια ως φολκ τραγουδοποιός, 

για να έρθει η επιτυχία που τον έκανε γνωστό σε ένα ευρύτερο κοινό.Την καλλιτεχνική διεύθυνση  των προγραμμάτων του Loft έχει η Μαργαρίτα Μυτιλιναίου.


Loft nice n easy!

Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά 

Ώρα έναρξης 10.30μμ

Τιμή εισόδου με ποτό 12€

τηλέφωνα κρατήσεων 210 8082014

0 Comments

FLORAL

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/11: SOUL VIBRATOR

Μαγεμένοι από τον ήχο των 60's, οι Δημήτρης Τάσαινας και Αλέξανδρος Καραδήμος δημιουργούν το Μάιο του 2013 στην Αθήνα, τους Soul Vibrators. Aπό το rock n roll, 60's ballands σε Psych Rock και Garage, prom night καταστάσεις και juke box ατμόσφαιρα σε ένα παίξιμο που ξεχειλίζει ενέργεια και προκαλεί για χορό.

Εμφανίζονται τακτικά, σε Φεστιβάλ καθώς και σε πολλές μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας. Στα τέλη του 2013 εξέδωσαν μια εορταστική ηχογράφηση με 3 τραγούδια εμπνευσμένα από τις ημέρες των Χριστουγέννων, με τίτλο " Vibrators for Christmas - The Holy Release ", ενώ τον Οκτώβριο του 2014 εξέδωσαν την πρώτη ολοκληρωμένη mini- έκδοση με τέσσερα τραγούδια που ήδη διαγράφουν μια πορεία στο ζωντανό τους πρόγραμμα, με τίτλο "The Vibes are on - The 'Residence' release.

Δημήτρης Τάσαινας φωνή

Αλέξανδρος Καραδήμος Ηλεκτρική κιθάρα

Δημήτρης Γρηγοριάδης Τύμπανα

Παύλος Μαραγκός Ηλεκτρικό μπάσο 

Χρήστος Σπηλιόπουλος Τρομπόνι

www.facebook.com/TheSoulVbrtrs

https://soundcloud.com/thesoulvibrators

https://www.youtube.com/user/thesoulvibrators

Στις 22:00 | Είσοδος ελεύθερη

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 14/11: Sgt. Pepper's Beatles Tribute Band

Οι Sgt.Pepper's Beatles Tribute Band επιστρέφουν στο Floral.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οι Sgt. Pepper’s Beatles Tribute Band μεταφέρουν τη μαγεία των Σκαθαριών σε livestages της Αθήνας και όχι μόνο. 

Μετά από δύο γεμάτες σαιζόν, η πενταμελής tribute band συνεχίζει να αναβιώνει τη μουσική των Beatles, επιχειρώντας να συμπυκνώσει ολόκληρη την πορεία του κορυφαίου συγκροτήματος σε ένα τρίωρο πρόγραμμα. Τα πασίγνωστα hits -από το "Love Me Do" και το "From Me To You" μέχρι το "Hey Jude" και το "Let It Be"- συνδυάζονται με επιλεγμένα, πιο άγνωστα «διαμάντια» των Fab Four.

Το Σάββατο, 14 Νοεμβρίου, το κίτρινο υποβρύχιο του Sergeant Pepper θα συναντήσει και πάλι τους Beatlemaniacs της Αθήνας στο Floral.

Στις 22:00 | Είσοδος 3 ευρώ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/11: Sun electric Dopperman & his οrchestra

Ο Sun Electric Dopperman με την ορχήστρα του είναι μια παραδοσιακή κομπανία με επιρροές από την τζαζ, την φανκ, την ψυχεδελική μουσική του '70 και τα πολυφωνικά ηπειρώτικα. Την κομπανία απαρτίζουν (πλέον) έξι άτομα παίζοντας κυρίως δικούς τους αλλά και κάποιους κλεμμένους σκοπούς, σε εμφανίσεις που χαρακτηρίζονται από έντονους ρυθμούς, αυτοσχεδιασμό και ενίοτε παροξυσμό (κυρίως εκ μέρους της κομπανίας).

Την κομπανία απαρτίζουν οι:

Παναγιώτης Ράπτης στο άλτο σαξόφωνο

Δημήτρης Κόλλιας στο τενόρο σαξόφωνο κά

Δημήτρης Κακαβούλης στα πλήκτρα

Πάνος Γιώτης στην ηλεκτρική κιθάρα

Βασίλης Παπασταμόπουλος στο ηλεκτρικό μπάσσο 

Λέανδρος Φράτνικ στα τύμπανα.

Μπορείτε να ακούσετε μια ρετρό ηχογράφησή τους από τότε που ο Sun Electric Dopperman δεν είχε λεφτά κι εμφανιζόταν με τέσσερις μόνο μουσικούς στο link που ακολουθεί

http://sunelectricdopperman.bandcamp.com/

Στις 22:00 | Είσοδος 3 ευρώ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/11: ΦΙΓΟΥΡΕΣ

Οι Φιγούρες δημιουργήθηκαν το 2003 από μουσικούς που προέρχονταν από διάφορα συγκροτήματα της Ελληνικής pop-rock σκηνής και με συμμετοχές σε σχήματα γνωστών καλλιτεχνών όπως Στέφανος Κορκολής, Κώστας Μπίγαλης, Θάνος Καλλίρης, Γιάννης Σαββιδάκης, Εν Κατακλείδι, και άλλοι. Το 2007 κυκλοφόρησαν το maxi single με τίτλο ΜΑΚΡΙΑ.

Θεωρούνται κατ’ εξοχήν συγκρότημα ζωντανών εμφανίσεων. Το σετ τους αποτελείται από αξέχαστες pop-rock επιτυχίες της δεκαετίας των  80’s, που όλοι αγαπάμε.

Συνεργάστηκαν κατά περιόδους με φίλους τους μουσικούς όπως οι: Θάνος Καλλίρης, Γιάννης Σαββιδάκης, Φώτης Χαλκιάς (RISKO), Λύτης, Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης, Στέφανος Βιο, Mιχάλης Κακκέπης  κ.α

Τα μέλη τους είναι:

Αγγελόπουλος Χρήστος: Φωνή-Μπάσο

Αρβανίτης Γιώργος: Κιθάρες

Όλγα Λάσκαρη: Τραγούδι

Αναγνωστάκης Φραντζής: Τύμπανα

Στις 22:00 | Είσοδος  4 ευρώ


ΚΥΡΙΑΚΗ 22/11: ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ | ΟΙ ΑΠΑΧΗΔΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ

Μια μουσική ονειροπόληση αλλοτινών καιρών και αρωμάτων

Μια μουσική αναφορά σε κορυφαίους συνθέτες του ελαφρού ελληνικού τραγουδιού και της οπερέτας. Με την Νάνσυ Παπακωνσταντίνου (soprano) και τον Αναστάσιο Στέλλα (tenoro). Στο πιάνο η Φωτεινή Τριανταφύλλου.

Στις 20:00 | Είσοδος  4 ευρώ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/11Pavlina Styl Live - Cabaret Jazz Project

 ‘Les Ombres de la Rue’  στο Floral με την Παυλίνα Στυλιανού

Στο ρομαντικό και αισθησιακό Παρίσι και στο αντιφατικό underground αλλά γεμάτο πολυτέλεια Βερολίνο, θα μας μεταφέρει για μια βραδιά η Παυλίνα Στυλιανού, στο Floral. Πόλεις-σύμβολα στην ιστορία του μουσικού θεάτρου και του καμπαρέ, πόλεις-χώρες της ουτοπίας που προκαλούν το νου να φανταστεί το ανέφικτο. Εκεί, η ψυχή επιστρέφει συχνά για να χορέψει μαζί με τους J. Brel, Ε. Piaf, Μ. Dietrich, Κ. Weill, C. Porter, J. Kander σε ρυθμούς βαλς, τάγκο και σουίνγκ.

Με διάθεση ρετρό και καμπαρέ – τζαζ διασκευές των πιο αγαπημένων τραγουδιών η Παυλίνα Στυλιανού και οι μουσικοί της σας περιμένουν την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου για μια μοναδική βραδιά.

Συντελεστές :

Παυλίνα Στυλιανού / Pavlina Styl: φωνή

Δημήτρης Καματερός Dimitris Kamateros : πιάνο

Γρηγόρης Ασημακόπουλος Grigoris Asimakopoulos: σαξόφωνο

Αντώνης Αρβανίτης Antwnis Arvanitis: κοντραμπάσο

Γιώργος Κωστελέτος Giorgos Kosteletos: ντραμς

Επιμέλεια παραγωγής : Παυλίνα Στυλιανού

Στις 22:00 | Είσοδος  5 ευρώ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 28/11 : ALCALICA

Από το Βερολίνο, το πολιτικό/καλλιτεχνικό κέντρο της Ευρώπης, έως τη Μυτιλήνη, στο υδάτινο όριο, εκεί όπου σήμερα δοκιμάζεται ο ανθρωπισμός, εκεί όπου ο διαφωτισμός του «μένουμε Ευρώπη» συγκρούεται με μια σκληρή πραγματικότητα...

