ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΘΗΝΑΣΠροτεινόμενες Μουσικές Σκηνές

ΓΥΑΛΙΝΟ UP STAGE

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου
ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΕΑΣ 


Από 11/10 (έως 1/11)

Ν. Καλλίνης-Π. Συνοδινός-Σ. Μαργιολά

κάθε Σάββατο


Από 17/10  (έως 7/11)
Αλέξανδρος Ιακώβου – Γιώργος Α. Μιχαήλ

κάθε Παρασκευή


ΓΥΑΛΙΝΟ UP STAGE

Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη
Τηλ. 210 9316101

www.gialino.gr

0 Comments

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

CLUB

Από 19/9 κάθε Σάββατο 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΝΤΖΕΡΑΚΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΙΧΟΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΝΑ ΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΚΩΣΤΗΣ ΠΙΡΕΝΗΣ

Από 3/10, κάθε Παρασκευή (έως 13/11)
ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ 

Από 5/10, κάθε 1η Κυριακή του μήνα
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ

Από 9/10, κάθε Πέμπτη (9, 16, 23, 30 Οκτωβρίου)
ΦΩΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΒΙΟΛΕΤΑ - ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΚΑΠΠΟΣ

Από Νοέμβριο κάθε Δευτέρα
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 

Από Νοέμβριο κάθε Πέμπτη
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΙΖΟΣ & ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΗΤΡΙΤΣΑ

Από Νοέμβριο κάθε Παρασκευή
ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ συμμετέχει ο Πέτρος Μάλαμας

Από Φεβρουάριο, κάθε Παρασκευή
ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ 

 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Από 4/10  για 4 μόνο Σάββατα (4, 11, 18, 25 Οκτωβρίου)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ 

Από Νοέμβριο κάθε Σάββατο
ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ 

Από Νοέμβριο κάθε Παρασκευή
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ

Από 23/1/2015, κάθε Παρασκευή και Σάββατο
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ


+PLUS 

 

Από 26/9, κάθε Παρασκευή
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΖΑΡΑΛΙΚΟΣ & ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

Από 4/10, κάθε Σάββατο
ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ & ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Από Νοέμβριο, κάθε Σάββατο
ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ & ΗΣΑΪΑΣ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Από Νοέμβριο, κάθε Παρασκευή
ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ μαζί του η ΖΩΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

Σταυρός του Νότου
Τηλ.: 210 9226975
Κεντρική Σκηνή
Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος
Club
Φραντζή & Θαρύπου 35, Νέος Κόσμος
+(plus)
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος

0 Comments

LAZY CLUB

Πέμπτη 2/10

ROCKING THURSDAYS

ΣΙΜΟΣ ΚΟΚΑΒΕΣΗΣ & BLUES Co.

ΚΑΘΕ Πέμπτη... Ο Σίμος Κοκαβέσης και η Blues "εταιρεία" του, με blues-rock ύμνους, αλλά και originals απ' το "Wild World" album του.. Dire Straits, Alvin Lee, Peter Green, Jimmy Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Rory Gallagher, Παύλος Σιδηρόπουλος και αρκετοί άλλοι καλλιτέχνες, "συνθέτουν" το μουσικό ιστό κάθε βραδιάς...

Ελάχιστη κατανάλωση 5 ευρώ.

 

Παρασκευή 3/10

BITTERSWEET/WORKAHOLICS

Νικόλας Αλαβάνος: φωνή-κιθάρα, Αντώνης Γκούφας: κιθάρα, Κώστας Κοντονίκας: μπάσο, Νίκος Μούγιος: πλήκτρα-φωνή, Δημήτρης Ρίγκος: ντραμς.

Στόχος και μουσική αφετηρία των BitterSweet είναι η διαρκής μουσική αναζήτηση και καινοτομία, καθώς και η αρμονική και μελωδική πρωτοτυπία, με άξονα την βρετανική ψυχεδέλεια και την αγγλόφωνη Pop/Rock παράδοση και ιδιοσυγκρασία. Παρουσιάζουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους «Dancing In The Zoo». Τη βραδιά ανοίγουν οι WORKAHOLICS.

Είσοδος 10 ευρώ με ποτό.

 

Σάββατο 4/10

BACKTRACKIN’ (PINK FLOYD TRIBUTE)

Γιάννης "Φεντεριάς": κιθάρα-φωνή, Κωστής Καφούσιας: μπάσο-φωνή, Γιώργος Λαγογιάννης: πλήκτρα-φωνή, Μιχάλης Δρακακάκης: ντραμς - special FX - backing vox, Χρυσάνθη Δημοπούλου: φωνή, Γιώργος Κυριακίδης / Video & Animation.