Κάπως έτσι είναι και η πορεία των Alcalica, του σχήματος στον πυρήνα του οποίου συναντάμε τους Λεωνίδα Δανέζο και την Julie Loi. Μια πορεία η οποία βρίσκεται στο «παρά ένα» να συμπληρώσει μία ολόκληρη δεκαετία. Μια πορεία η οποία σηματοδοτείται από εκλεκτικές συνεργασίες, 6 δίσκους και πολλές συμμετοχές σε σημαντικά φεστιβάλ. Μια πορεία η οποία ακροβατεί ακριβώς πάνω στα όρια, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι οι διαχωριστικές γραμμές υπάρχουν ακριβώς για να υπερβαίνονται, για να συναντούνται, να συντήκονται και να αλληλεπιδρούν οι πολιτισμοί και οι παραδόσεις. Η μουσική των Alcalica καταργεί στην πράξη διάφορα ψευδο-διλήμματα τύπου «Δύση-Ανατολή», μη διστάζοντας να φέρει σε ισότιμη συνομιλία τον μπαγλαμά και το σαντούρι με τα σύγχρονα ηλεκτρονικά, το μυτιληνιό απτάλικο και το μεσοπολεμικό ρεμπέτικο με το drum 'n' bass και το αστικό industrial. Γιατί η παράδοση για να επιζήσει δεν έχει ανάγκη από «επιστροφή στις ρίζες» αλλά από νέα κλαδιά, συνεχή μπολιάσματα και φρέσκα φυντάνια.

Με αυτό το πνεύμα, με πολλά καινούργια κομμάτια στα μπαγκάζια τους και με τη σύμπραξη του ξεχωριστού βιολιστή Στέφανου Φίλου θα ανέβουν οι Alcalica στη σκηνή του Floral στις 28 του μηνός για ένα από τα μοναδικά και ακριβοθώρητα στην πρωτεύουσα live τους.

www.alcalica.org

www.alcalica.bandcamp.com

Στις 22:00 | Είσοδος  5 ευρώ

 

 

FLORAL

Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων /

Τ: 210 3800070 / www.floralcafe.gr

Πληροφορίες: info@floralcafe.gr

0 Comments

ΖΥΓΟΣ

Τα Σάββατα 14 και 21 Νοεμβρίου

η houseband του «Ζυγού», οι «Άκρως Απόρρητον» μαζί με την Ερασμία Μάνου, σηματοδοτούν το νέο ξεκίνημα του χώρου, σε ροκ ρυθμούς και όχι μόνο.

 

Από Παρασκευή 27 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο,

ο Μπάμπης Στόκας, η Ανδριάνα Μπάμπαλη και η Φρόσω Στυλιανού, μας «ταξιδεύουν» με τις δικές τους επιτυχίες, αλλά και αγαπημένα λαϊκά κομμάτια, που όλοι γνωρίζουμε.

 

Τις Κυριακές του Δεκέμβρη,

η Ζωή Τηγανούρια παρουσιάζει τη δική της μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Βεντάλια από γυναίκες», με στόχο να αναδείξει το γυναικείο ταπεραμέντο.  Και έπεται συνέχεια, αφού το ταξίδι μόλις άρχισε...

 

 

 

Μουσική σκηνή "ΖΥΓΟΣ"

Κυδαθηναίων 22, Πλάκα.

Πληροφορίες-Κρατήσεις:  210-3315854

www.zygos-plaka.gr

facebook: zygosplaka

0 Comments

LAZY CLUB

 

 

Πέμπτη 19/11

ROCKING THURSDAYS

SIMOS KOKAVESIS & BLUES Co.

Σίμος Κοκαβέσης: κιθάρα-φωνή, Μάνος Δελώτης: μπάσο, Μανώλης Κουτσάκης: ντραμς.

ΚΑΘΕ Πέμπτη... Ο Σίμος Κοκαβέσης και η Blues "εταιρεία" του, με blues-rock ύμνους, αλλά και originals απ' το "Wild World" album του.. Dire Straits, Alvin Lee, Peter Green, Jimmy Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Rory Gallagher, Παύλος Σιδηρόπουλος και αρκετοί άλλοι καλλιτέχνες, "συνθέτουν" το μουσικό ιστό κάθε βραδιάς...

Είσοδος ελεύθερη. Ελάχιστη κατανάλωση 5 ευρώ.

 

Παρασκευή 20/11

DELIVERS/ ROCK DEALERS   

Γιώργος Διαμαντής: κιθάρα-φωνή, Μπάμπης Μινέτος: μπάσο-φωνή, Στέλιος Καρδαμάκης: ντραμς-φωνή.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η μπάντα σκοτώνει! Πολλή ένταση, πολλή ενέργεια, σκληρά μονοπάτια. Όλα σ' αυτό το τρίο είναι στον υπερθετικό βαθμό. NO REMORSE, NO REGRET!.  Τη βραδιά ανοίγουν οι ROCK DEALERS.

Είσοδος 8 ευρώ με μπύρα ή κρασί.

 

Σάββατο 21/11

CONTRAST

Μαρία Σωτηροπούλου: φωνή, Πάνος Στριγγλής: κιθάρα-φωνή, Γιώργος Λαγογιάννης: πλήκτρα, Σωτήρης Πανδής: μπάσο-φωνή, Γιάννης Μπαρμπάτης: ντραμς-φωνή.

Προερχόμενοι από διαφορετικά backround, οι Contrast Τhe Βand με την εκρηκτική Μαρία Σωτηροπούλου στο μικρόφωνο σε ένα δυνατό rock-funk πρόγραμμα με επιρροές από soul, blues, rock 'n' roll αλλά και δικό τους υλικό. Δυναμικές ερμηνείες και πρωτότυπες διασκευές, αγαπημένων κομματιών του χθες αλλά και του σήμερα, σε μια playlist που απογειώνει...!!!

Είσοδος 10 ευρώ με ποτό.

 

Κυριακή 22/11

ALMOST FAMOUS

Δέσποινα Ηλιοπούλου: φωνή, Γιώργος Μπίζας: κιθάρα, Διονύσης Μούτσος: κιθάρα,

Γιώργος Βλάχος: μπάσο, Χρήστος Δέδες: ντραμς.

Οι Almost Famous είναι ένα group το οποίο προσαρμόζει rock ακούσματα και ήχο σε επιτυχίες άλλων ειδών, δίνοντας επίσης τόνους διαφοροποιημένων εκτελέσεων σε κλασικές επιτυχίες του παρελθόντος, από τον ευρύτερο χώρο της rock μουσικής σκηνής Μια βραδιά mainstream διασκευών, κεφιού και διασκέδασης.

Είσοδος ελεύθερη. Ελάχιστη κατανάλωση 5 ευρώ.

 

Δευτέρα 23/11

JAM NIGHT

Κάθε Δευτέρα προσκαλούμε τους μουσικούς της πόλης σε ατέλειωτα ξέφρενα τζαμαρίσματα! Η σκηνή είναι  ανοιχτή για όλους όσους έχουν το Rock στην καρδιά. Δεν αποκλείεται κανείς!

Ελάχιστη κατανάλωση 5 ευρώ.

 

Πέμπτη 26/11

ROCKING THURSDAYS

SIMOS KOKAVESIS & BLUES Co.

Σίμος Κοκαβέσης: κιθάρα-φωνή, Μάνος Δελώτης: μπάσο, Μανώλης Κουτσάκης: ντραμς.

ΚΑΘΕ Πέμπτη... Ο Σίμος Κοκαβέσης και η Blues "εταιρεία" του, με blues-rock ύμνους, αλλά και originals απ' το "Wild World" album του.. Dire Straits, Alvin Lee, Peter Green, Jimmy Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Rory Gallagher, Παύλος Σιδηρόπουλος και αρκετοί άλλοι καλλιτέχνες, "συνθέτουν" το μουσικό ιστό κάθε βραδιάς...

Είσοδος ελεύθερη. Ελάχιστη κατανάλωση 5 ευρώ.

 

Παρασκευή 27/11

SGT PEPPER’S BEATLES TRIBUTE BAND

Γιώργος Λαγογιάννης: πλήκτρα-φωνή, Θέμος Ρίζος: κιθάρα-φωνή, Κωνσταντίνος Αναπολιτάνος: κιθάρα-φωνή, Rami Winston: κιθάρα-φωνή, Γιώργος Λαμπάδης: μπάσο-φωνή, Τόλης Γούλας: ντραμς.

Η μαγεία των "Σκαθαριών" θα ζωντανέψει για άλλη μία φορά, σε ένα μεγάλο ταξίδι γεμάτο χορό και συναισθήματα. Ανεβείτε στο κίτρινο υποβρύχιο του Sergeant Pepper για μία απίστευτη διαδρομή από το rock 'n' roll του "Twist and Shout" έως την ψυχεδέλεια του "Lucy In The Sky With Diamonds", από την αθωότητα του "She Loves You" έως τη μελαγχολία του "Eleanor Rigby" και πάλι πίσω. Ετοιμαστείτε για ένα μεγάλο Beatles party που θα σας μείνει αξέχαστο!

Είσοδος 10 ευρώ με ποτό.

 

Σάββατο 28/11

SWEET EMOTION

Στέργος Βόλας: φωνή, Γιώργος "Gooters" Γούτης: κιθάρα-φωνή, Γιάννης Φεντεριάς: κιθάρα-φωνή, Κωστής Καφούσιας: μπάσο- φωνή, Μιχάλης Δρακακάκης: ντραμς-φωνή.

Οι Sweet Emotion δημιουργήθηκαν από πέντε μουσικούς, με δεκαετίες εμπειρίας στην πλάτη καθενός. Φίλοι εδώ και χρόνια, έχοντας συναντηθεί με διάφορα σχήματα, στα οποία συμμετείχαν, σε πολλά gigs, αποφάσισαν να κάνουν, πλέον, κάτι όλοι μαζί, παίζοντας τη μουσική με την οποία μεγάλωσαν. Τα τραγούδια των John Fogerty, Eric Burdon, Marc Bolan (T-Rex), Paul MacCartney, Alan Parsons αλλά και των Nazareth, Aerosmith, Santana, BOC, Eagles, κ.ά., αποτελούν την πηγή έμπνευσης των SE. Είναι τα "ξεχασμένα" hits των 60's & 70's.

Αυτό που σίγουρα, όμως, διαφοροποιεί τους SE από άλλες cover bands, είναι το ότι κάνουν συνεχόμενα "mini-tributes" μέσα στο πρόγραμμα τους, ερμηνεύοντας 3-4 κομμάτια από κάθε καλλιτέχνη, μπαίνοντας έτσι βαθειά μέσα στο mood και τον ήχο του!

Ο πυρήνας των SE είναι ουσιαστικά οι Backtrackin', που υπάρχουν σταθερά από το 1995. Μαζί με τον βετεράνο Γιώργο Γούτη (Joker, Gooters, Evil Monkey, κ.α.) στην κιθάρα, και τον εξαίρετο frontman Στέργο Βόλα (Big Ballz, Άκρως απόρρητον, κλπ) στα φωνητικά, φτιάχτηκε ένα σχήμα με ήχο και ύφος που αρμόζει στα... προαπαιτούμενα.

'Ερχονται για το πρώτο live τους στο Lazy και πραγματικά, αξίζει να τους δείτε!!!

Είσοδος 10 ευρώ με ποτό.

 

Κυριακή 29/11

ΠΙΚΑΠ / ΜΥ OBLIVION/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΤΣΙΚΑΚΗΣ

Ο Γιώργος Λιτσικάκης, οι My Oblivion και οι ΠΙΚΑΠ έφτιαξαν έναν πυρήνα μουσικών σχημάτων και παρουσιάζουν δικά τους κομμάτια στο Lazy club στις 29/11 στις 22:00. Είναι μία προσπάθεια να μπουν οι βάσεις για μια νέα μουσική πρόταση μέσα από την προσωπική δουλειά της κάθε μπάντας.

Ελάχιστη κατανάλωση 5 ευρώ. Ώρα έναρξης 21.30.

 

Δευτέρα 30/11

JAM NIGHT

Κάθε Δευτέρα προσκαλούμε τους μουσικούς της πόλης σε ατέλειωτα ξέφρενα τζαμαρίσματα! Η σκηνή είναι  ανοιχτή για όλους όσους έχουν το Rock στην καρδιά. Δεν αποκλείεται κανείς!

Ελάχιστη κατανάλωση 5 ευρώ.

 

Club Lazy

Λεωφ. Πεντέλης 1, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ - ΕΞΟΔΟΣ 12

(απέναντι από το γήπεδο Χαλανδρίου)

ΤΗΛ. 2106895535

email: info@lazy.gr

0 Comments

ΑΝΟΔΟΣ LIVE STAGE

Από 4/12, κάθε Παρασκευή & Σάββατο

AGAMOI THYTAI SELFiE

Μια παράσταση του Ιεροκλή Μιχαηλίδη με φιλοξενούμενους

τους Σπύρο Παπαδόπουλο και Κώστα Μακεδόνα

Οι Άγαμοι Θύται επιστρέφουν κι αυτό το χειμώνα στον τόπο του ελλείμματος... Από την Παρασκευή  4 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και  Σάββατο, στο ANODOS Live Stage.

Αυτοφωτογραφίζονται ως ιδανικοί αυτόχειρες, προσπαθώντας μάταια, να εστιάσουν στη νεοελληνική ζωή.

Αναζητούν εναγωνίως, ισοδύναμα του γέλιου για να αποσύρουν την εθνική μελαγχολία.

Ποζάρουν ναρκισσευόμενοι και μνημονεύουν τα αυτομνημόνια. Γιατί πιστεύουν πως η δική τους selfie είναι η καλύτερη.

Αυτοϊκανοποιούνται ως γνήσιοι νεοέλληνες που άπλωσαν τα χεράκια τους και έβγαλαν τα ματάκια τους.

Μια χειροποίητη ψυχωφέλιμη παράσταση δια χειρός Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Εκτός κάδρου, καβάλα στην πένα της, η Δήμητρα Παπαδοπούλου. Κρατάει τα ηνία των κειμένων και συμπράττει με το Χρήστο Τολιάδη και τον Ιεροκλή, στον οποίο επιτρέπει και να σκηνοθετεί.

Στην εμπροσθοφυλακή πάντα ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Γιώργος Χατζής και η Ρούλα Μανισάνου.

Ως guest star – μουσαφίρηδες αυτοφωτογραφίζονται αυτεπαγγέλτως ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που επανακάμπτει ως βιρτουόζος της επιθεώρησης, και ο αηδονόλαλος ασματοπώλης Κώστας Μακεδόνας.

Από το Δεκέμβριο στο photo studio Anodos, με κεντρικό σύνθημα :

Άγαμοι Θύται… με αξιοπρέπεια,

Άγαμοι Θύται… από μόνοι μας,

Άγαμοι Θύται… selfie

Είσοδος: 15 ευρώ (είσοδος και ποτό στο μπαρ)

Μπουκάλι  από 120 ευρώ (4 άτομα)

Κρατήσεις στο τηλέφωνο: 210 34 68 100 & 6978 0000 87

Ώρα προσέλευσης: 22.00

Έναρξη προγράμματος : 23.00


Τις ημέρες των εορτών οι παραστάσεις θα γίνουν Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή (24, 25, 26, 27 Δεκεμβρίου και  31 Δεκεμβρίου, 1, 2, 3 Ιανουαρίου)

 

ΑΝΟΔΟΣ Live Stage

Πειραιώς 183 & Πάλλαντος 38, Αθήνα

Τηλ. 210 34 68 100

0 Comments

PASSPORT | Κεραμεικός

Από 21/11 και κάθε Σάββατο (21/11, 28/11, 5/12, 12/12)

ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ 

 

 


PassPort Κεραμεικός

Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα

Τηλ.: 210 4296401

www.pass-port.com.gr

 

0 Comments

ΧΙΛΙΕΣ & ΔΥΟ ΝΥΧΤΕΣ

ΠΕΜΠΤΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 22:30 / €5

BANDALLUSIA

Ένα πολυμελές συγκρότημα, με κύριο ύφος, πλέον, το Έντεχνο, το Παραδοσιακό και το Ρεμπέτικο τραγούδι, χωρίς να λείπουν βέβαια οι Rock και οι Regga επιρροές.

'Ενα σύνολο παραδοσιακών, κλασικών, σύγχρονων οργάνων και οι φωνές των

τραγουδιστών, συνυπάρχουν σε ένα σχήμα γεμάτο ένταση..!

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 22:00 / €5

JAZZ IT UP

Θα ακούσετε πολύ γνωστά Jazz standards αλλά και ''πειραγμένες'' ποπ και ροκ

επιτυχίες, που συνθέτουν ένα διασκεδαστικό αλλά και πολύ ενδιαφέρον Live

πρόγραμμα.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 22:30 / €5

ΔΗΘΕΝ

Απτάλικα και Καρσιλαμάδες της Σμύρνης, Χασαπιές και  Τσιφτετέλια της Πόλης,

Μερακλίδικα Σμυρναίικα  Τραγούδια και Αθάνατα  Πειραιώτικα Τραγούδια...!!!

 

ΚΥΡΙΑΚΕΣ 8, 15, 22&29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ (ΜΕΣΗΜΕΡΙ), 14:30 / €3

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΤΗΣ: ΝΤΡΙΓΚΙ  ΝΤΡΙΓΚΙ.. ΩΠΑ

Με λαϊκά ρεμπέτικα σε εκρηκτική κατάσταση.

Ηλεκτρική κιθάρα, μπουζούκια και καχόν, μαζί με τη Λάουρα Παππά και την

Αμίρα Μπαλκίς (χορός) ...

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 21:00 / €10 (ΡΑΚΙ,ΜΠΥΡΑ,ΚΡΑΣΙ)

"Τα ΛΟΥΛΟΥΔΑ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ"

ORIENTAL PARTY & SHOW BY AMIRA BALKIS..!!

Τα απολαυστικά ηχοχρώματα της μακρινής Ανατολής, οι ναργιλέδες, ο ζεστός και

ατμοσφαιρικός χώρος του "Χίλιες και δύο Νύχτες" και φυσικά ο απολαυστικός χορός

σας υπόσχονται ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στη μακρινή Ανατολή...

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 22:00 / €5

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΚΟΥΙΝΤΕΤΟ

"ΤΟ ΡΑΦΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ"

Από το οριένταλ και Jazz ρεπερτόριο του συνθέτη.

 

ΤΡΙΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 22:00 / €5

ΜΑΝΟΣ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ ΤΡΙΟ & JAM SESSION

Ο Μάνος Σαριδάκης και το το τρίο του θα μας ερμηνεύσουν συνθέσεις των Bill Evans, Herbie Hancock, Miles Davis κ.α.

Το τρίο θα κάνει ένα πρόγραμμα μιας ώρας και μετά θα ξεκινήσει το Jam Session!

Θα υπάρχουν μόνιτορ και μικρόφωνα για φωνές, πνευστά και ενισχυτής κιθάρας

Fender!

*ΜΑΝΟΣ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ:

Μετά απο δέκα χρόνια παρουσίας στη μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης, οπού συνεργάστηκε με μουσικούς όπως: David Liebman, Ralph Peterson, Marc Johnson κ.α. Εμφανίστηκε σε χώρους όπως το Birdland N.Y.C., Blue Note N.Y.C. και κέρδισε μια θέση στους 25 καλύτερους τζαζ πιάνιστες του κόσμου στο Thelonious Monk International Jazz Piano Competition in 2006 (under the age of thirty), ο Μάνος Σαριδάκης επιστρέφει στην Ελλάδα για να μοιραστεί μαζί μας της μουσικές του εμπειρίες !