Ένα αφιέρωμα στους Pink Floyd με πιστότητα στον ήχο και τις τεχνικές, ιδιαίτερη αδυναμία στα early years του γκρουπ και σημείο αναφοράς τον ήχο και την ατμόσφαιρα της περιόδου '67 - '73!!! Αυτή τη φορά, με νέα κομμάτια, οι Backtrackin' επεκτείνουν το ρεπερτόριο, και θα αποδώσουν "ύμνους" από ΟΛΟ το φάσμα του υπεργκρουπ, όπως πάντα με ψυχή, αγάπη και σεβασμό... Don't miss it!!

Είσοδος 10 ευρώ με ποτό.

 

Κυριακή 5/10

EXXXIT

Mpampis Lampridis: κιθάρα-φωνή, Ilias Giotitsas: φωνή, Vervitas Panagiotis: κιθάρα, Yiannis Sandalis: μπάσο, Michalis Papamichalopoulos: ντραμς.

Πενταμελές σχήμα με έδρα την Αθήνα. Λατρεύουν αποκλειστικά τον heavy ήχο, και διασκευάζουν αγαπημένα classic heavy/poser/glam κομμάτια στοχεύοντας στο σωστό συναίσθημα χωρίς να αποφεύγουν το προσωπικό τους ύφος.

Είσοδος 7 ευρώ με μπύρα

 

Δευτέρα 6/10

JAM NIGHT

Κάθε Δευτέρα προσκαλούμε τους μουσικούς της πόλης σε ατέλειωτα ξέφρενα τζαμαρίσματα! Η σκηνή είναι  ανοιχτή για όλους όσους έχουν το Rock στην καρδιά. Δεν αποκλείεται κανείς!

Ελάχιστη κατανάλωση 5 ευρώ.

 

Τετάρτη 8/10

“High on Crescent Hill”

Μια οπτικοακουστική παράσταση του Μπάμπη Μπλαζουδάκη.

Παρουσιάζουν οι: Μπάμπης Μπλαζουδάκης και  Σίμος Κοκαβέσης.

Eμπνευσμένος από τους μύθους των Ινδιάνων της Αμερικής, ο Μπάμπης Μπλαζουδάκης, συνέθεσε και ολοκλήρωσε την μουσική παραγωγή για το δίσκο “High on Crescent Hill”. Μια ιστορία που διαδραματίζεται μέσα από τους στίχους και την μουσική, αφορά σε έναν πατέρα Ινδιάνο, ο οποίος χάνει το μονάκριβο παιδί του, όταν αυτό αρπάζεται από ένα γιγάντιο πτηνό, το οποίο - είχε ο πατέρας την ψευδαίσθηση - ότι ήταν θεότητα του ουρανού...

Ο δίσκος αυτός αποτελεί ένα καινούργιο μουσικό project που φέρει την ονομασία «Άυλος  Ύλη», στον οποίο ο Μπάμπης Μπλαζουδάκης αξιοποιώντας το χάρισμα της φαντασίας του, πλαισιώνει τις εικόνες, τους χαρακτήρες και τα συναισθήματα μιας ιστορίας του, με την μουσική που συνθέτει.. Χρησιμοποιώντας ως βάση την μουσική πλατφόρμα της «Άυλου Ύλης», ενσωματώνει την μουσική σύνθεση, χωρίς να υπόκειται σε περιορισμούς ενός συγκεκριμένου μουσικού είδους..

Είσοδος ελεύθερη


Πέμπτη 9/10

ROCKING THURSDAYS

ΣΙΜΟΣ ΚΟΚΑΒΕΣΗΣ & BLUES Co.

ΚΑΘΕ Πέμπτη... Ο Σίμος Κοκαβέσης και η Blues "εταιρεία" του, με blues-rock ύμνους, αλλά και originals απ' το "Wild World" album του.. Dire Straits, Alvin Lee, Peter Green, Jimmy Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Rory Gallagher, Παύλος Σιδηρόπουλος και αρκετοί άλλοι καλλιτέχνες, "συνθέτουν" το μουσικό ιστό κάθε βραδιάς...

Ελάχιστη κατανάλωση 5 ευρώ.

 

Παρασκευή 10/10

DELIVERS   

Γιώργος Διαμαντής: κιθάρα-φωνή, Μπάμπης Μινέτος: μπάσο-φωνή, Στέλιος Καρδαμάκης: ντραμς-φωνή.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η μπάντα σκοτώνει! Πολλή ένταση, πολλή ενέργεια, σκληρά μονοπάτια. Όλα σ' αυτό το τρίο είναι στον υπερθετικό βαθμό. NO REMORSE, NO REGRET!

Είσοδος 10 ευρώ με ποτό.

 

Σάββατο 11/10

3 MIKES & HOMER

Μιχαλης Τζωρτζής: φωνή-φλάουτο, Μιχάλης Αρμάγος: κιθάρα-φωνή, Όμηρος Κομνηνός: μπάσο-φωνή, Μιχαλης Δρακακάκης: ντραμς-φωνή.

Μια καινούργια μπάντα έρχεται να ταράξει τα νερά της Αθηναϊκής Rock σκηνής.