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 21:30 / Είσοδος  Ελεύθερη

ENSEMBLES & PIANO TRIO

Μαθητική συναυλία των τζαζ ensembles & τζαζ πιάνο τρίο του Ωδείου Μουσικής Πράξης.

Υπεύθυνοι καθηγητές: Γιάννης Παπαναστασίου & Σπύρος Μάνεσης

 

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 22:00 / €5

ΣΟΦΙΑ ΝΟΗΤΗ 5ΤΕΤ

''FUSION''

Η Σοφία Νοητή με "fusion" διάθεση και όχημα την ανοιχτότητα της Jazz, σε συνεργασία με τέσσερις ευέλικτους και δυναμικούς μουσικούς, συνενώνει ήχους jazz, alternative rock, blues, baroque, psychedelic rock.

Παλλόμενη και βαθειά ψυχική ερμηνεύτρια προσεγγίζει την αληθινή φυσική έκφραση πέρα από ταμπέλες και αποκαλύπτει την πολυδιάστατο ήχο της φωνής.

Η καλή μουσική είναι μία όταν αυτό που την οδηγεί είναι η ψυχή.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 22:00 / €5

''LES  BLACK  JACK''

ΓΑΛΛΙΚΟ ''CHANSON'' - JAZZ STANDARDS

Εκεί που το Γαλλικό άρθρο συναντάει τον Αμερικάνικο τίτλο του group, έτσι ανάλογα και το Γαλλικό "chanson" αναμειγνύεται με τα jazz  standards μέσα από έναν ήρεμο αλλά και ευρηματικό αυτοσχεδιασμό.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 23:00 / €7

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ – ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

''ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΛΑΪΚΑ''

Ο Γιώργος Σαρρής, από τους σημαντικώτερους λαϊκούς τραγουδιστές σήμερα, με προίκα τις διαχρονικές μεγάλες επιτυχίες του (Νταλίκες, Σαν τον Φονιά, Άγιε μου Σώστη, και άλλα), και η εξαιρετική ερμηνεύτρια Νάντια Καραγιάννη, με σπουδαία παρουσία στον χώρο του Λαϊκού Τραγουδιού.

Ενώνουντις δυνάμεις τους σ' ένα πρόγραμμα από μεγάλα τραγούδια, που συγκινούν και συνεπαίρνουν, ενώ ακολουθώντας το τρίπτυχο ''κέφι, γλέντι, χορός'', μας ανεβάζουν και μας απογειώνουν.

Μαζί τους, ο ανερχόμενος τραγουδιστής Νίκος Καραγιάννης, και η Βάλια Βρεττού,

που συμβάλλει με εμπειρία και γνώση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 22:00 / €5

ΓΙΩΡΓΟΣ & ΑΛΕΞΗΣ ΤΥΡΟΚΟΜΑΚΗΣ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ

Διασκεδάζουμε στους ήχους της παραδοσιακής κρητικής μουσικής με τους μελαμπιανούς καλλιτέχνες.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 22:00 / €5

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΚΟΥΙΝΤΕΤΟ

"ΤΟ ΡΑΦΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ"

Από το οριένταλ και Jazz ρεπερτόριο του συνθέτη.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 22:00 / €5

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Τ' ΟΡΓΑΝΑΚΙ

ΠΑΛΙΑ ΕΛΑΦΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

Ένα σπάνιο αφιέρωμα στην πιο τρυφερή και μελωδική περίοδο της ελληνικής μουσικής.

Μία μοναδική παράσταση γεμάτη από τα αριστουργήματα του ελαφρού τραγουδιού, από την αρχή του αιώνα έως τη δεκαετία του ΄50.

Τραγούδια κλασσικά που κατάφεραν να επιβιώσουν στο χρόνο γιατί διαθέτουν την ικανότητα να αγγίζουν τις πιο ευαίσθητες και ρομαντικές χορδές της ψυχής μας, με δυσεύρετη πλέον στους καιρούς μας ευγένεια, κομψότητα και καλαισθησία.

Από τα τραγούδια του μάγου Αττίκ, του γλυκού βάρδου των λησμονημένων γαλανών ματιών και των αλησμόνητων ερώτων έως τις γοητευτικές, άφθαρτες μελωδίες που μας γνώρισε ο Σουγιούλ, ο Χαιρόπουλος, ο Γιαννίδης, και ο Γούναρης το «ελαφρό» ελληνικό τραγούδι του πρώτου μισού του εικοστού αιώνα φανερώνεται ξανά μπροστά μας με την συγκινητική, διαχρονική αμεσότητά του.

Μαρία Κανελοπούλου & Θάνος Πολύδωρας: τραγούδι - ΔαυίδΝαχμίας: πιάνο

 

ΠΕΜΠΤΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 22:00 / €5

*Απάνεμα* & "Διπλό Ταμπλό"

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 22:00 / €5

ΧΟΡΟΣΤΑΛΙΤΕΣ LIVE

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-

ΕΝΤΕΧΝΑ - ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 23:00 / €7

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ – ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

''ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΛΑΪΚΑ''

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 22:00 / €5

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΛΩΣΤΡΑΚΗΣ

ο Νεκτάριος Κλωστράκης,από τους  καλύτερους δεξιοτέχνες στη λύρα, έχοντας ήδη σημαντική πορεία στη δισκογραφία και με πολλές γνωστές συνεργασίες στο χώρο.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 22:00 / €3

KATERINA MOSCHOU - KONSTANTINOS STOURAITIS DUO

Ένα ντουέτο με ευρύ ηχοχρωματικό φάσμα και ρεπερτόριο από τον ευρύτερο χώρο της Jazz αλλά και της Βραζιλιάνικης παράδοσης.

Με έντονη επιρροή από το θρυλικό ντουέτο της Ella Fitzgerald με τον Joe Pass θα ερμηνεύσουν Jazz standards από το Great American Songbook αλλά και δημοφιλή τραγούδια σε samba και bossa nova.

Οι Cole Porter και Duke Ellington συναντούν τον Antonio Carlos Jobim και τον

Jorge Ben.

 

ΤΡΙΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 22:00 / €5

ΜΑΝΟΣ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ ΤΡΙΟ: "A TRIBUTE TO T. MONK" WITH SPECIAL

GUESTS: ΤΑΚΗΣ ΠΑΤΕΡΕΛΗΣ & ΜΑΝΟΣ ΘΕΟΔΟΣΑΚΗΣ

 Ο Μάνος Σαριδάκης και το τρίο του θα μας παρουσιάσει εκλεκτούς καλλιτέχνες της

Ελληνικής τζαζ, μπλουζ και R&B σκηνής στην μουσική σκηνή "1002 Νύχτες"

στου Ψυρρή.

Συνθέσεις όπως: Trinkle Tinkle, Ruby My Dear, Brilliant Corners, Evidence,

Monk's Dream κ.α. .

                                     

ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 22:00 / €5

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Τ' ΟΡΓΑΝΑΚΙ

ΠΑΛΙΑ ΕΛΑΦΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

Ένα σπάνιο αφιέρωμα στην πιο τρυφερή και μελωδική περίοδο της ελληνικής μουσικής.

Μία μοναδική παράσταση γεμάτη από τα αριστουργήματα του ελαφρού τραγουδιού, από την αρχή του αιώνα έως τη δεκαετία του ΄50.

Τραγούδια κλασσικά που κατάφεραν να επιβιώσουν στο χρόνο γιατί διαθέτουν την ικανότητα να αγγίζουν τις πιο ευαίσθητες και ρομαντικές χορδές της ψυχής μας, με δυσεύρετη πλέον στους καιρούς μας ευγένεια, κομψότητα και καλαισθησία.

Από τα τραγούδια του μάγου Αττίκ, του γλυκού βάρδου των λησμονημένων γαλανών ματιών και των αλησμόνητων ερώτων έως τις γοητευτικές, άφθαρτες μελωδίες που μας γνώρισε ο Σουγιούλ, ο Χαιρόπουλος, ο Γιαννίδης, και ο Γούναρης το «ελαφρό» ελληνικό τραγούδι του πρώτου μισού του εικοστού αιώνα φανερώνεται ξανά μπροστά μας με την συγκινητική, διαχρονική αμεσότητά του.

Μαρία Κανελοπούλου & Θάνος Πολύδωρας: τραγούδι - ΔαυίδΝαχμίας: πιάνο

 

ΠΕΜΠΤΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 22:30 / €5

BANDALLUSIA

Ένα πολυμελές συγκρότημα, με κύριο ύφος, πλέον, το Έντεχνο, το Παραδοσιακό και το Ρεμπέτικο τραγούδι, χωρίς να λείπουν βέβαια οι Rock και οι Regga επιρροές.

'Ενα σύνολο παραδοσιακών, κλασικών, σύγχρονων οργάνων και οι φωνές των

τραγουδιστών, συνυπάρχουν σε ένα σχήμα γεμάτο ένταση..!

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 22:00 / €5

ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ LIVE

«Όλα τριγύρω αλλάζουνε... κι όλα τα ίδια μένουν»

Θοδωρής Νικολάου: μπουζούκι

Νανά Νικολάου: πλήκτρα

Στάθη Μαραγκό: κιθάρα, κρουστά..

Δημήτρη Νικολάου: κιθάρα

ενώ τραγουδούν όλοι μαζί...

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ,  22:30 / €5

*Απάνεμα* Acoustic in Vivo

Ένα πρόγραμμα γεμάτο αναμνήσεις και όμορφες στιγμές, με τραγούδια αγαπημένα, που καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής δισκογραφίας.

Ενορχηστρώσεις: Γιώργος Ντινάκος

Επιμέλεια Προγράμματος: Γιάννης Οικονόμου

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015,  22:00

1947-2012 / 65 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ

ΧΙΩΤΗΣ, ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΚΑΛΔΑΡΑΣ, ΧΡΥΣΙΝΗΣ, ΜΗΤΣΑΚΗΣ, ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΞΑΡΧΑΚΟΣ, ΜΑΜΑΓΚΑΚΗΣ, ΞΥΔΑΚΗΣ, ΠΑΠΠΟΣ, ΚΟΡΑΚΑΚΗΣ.

Λαμπρινή Γιώτη: φωνή, πιάνο

Γιώργος Τσιμπουξής: μπουζούκι, φωνή

Ευγένιος Χαλίλ: μπουζούκι, φωνή

Αντώνης Τζίκας: κοντραμπάσσο

 

 

1002 νυχτες

Καραϊσκάκη 10, 105 54, Ψυρρή (από Ερμού 104)

τηλ. 210-3317293-4

0 Comments

cafe Νομισματικού Μουσείου

Πέμπτη 5.11

THE ART OF COOL

Μάνος Αθανασιάδης | πιάνο, τραγούδι

Δημήτρης Καραγιάννης | τενόρο, σαξόφωνο

Ο Nat King Cole και ο Chet Baker θα έχουν την τιμητική τους με οδηγό τον Μάνο Αθανασιάδη στο πιάνο και στα φωνητικά και τον Δημήτρη Καραγιάννη στο τενόρο σαξόφωνο.


Πέμπτη 12.11

Trevor - Chemaros - Koromilas  trio

Nana Trevor | φωνητικά

Χρήστος Κορομηλάς |  κοντραμπάσο

Κωνσταντίνος Χειμαριός | κιθάρα

Τρεις νέοι μουσικοί της αθηναϊκής jazz σκηνής συμπράττουν παίζοντας mainstream jazz, bebop, funk, bossa αλλά και δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις. Η βοκαλίστρια Nana Trevor ερμηνεύει με τον δικό της μοναδικό τρόπο γνώστες και αγαπημένες μελωδίες κρατώντας πάντα την προσοχή του κοινού με τις φωνητικές και ερμηνευτικές της ικανότητες αλλά και με τους φωνητικούς  της αυτοσχεδιασμούς (Scat singing). Ο κιθαρίστας του σχήματος Κωνσταντίνος Χειμαριός κρατά ενδιαφέρουσα ισορροπία μεταξύ του παραδοσιακού ήχου της jazz κιθάρας και τη χρήση loops & pedals ενώ ο Χρήστος Κορομηλάς στο κοντραμπάσο θέτει τα θεμέλια με τις μπασογραμμές του πάνω στα οποία θα διαμορφωθεί η jazz αυτοσχεδιαστική συνομιλία μεταξύ των τριών μουσικών!


Πέμπτη 19.11

Black Cotton Doll trio

Ιωάννα Τσάγκαρη

Δημήτρης Αγγελάκης 

Αλέξης Δελής

Η Ιωάννα Τσαγκάρη ή αλλιώς Black Cotton Doll, έχοντας την Blues Jazz και Soul μουσική στη ψυχή της, το Swing και RnB ρυθμό στο σώμα της και τις ανατολίτικες της ρίζες στο αίμα της, ερμηνεύει μαζί με τους Δημήτρης Αγγελάκης στο βιμπράφωνο και ο Αλέξης Δελής στο κοντραμπάσο, αγαπημένα τζαζ standards, δικά της originals αλλά και τραγούδια που την εκφράζουν μουσικά με μοναδικές ενορχηστρώσεις και extreme αυτοσχεδιασμούς υπογράφοντας πάντα το προσωπικό της στυλ.

 

Πέμπτη 26.11

KO KO trio

Αθηναϊκό τζαζ τρίο αποτελούμενο από την Ελισάβετ Μήτσου στην κιθάρα και στο τραγούδι, τον Παντελή Μπενετάτο στο πιάνο και τον Χάρη Πανταζή στο κοντραμπάσο. Η μουσική τους κινείται ανάμεσα στα διαμάντια του Nat King Cole και στην πανέμορφη μουσική του Bud Powel και Charlie Parker, διατηρώντας πάντα τον ακουστικό χαρακτήρα του ιδιόμορφου και μοναδικού Nat King Cole trio!

 


Δεν υπάρχει εισιτήριο εισόδου για τις συναυλίες
Υποχρεωτική η κατανάλωση ενός ποτού για την παρακολούθηση του live

 

CAFE ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

Πανεπιστημίου 12, Αθήνα

τηλ 210 3610067

e.nma.garden@gmail.com

Facebook: Nomismatiko Mouseio Garden

0 Comments

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

CLUB

 
Από 19/9 και κάθε Σάββατο (ώρα έναρξης 23:30)

Σταυρός του Νότου HOUSE BAND

 

Από 8/10 και κάθε Πέμπτη (έως 31/12)

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

 

Από 19/10 και κάθε Δευτέρα (έως 9/11)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ και “καλεσμένοι”

καλεσμένος στις 9/11 ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ

  

Από 31/10 και κάθε Σάββατο  -  (ώρα έναρξης 21:30)

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΙΖΟΣ 

 

Από 6/11 και κάθε Παρασκευή (έως 20/11)

ΕΚΕΙΝΟΣ & ΕΚΕΙΝΟΣ + ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΛΗΣ

 

Τετάρτη 11/11 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ Guest: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ

 

Δευτέρα 16/11 

ΣΑΒΒΕΡΙΑ ΜΑΡΓΙΟΛΑ

 

Τετάρτη 18/11 & 25/11 

ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ & ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΡΦΟΝΙΟΣ

 

Από 23/11 και κάθε Δευτέρα

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

Από 27/11 και κάθε Παρασκευή

ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ

 

 

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

 

Από 9/10 και κάθε Παρασκευή (έως 6/11)

ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ & ΛΙΖΕΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΗ 


Από 24/10 και κάθε Σάββατο (εκτός από 7/11)
ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

 

Σάββατο 7 Νοεμβρίου

THE BLUES PROJECT

 

Από 16/11 και κάθε Δευτέρα (16/11, 23/11, 30/11)

ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ & ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ

 

Από 20/11 και κάθε Παρασκευή

ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ & ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

 

 

+PLUS 

 

Από 2/10 και κάθε Παρασκευή (έως 20/11)

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΖΑΡΑΛΙΚΟΣ 

Από 24/10 και κάθε Σάββατο (έως 7/11)

ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ &VASSILIKOS

 

Κυριακή 8/11 

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ 

 

Σάββατο 14/11 

AGGELIKI TOUBANAKI & THE BUZZ BASTARDZ 

 

Σάββατο 21/11 & 28/11

ΠΕΝΝΥ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ 

 

Από 27/11 και κάθε Παρασκευή

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ & ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ

 

Από 5/12 και κάθε Σάββατο

ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ & ΛΙΖΕΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΗ

 

 


Σταυρός του Νότου
Τηλ.: 210 9226975
Κεντρική Σκηνή
Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος
Club
Φραντζή & Θαρύπου 35, Νέος Κόσμος
+(plus)
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος

0 Comments

ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE

ΔΕΥΤΕΡΑ 2 & 16 & 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 

Το μεγάλο ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ στο ΚΥΤΤΑΡΟ !!!!

ΝΙΚΟΣ ΦΑΚΑΡΟΣ & οι MUSICAROI

FB Event: https://www.facebook.com/events/1663855443886036/ 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ  Live

Special Guests:

ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗ

MAROU JEMS   

ΜΑΚΗΣ ΔΡΑΚΟΣ 

ΧΑΡΙΑΝΝΑ ΜΕΡΕΜΕΤΗ  

ΝΑΓΙΑ ΚΑΨΑΛΗ 

ΜΠΑΜΠΗΣ ΝΙΚΟΛΑΤΟΣ

RABELLA ARMAOU 

Opening act: MUZIK N.F

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΜΠΛΕ Live

Οι ΜΠΛΕ σε μια ξεχωριστή συναυλία στο ΚΥΤΤΑΡΟ το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Eat Metal Records proudly presents:  For the first time in Greece....

A furious speed thrashing metal machine...

Canadian legends:

RAZOR

Support bands:

CONVIXION

STEAMROLLER ASSAULT

ENDLESS RECOVERY

FB Event: https://www.facebook.com/events/1574590089496807/ 

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

WARREL DANE

Fb Event: https://www.facebook.com/events/1654949134727375/ 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ROCK YOU TO HELL FESTIVAL III

“LOUDNESS - THUNDER IN THE EAST”

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

METAL FROM HELLAS FESTIVAL Vol 3

Fb event:  https://www.facebook.com/events/593584190782146/

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

2002GR

1974-2015 .. The 41th ANNIVERSARY SHOW

Special Guest: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΚΑΚΗΣ / METTALAXIS

F/B EVENT: https://www.facebook.com/events/963272823744912/

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

RAGE 

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/401808263339551/ 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

THE BULLETS Live

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

MINDCRIME EMPIRE & MAIDENANCE !!

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/910473078988498/   


 

 

Kyttaro Live

Ηπείρου 48 & Αχαρνών

Τηλ. 210.8224134, 6977641373

 

0 Comments

FUZZ CLUB

5/11 ZOLA JESUS

8/11 MONO +THE OCEAN

13/11 DØDHEIMSGARD

14/11 CALEXICO

21/11 K. BHTA

22/11 PARADISE LOST

26/11 CHINAWOMAN

06/12 THE SISTERS OF MERCY

12/12 ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

13/12 HAMMERFALL

05/03 SEPTIC FLESH

 

 

Fuzz Club

Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος

Τηλ. 210-3450817

email: info@fuzzclub.gr

0 Comments

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE

Από  Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 

Ελευθερία Αρβανιτάκη & Νίκος Πορτοκάλογλου

κάθε Παρασκευή και Σάββατο | Ώρα έναρξης: 22.30

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, μια από τις κορυφαίες μας ερμηνεύτριες κι ο Νίκος Πορτοκάλογλου, από τους  σημαντικότερους σύγχρονους τραγουδοποιούς, συναντώνται για πρώτη φορά στην σκηνή του Βοτανικού Live Stage.

Ξεκινώντας η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου από φαινομενικά αντίθετες αφετηρίες και έχοντας παράλληλες πορείες που δεν συναντήθηκαν παρά λίγες – αλλά αξιομνημόνευτες – φορές, στήνουν για πρώτη φορά μαζί ένα κοινό μουσικό πρόγραμμα.

Στήνουν ένα αχώριστο ντουέτο που μοιράζεται συνεχώς την σκηνή και παίζει ένα παιχνίδι μουσικών καταβολών κι ανταλλαγής. Συμπλέκουν ομοιότητες κι αντιθέσεις, τραγούδια της Ελευθερίας Αρβανιτάκη που έχουν αφήσει τη δική τους σφραγίδα στην σύγχρονη ελληνική μουσική, τραγούδια σπουδαίων στιχουργών, ποιητών και συνθετών με τα ξεχωριστά τραγούδια του Νίκου Πορτοκάλογλου, γεμάτα ηλεκτρισμό κι ευαισθησία. Κλείνουν το μάτι σε δύση κι ανατολή, εξομολογούνται μουσικές αγάπες και τραγουδιστικά «απωθημένα».

Δεν παραλείπουν σ’ αυτό το μουσικό τους ταξίδι στην απλόχωρη σκηνή τουΒοτανικού Live Stage να παρουσιάσουν και νέο υλικό. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου τα καινούρια του τραγούδια που ετοιμάζει αυτόν τον καιρό κι η Ελευθερία Αρβανιτάκη τραγούδια από τον νέο της δίσκο "9+1 Ιστορίες" στον οποίο ο  Νίκος Πορτοκάλογλου υπογράφει τη λαϊκή ιστορία του δίσκου με τίτλο "Καταστροφή κι ελπίδα". Ένα τραγούδι που αποτέλεσε μια από τις αφορμές που άνοιξαν το δρόμο στην επιθυμία και των δύο να παίξουν μαζί.

Νίκος Πορτοκάλογλου -  Ελευθερία Αρβανιτάκη -  Όλα αρχίζουν εδώ.... 

Επιμέλεια Προγράμματος: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Νίκος Πορτοκάλογλου, Λήδα Ρουμάνη

Ενορχηστρώσεις:  Νίκος Πορτοκάλογλου, Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης

Μουσικοί:

Χρήστος Αλεξάκης : πλήκτρα, τρομπόνι

Γιώργος Γεωργιάδης: μπάσο

Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης: τύμπανα

Γιάννης Κυριμκυρίδης: πιάνο-πλήκτρα

Νίκος Μέρμηγκας: μπουζούκι, λαούτο, λάφτα

Δημήτρης Τσάκας: σαξόφωνο, κλασσική κιθάρα

Επιμέλεια ήχου : Χάρης Κρεμμύδας, Άκης Πασχαλάκης

Σχεδιασμοί Φωτισμού:  Phil Hills

Xειρισμός  Φωτισμού: Μαρία Βενετάκη. 

 

 

Προσεχώς

 

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Yasmin Levy

 

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ORQUESTA SCC 

 

 

 

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE

Ιερά Οδός 72 (είσοδος από Κασσάνδρας 19)

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3473835

0 Comments

JAZZ POINT

ΠΕΜΠΤΗ   19  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ & B.F.A.M.

Στις ρίζες του αυθεντικού bebop και hardbop

Οι B.F.A.M. (Brothers From Another Mother) σαν «ετεροθαλή» αδέλφια, βασίζουν το παίξιμό τους στην ομαδική δουλειά και το δέσιμο, ακριβώς όπως ισχύει στα μέλη μιας οικογένειας. Κι αν οι δεσμοί αίματος συνιστούν οικογένεια, η αγάπη στη μουσική και ειδικότερα στη jazz, συνιστά ακόμη πιο ισχυρούς δεσμούς! Leader του κουαρτέτου ένας από τους κορυφαίους τζαζ-ντράμερς των τελευταίων δεκαετιών, ο Σπύρος Παναγιωτόπουλος. Για τους γνώστες της ντόπιας σκηνής ο Σπύρος Παναγιωτόπουλος ήταν ήδη από τα ‘80ένας καταξιωμένος περκασιονίστας με ειδικότητα στα πολύ δύσκολα (π.χ. παίζοντας με δύο κάσες και δύο ποδοπεντάλ) αλλά και με ιδιαίτερη αγάπη στην bop εποχή και την ρυθμική της έκρηξη. Τον Σπύρο θα πλαισιώσουν νεώτεροι jazzers σε ένα πρόγραμμα το οποίο είναι προσεκτικά επικεντρωμένο σε μια ανθολογία της jazz του ΄50 – ΄60 δηλαδή στο bebop και την πλάγια μετεξέλιξη του σε hardbop. Εννοείται πως τα κομμάτια είναι διασκευασμένα με σεβασμό στη παράδοση ενώ ταυτόχρονα κοιτάζουν προς το μέλλον μιας σύγχρονης mainstream jazz. Ένα Live για απαιτητικούς jazz-funs!

Σπύρος Παναγιωτόπουλος: τύμπανα

Φίλιππος Παππάς: τενόρο σαξόφωνο

Παναγιώτης Καψαμπέλης: κιθάρα

Νίκος Χατζητσάκος: κοντραμπάσο


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   20   ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

GUITAR ON THE GO

Ένα κιθαριστικό ντουέτο πρώτης γραμμής…

Το γκρουπ ‘Guitar On The Go’ δημιουργήθηκε από τους κιθαρίστες Μάκη Αμπλιανίτη και Νίκο Τερζάκη το 2015, μέσα από την ανάγκη τους να εκφράσουν τις ιδέες και τον ήχο της jazz κιθάρας όπως διαμορφώθηκε στο blues, το bebop, και τη χρυσή εποχή της δεκαετίας του 60 και μέχρι τις ημέρες μας. Και οι δύο μουσικοί, έχοντας ασχοληθεί ταυτόχρονα με τα παραδοσιακά στοιχεία της αυτοσχεδιαζόμενης μουσικής, μέσω της δισκογραφίας τους αλλά και των αμέτρητων live εμφανίσεων τους, δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν και ν’ αλλοιώσουν τις κλασσικές φόρμες της jazz, ώστε να προκύψει κάτι ενδιαφέρον, με αφετηρία πάντα τον κλασσικό-ζεστό ήχο της jazz κιθάρας.

Η δεξιοτεχνία των μουσικών του group είναι δεδομένη, αλλά πάντα τέτοια ώστε να συμπληρώνει τις ανάγκες της έκφρασης και της μουσικής. Τα κομμάτια διαδέχονται το ένα το άλλο, περνώντας από το κλασσικό Blues, στο Bebop, το Funky και την Acid Jazz, μέσα από γνωστά jazz και blues standards, αλλά και συνθέσεις των μελών του γκρούπ.

Μάκης Αμπλιανίτης: κιθάρα

Νίκος Τερζάκης: κιθάρα

 

ΣΑΒΒΑΤΟ   21   ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ASSOI TOY SALVADOR

Καρέ του swing! Φουλ της Rumba! 

Οι ξέφρενοι Assoi tou Salvador δε σταματάνε πουθενά! Πιάνουν το ρεμπέτικο, τη jazz, σύγχρονες επιτυχίες & ισπανικά τραγούδια… και τους αλλάζουν τα φώτα!! Μοναδικό ενεργειακό κουιντέτο σε ασυγκράτητο ρυθμικό ανακάτεμα Swing, Rumba, Reggae, Ska, Funk, Mambo... To ρεμπέτικο συναντά την ποτοαπαγόρευση! Ο Ζαμπέτας συναντά το Bob Marley! O Αττίκ στο Rio De Janeiro!! Και original υλικό! Και γνωστές επιτυχίες! Η πιό τζαζεμένη, η πιο σΑξουαλική, η πιο κεφάτη μπάντα της πόλης, τα παίζει όλα: Assoi tou Salvador!!

Salvador: Κιθάρα, Φωνή

Πολύμνια Κονδύλη: Φωνή 

Κώστας Στάικος: Σαξόφωνα, Φωνητικά

Άγγελος Γεωργάκης:  Μπάσο, Φωνητικά 

Βαγγέλης Κορακάς: Ντράμς

 

ΤΡΙΤΗ   24  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

JAZZPOINT OPEN STAGE – JAM SESSION

Opening set από το Konstantinos Stouraitis Trio

To τρίο θα ανοίξει με jazz standards από όλο το εύρος της Jazz κιθάρας και όχι μόνο. Ευπρόσδεκτοι όλοι οι μουσικοί για τζαμάρισμα. Εκτός από την houseband, θα υπάρχει πιάνο καθώς και μικροφωνική για τραγουδιστές και πνευστά.

Κωνσταντίνος Στουραΐτης: κιθάρα

Χάρης Πανταζής:  κοντραμπάσο

Γιάννης Παπαδούλης: τύμπανα 

 

ΠΕΜΠΤΗ   26   ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ANAMATEUR & PROS

Ακολουθώντας την παράδοση του Fats Waller

Ο Anamateur αναβιώνει το κωμικοτραγικό στοιχείο στην jazz, μέσα από γνωστά και άγνωστα standards, αλλά και δικές του συνθέσεις ("The chagrin of an untamed heart", "It will be great (though we'll be fifty years late / till you decide I'm your mate)", "Lika Lika going to the monastery (because of me?)", "Μὴ μοῦ δυσφημῆτε τὸν Μαυρογιαλοῦρο"). Μαζί του δύο διακεκριμένοι Pros της αθηναϊκής σκηνής:

Γεώργιος Αναματερός:   πιάνο, φωνή

Πρίαμος Μωράκης:                κιθάρα

Μάνος Λούτας:         κοντραμπάσσο

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   27/11, 4/12, 11/12

Jazz Stories by Depy Sakellariou

Η Ντέπη Σακελλαρίου, performer της jazz μουσικής σκηνής, επανέρχεται με μία νέα μουσική παράσταση με επιτυχίες από τη δεκαετία '50 έως σήμερα, ερμηνευμένες με jazz και funk διαθέσεις και συναισθήματα. Η μαγική φωνή της, τα βίντεο, οι ιστορίες μέσα από τους στίχους, οι αφηγήσεις και οι μελωδίες της μπάντας μάς ταξιδεύουν σε όμορφες αναμνήσεις του παρελθόντος, σε αξέχαστες μουσικές στιγμές, αλλά και σε τραγούδια σύγχρονα, ερμηνευμένα μέσα από μία διαφορετική ματιά.

Η Ντέπη Σακελλαρίου εμφανίζεται με μία νέα ομάδα εξαιρετικών μουσικών που την αποτελούν οι: Σαμ Μαρλιέρι-Σαξόφωνο, Γιώργος Δούσης-Πλήκτρα, Μιχάλης Ευδαίμων-Μπάσο, Γιώργος Μπινιάρης-Τύμπανα.

Ημερομηνίες παραστάσεων:  27/11, 4/12, 11/12

Διάρκεια: 90’

Σκηνοθεσία: Νικόλας Μίχας

Ενορχηστρώσεις: Γιώργος Δούσης - Χρήστος Αλεξάκης

Φωτογραφίες: Διονύσης Κούτσης

 

ΣΑΒΒΑΤΟ   28   ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΙΛΛΗΣ

Τα τζαζ τραγούδια σε μια VALE SWING JAZZ NIGHT…

Εκτός από την πειραματική-ερευνητική-πρωτοποριακή τζαζ, υπάρχει και θα υπάρχει η άλλη τζαζ, εκείνη της καθαρόαιμης διασκέδασης, της χαρούμενης απόλαυσης, των απαλών σουινγκάτων ρυθμών, των αυτονόητων αρμονιών και των γλυκών, πολύ γλυκών έως ερωτικών, μελωδιών. Όταν μάλιστα όλα αυτά συνδέονται με την βοκαλιστική τέχνη, τότε έχουμε το mainstream των mainstreams!

Εκεί ακριβώς έρχεται να ρολάρει η ανθρώπινη φωνή. Το ρεπερτόριο είναι top:   Ντην Μάρτιν, Έτα Τζέιμς, Μάικλ Μπουμπλ, Ουάν Χάους και πάνω απ’ όλους ο μέγας Φράνκι. Με συνθέσεις αξεπέραστες όπως οι ‘New York, New York’, ‘Strangers in the night’, ‘All of me’, ‘My Way’ κ.α. Ο Φρανκ Σινάτρα δίνει το στίγμα ενός δυνατού προγράμματος στην καλύτερη ρετρό παράδοση της σουινγκάτης τζαζ του ΄40 – ΄60. Δύο φωνές, πιάνο, σαξόφωνο αλλά με guest έναν εκπληκτικό μουσικό, τον πιανίστα Νικόλα Αναδολή, έναν εικοσάχρονο πιανίστα με πρώτα βραβεία σε μεγάλους διεθνείς οργανισμούς και σπουδές πολύ υψηλού επιπέδου

Επειδή η πιο ψαγμένη ή προχωρημένη σύγχρονη μουσική δεν έχει πρόβλημα διαλόγου με τις μελωδικές καταβολές της. Και επειδή η συνομιλία του παλιού και του νέου, βγάζει διαμάντια – ΒΡΑΔΙΑ JAZZ με ατμόσφαιρα εποχής…

Δημήτρης Κορίλλης: τραγούδι

Λίλα Τριάντη: τραγούδι

Νίκος Αναδολής:  πιάνο

Κωστής Βαζούρας: σαξόφωνα

 

 

ΤΡΙΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ - ΕΝΑΡΞΗ 22:15  *ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ - ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ 22:00 - ΕΝΑΡΞΗ 23:00 *ΕΙΣΟΔΟΣ 5€

 

Jazz Point

Ακαδημίας 18 (εντός στοάς) ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Tηλ.: 210 32 35 911

0 Comments

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ Plus

Από 12 Δεκεμβρίου, Κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι

«ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΜΑΣ…» 

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Δημήτρης Μπάσης,

η Σοφία Κουρτίδου, η Βίκυ Καρατζόγλου,

οι ηθοποιοί Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Σοφία Πριόβολου 

αλλά και ο  μοναδικός

Λάκης Παπαδόπουλος, πάντα με ψηλά τα ρεβέρ,

ενώνουν  αυτό το χειμώνα, τις δυνάμεις τους, την έκφραση τους, τις φωνές τους σε μια μουσική διαδραστική  παράσταση.

Ένα σόου με γέλιο, τη χαρά της ζωής,  ένα γλέντι με τραγούδια και με άμεση επικοινωνία, όπου θα πρωταγωνιστούν οι καλλιτέχνες με τους θαμώνες.


Την 8μελή ορχήστρα διευθύνει ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης - ακουστική κιθάρα.

Γιώργος Κατσίκας, τύμπανα,  Μίμης Ντούτσουλης, μπάσο

Χρήστος Περτσινίδης, κιθάρα,  Μάκης Τσαγκαλίδης, πιάνο-κιθάρα

Τάσος Αθανασιάς, ακορντεόν, Φίλιππος Βασιλόπουλος, κρουστά,  

και ο Γιάννης Σινάνης, στο  μπουζούκι.

Σχεδιασμός φωτισμού, Αλέξανδρος Προδρόμου

Υπεύθυνος βιντεοσκόπησης και προβολής, Πάνος Zενίδης.

 

Ώρα προσέλευσης: Σάββατο  22.00 και Κυριακή 13.00

Έναρξη προγράμματος : Σάββατο 23.00 & Κυριακή 14.00

Και Παρασκευή μόνο για προγραμματισμένες εκδηλώσεις


Τις ημέρες των εορτών οι παραστάσεις θα γίνουν Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή (24, 25, 26, 27 Δεκεμβρίου και  31 Δεκεμβρίου, 1, 2, 3 Ιανουαρίου)


Είσοδος: 15 ευρώ (είσοδος και ποτό στο μπαρ)

Για όσους θέλουν να παίξουν την Μπουκάλα από 120 ευρώ (4 άτομα)


ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ plus

Διεύθυνση: Ιερά Οδός 76 & Σπύρου Πάτση (είσοδος από Κασσάνδρας 23), Βοτανικός

Κρατήσεις στο τηλέφωνο: 210-3412622 & 6974 488403

0 Comments

Άλικο

21/10/2015 Ζωή Βεργάκη - Μιχάλης Νικόπουλος - Δημήτρης Κουκουλιτάκης

22/10/2015 Καρπός

23/10/2015 Γιάννης Χίνος - Σοφία Παπουλάκου - Δημήτρης Κούστας

24/10/2015 Βασίλης Σαλταγιάννης

28/10/2015 Ζωή Βεργάκη - Μιχάλης Νικόπουλος - Δημήτρης Κουκουλιτάκης

29/10/2015 Καρπός

31/10/2015 Δημήτρης Καρράς «Ζώδια και Πορνό»

 

 

Άλικο

Αγίου Δημητρίου 16, Ψυρρή

2103253272

www.aliko-cafe.gr

facebook.com/alikocafe

0 Comments

KOOKOO

22/10 ENFACE

23/10 ΣΤΙΧΟΒΟΛΗ

27/10, 7/11, 21/11, 5/12, 19/12: TRASHFORMERS

30/10 ΠΑΝΟΣ ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ

 

 

Κοο-Κοο

Ιακχου 17, Γκάζι

τηλ.2103450930

www.kookoo.gr

0 Comments

ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΠΟ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ – ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ

«ΚΟΝΤΡΑ ΦΩΝΕΣ»

ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ«Ακτή» οδού Πειραιώς

Πειραιώς 178 και Λαμίας 4, τηλ. 210 3418020 

www.aktipireos.gr

0 Comments

ΓΡΑΜΜΕΣ Μουσική Σκηνή

Από 24 Οκτωβρίου... και κάθε Σάββατο
«ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ»

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ  ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ο Βασίλης Λέκκας τραγουδά Στέλιο Καζαντζίδη

Αφηγητής  ο Πασχάλης Τσαρούχας


 

Μουσική σκηνή «Γραμμές»

Κωνσταντινουπόλεως 111

Τηλ.κρατήσεων:210 3414350

http://grammesmousikiskini.gr/

https://www.facebook.com/grammes.music.stage

0 Comments

MIKE'S IRISH BAR

Κάθε Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη,Κυριακή
Καραοκε

 

Από 3/10 και κάθε Σάββατο
Αργύρης Λούλατζης 

 

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου

Γιώργος Αστρίτης

 

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου

Δημήτρης Κοργιαλάς

 

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου

The Banda feat. Mentzelos

 

 

Mike’s Irish Bar:

Σινώπης 6, Αθήνα

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 7776797

Mail: mikesirishbar@gmail.com

Facebook: Mike’s Irish Bar (official)

www.mikesirishbar.com

1 Comments

FAUST

Κάθε ΔευτέραOpera Chaotique - “ΟΙ ΜΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ ΖΩΓΡΑΦΩΝ" Τα άτακτα μοντέλα της Μονμάρτρης και οι τραγικοί έρωτες των Μποέμ ζωγράφων του Παρισιού εμπνέουν το εκκεντρικό δίδυμο των  Tenorman & Voodoo Drummer , οι οποίοι με νέες συνθέσεις και απρόσμενες διασκευές παρουσιάζουν το νέο τους σουρεαλιστικό cabaret show. 


Τετάρτη 28/10: Sugahspank! & The Swing Shoes - Μια συνεργασία που κρατάει 5 χρόνια, στην πιο παραγωγική της φάση, ανακατεύει αβίαστα και αυθεντικά Μαύρες Μουσικές, Swing και Παραδοσιακά στο blender.

 

Πέμπτη 29/10: Los Dos O Mas - Reggae, ska, latin, world music από τους Los Dos o Mas, που επιστρέφουν ανανεωμένοι, για ένα εκρηκτικό και κεφάτο live! 

 

Κυριακή 1/11: Cadillac Dreamers - Aκουστικό σχήμα που κυμαίνεται σε ροκ και ποπ ύφος, πάντα με ανεβαστική διάθεση και μεγάλη αγάπη για τη μουσική! Η Ράσμι Σούκουλη στη φωνή, ο Σπύρος Γεωργαντάς στη κιθάρα και στη φωνή και ο Σταύρος Καρυδάς στο καχόν και στη φυσαρμόνικα. – είσοδος ελεύθερη


Τρίτη 3/11 : Sazman -  Ενα δυναμικό σύνολο έγχορδων, κρουστών, ανδρικών και γυναικείων φωνητικών που παντρεύουν βαλκανικούς και τσιγγάνικους ήχους, ρυθμούς και μελωδίες και μετατρέπουν με ευκολία τη συναυλία σε πανηγύρι και το πανηγύρι σε συναυλία. 


Τετάρτη 4/11: Vassiliki Papaioannou - H συνθέτης - performer Βασιλική Παπαϊωάννου μας προσκαλεί στο Confessions Live II, ένα ιδιαίτερο κιθαριστικό live, με original τραγούδια από το υλικό του επικείμενου προσωπικού άλμπουμ της, αλλά και αναφορές σε indie, rock, jazz, funk, blues. – είσοδος ελεύθερη

 

Πέμπτη 5/11: Manouchedrome ft Δήμητρα Σιδέρη – Οι Manouchedrome  θα σας ταξιδέψουν στην εποχή του '30, παίζοντας Valse, Bolero, Bossa και Swing της εποχής. Κύρια επιρροή τους η μουσική του μεγάλου Django Reinhardt. 


Κυριακή 8/11:  Κατερίνα Πολέμη - Ένα βράδυ σε Βραζιλιάνικα, Gypsy και αυτοσχεδιαστικά μονοπάτια. Μην χάσετε αυτή τη νεαρή τραγουδοποιό με την ώριμη φωνή που συγκινεί όπου κι αν εμφανίζεται!

 

Τρίτη10/11: ΛΟΛΕΚ - Ήχος ηλεκτρισμένα ρεμπέτικος και μουσική που κινείται ανάμεσα στο πανκ, το ροκ και τον άνευ ορίων ήχο του μπουζουκιού. Μια απόσταση που μπορεί να φαίνεται μουσικά ακραία, είναι όμως δυνατή...


Τετάρτη 11/11: Da Band - Ένα 6-μελές σχήμα upbeat μουσικών που συγκεντρώνει τις ποικίλες μουσικές πορείες και επιρροές του κάθε μέλους σε ένα κεφάτο, χορευτικό, party mood πρόγραμμα, δυνατών soul-funk ακουσμάτων.


Κυριακή 15/11: Yiorgos Fakanas Group - Υψηλή καλλιτεχνική αξία, άψογο μουσικό αποτέλεσμα, απόσταγμα εμπειρίας, γνώσης και ωριμότητας. To Yiorgos Fakanas Group παρουσιάζει για μία ακόμη φορά λαμπερή jazz-fusion μουσική


Τετάρτη 18/11: Mica eiO  - Γράφει και ερμηνεύει μουσική η οποία συνδυάζει τον χαρακτήρα της pop με τον αέρα της soul. Το μουσικό της λεξιλόγιο συμπεριλαμβάνει τα classic house anthems του "Little" Lοuie Vega, των Kings of tomorrow, Jamie Liddel μεταξύ άλλων.


Πέμπτη 19/11: Ζώρζ Πιλαλί & Soufra Band - 'Εργον  αναρχοφωτόμυστον, υπό του ακαδημαϊκού Ζωρζ Πιλαλί  και της λογιωτάτης Soufra Band.


Τρίτη 24/11: George Gaudy & Sun - Ο ιδιοσυγκρασιακός τραγουδοποιός σε μια από τις επιλεκτικές του εμφανίσεις, συνοδευόμενος από τους Sun θα επιχειρήσει να μοιραστεί μαζί τους την ευθύνη των πειραματισμών του.

 

Τετάρτη 25/11: Esterina - Η Esterina παρέα με τους μουσικούς της θα μας παίξουν τo urban soul παραμύθι "This is a happy story"  μαζί με άλλες ιστορίες αγαπημένων τους καλλιτεχνών από παλιές και νεότερες δεκαετίες.


Πέμπτη 26/11: Clockwise – Οι Clockwise μετράν μόλις ένα χρόνο εμφανίσεων  με Funk-Soul-Blues μουσικές  και την πιο δυναμική LIVE παρουσία στην Αθήνα. Γκρουβάτα party, με χορό, κέφι και χιούμορ...Μια παρέα μουσικών που ξέρει να δουλεύει σκληρά ξεσπώντας ενθουσιασμό και ιδρώτα επί σκηνής! 


Κυριακή 29/11: Sugahspank! & The Swing Shoes - Μια συνεργασία που κρατάει 5 χρόνια, στην πιο παραγωγική της φάση, ανακατεύει αβίαστα και αυθεντικά Μαύρες Μουσικές, Swing και Παραδοσιακά στο blender..

  

 

Για όλα τα live ισχύει ότι οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 και η συναυλίες ξεκινάνε στις 22:30

 

Faust Bar Theater Arts

Καλαμιώτου 11 – τηλ. 2103234095

www.faust.gr – info@faust.gr

fb: FAUST Bar-Theatre-Arts

0 Comments

Μπουάτ Απανεμιά

Από 26 Σεπτεμβρίου και κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ 10 &30 μ.μ.

BOITE APANEMIA

Βαγγέλης Ντίκος, Θεόφιλος Μήτσης, Μιχάλης Καραχάλιος, Βαγγέλης Καρομίλης, ΟΛΓΑΤΑΚΗΣ (Πάσχου - Τζουνακος), Μάνος Βλοϊτος, Αντρεας Μηλας 

 

Μπουάτ Απανεμιά

Τέρμα Μνησικλέους και Θόλου 4, Πλάκα.

Κρατήσεις: 210-3248580

1 Comments

GAZARTE

GAZARTE TARATSA LIVE SESSIONS 

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/9: MONSIEUR MINIMAL (FULL BAND)

ΠΕΜΠΤΗ 17/9: KADEBOSTANY

ΠΕΜΠΤΗ 24/9: NEW YORK GIPSY ALL STARS

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/9: ELVIS by GEORGE ZERVOS

 

 

Προπώληση εισιτηρίων: Gazarte, Public, Iανός, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Reload Stores και τηλεφωνικά στο 11876

Online sales: www.gazarte.gr | www.public.gr |  www.viva.gr |

 

GAZARTE

Βουτάδων 32-34 Γκάζι, Αθήνα 11854

Τηλέφωνο 210 3460347, 210 3452277

Fax 210 3460283

0 Comments

ZP87 

Zp87 –Ζωοδόχου Πηγής 87, Εξάρχεια

www.zita-p87.blogspot.com

fb:zita pi

Zita.p87@gmail.com

Tel.698 0665404

0 Comments

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

Αρχιτεκτονική
Ελασιδών 6, Γκάζι (από Πειραιώς 116)
Τηλ. Κρατήσεων: 2103420842
0 Comments

La Μπουατ

...

 

 

LaΜπουάτ

Λεωφόρος Συγγρού 338

Τηλ. Κρατήσεων 210 95 70 400 & 210 34 24 299

www.lampouat.gr

www.facebook.com/lampouat

 

0 Comments

LEVARE Music Theatre

...


LEVARE

Music Theater: Ιερά Οδός 76 & Σπύρου Πάτση

(είσοδος από Κασσάνδρας 23)

Τηλ. 210 3412622 | 6974 488403 

www.levare.gr

0 Comments

Μουσικό καφενείο ΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ


 

Μουσικό καφενείο “Στου Στράτου”.

Φωκίωνος Νέγρη 57

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210-8628187

cafestoustratou@gmail.com 

0 Comments

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

...


 

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη
Τηλ. 210 9316101

www.gialino.gr

0 Comments

ΓΥΑΛΙΝΟ UP STAGE

...

 

 

ΓΥΑΛΙΝΟ UP STAGE

Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη

Τηλ. 210 9316101

www.gialino.gr

0 Comments