Είσοδος 10 ευρώ με ποτό.

 

Κυριακή 12/10

MARBLE CANYON BAND

Παύλος Πριόβολος: Κιθάρα, Νίκος Ρώμας: κιθάρα, Δημήτρης Aντωνακάκης: μπάσο, Μάκης Kωνστάντης: φωνή-κρουστά, Κώστας Γκαλδανίδης: φυσαρμόνικα, Βασίλης Πριόβολος: Ντράμς 

Oι Marble Canyon Band έρχονται στον απόηχο του καλοκαιρού για ένα live, στην πιο καυτή ατμόσφαιρα για τον μουσικόκοσμο της Αθήνας… το Lazy Club!

Αυθεντικό group με την δική του διαδρομή, εμπειρία και αναζητήσεις  οι Marble Canyon είναι ένα Groove σχήμα με δυνατό ρεπερτόριο από επιλεγμένες διασκευές στο χώρο της Power Blues - Funk - Rock σκηνής και όχι μόνο...

Είσοδος 10 ευρώ με ποτό.

 

Δευτέρα 13/10

JAM NIGHT

Κάθε Δευτέρα προσκαλούμε τους μουσικούς της πόλης σε ατέλειωτα ξέφρενα τζαμαρίσματα! Η σκηνή είναι  ανοιχτή για όλους όσους έχουν το Rock στην καρδιά. Δεν αποκλείεται κανείς!

Ελάχιστη κατανάλωση 5 ευρώ.

 


Club Lazy
Λεωφ. Πεντέλης 1, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ - ΕΞΟΔΟΣ 12
(απέναντι από το γήπεδο Χαλανδρίου)
ΤΗΛ. 2106895535
email: info@lazy.gr

0 Comments

FLORAL

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/10: RIVERBED

Έχοντας στο ενεργητικό τους ένα δίσκο(Face of reality), δυο videoclips (Running Down, As a friend) και μία σειρά από live εμφανίσεις, το ροκ συγκρότημα από την Αθήνα, οι RIVERBED, επιστρέφουν με μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου στο Floral.
Με ανανεωμένο πρόγραμμα, οι RIVERBED, ροκάρουν με τραγούδια από τη δεκαετία του ’70 και μετέπειτα, αλλά και με τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία.
Μία ροκ πανδαισία που δεν πρέπει να χάσει κανείς!
Also check:
Facebook page: https://www.facebook.com/riverbedtheband
Official Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCZZcLMxhRjfr64xgeyXf19A
Ακούστε το τραγούδι As a friend των Riverbed :
https://www.youtube.com/watch?v=tlB1PWg4vAA
Στις 22:00 | Είσοδος ελεύθερη

ΣΑΒΒΑΤΟ 4/10: BLUES FATHERS & THE SWINGERS
Οι Blues Fathers & The Swingers δημιουργήθηκαν το 2007 και παίζουν blues σε όλες τους τις μουσικές εκφάνσεις, από τα ακουστικά των Robert Johnson, Big Bill Broonzy κ.ά, τα blues της Νέας Ορλεάνης, τα swing του Μεσοπολέμου, τα early jazz του D.Ellington, της E. Fitzgerald, τα Chicago Blues (1940-1970 κυρίως) αλλά και J.J Cale, Eric Clapton, Ten Years After,  Rory Gallagher, Tom Waits, κ.ά.
Η μπάντα αποτελείται από τους:
Μελέτη Πόγκα – κιθάρα ,φωνή
Γιώργο Κουβαρά – πιάνο, φυσαρμόνικα, φωνή
Φώτη Δασκαλάκη – μπάσο
Γιάννη Χριστόπουλο – τύμπανα
Στις 22:00 | Είσοδος 4 ευρώ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/10: HAPPY DOG PROJECT
Οι Ηappy Dog Project δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 2000. Ξεκίνησαν επηρεασμένοι  από μουσικούς και συγκροτήματα όπως οι John Scofield, Beastie Boys, Medeski Martin & Wood, Bill Laswell, James Brown, Έλληνες σολίστες της παραδοσιακής μουσικής (Πετρολουκάς Χαλκιάς), καλλιτέχνες του μεσογειακού /ανατολίτικου ήχου (Omar Faruk Tekbilek, Mercan Dede κά). Με τον καιρό και ύστερα από δεκάδες live, το συγκρότημα δημιούργησε το δικό του χαρμάνι ήχου που μπλέκει το funky/hip hop groove με τους jazz αυτοσχεδιασμούς, ηχοχρώματα από την ελληνική παράδοση και dub ατμόσφαιρες.
Το 2004 οι Happy Dog κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Dog Days Are Over» στην εταιρεία ANKH, με παραγωγό τον Μανόλη Αγγελάκη. Το «Doggy Style» ήταν η δεύτερη δισκογραφική δουλειά τους (ANKH) με παραγωγούς τους Μανόλη Αγγελάκη και Στάθη Ιωάννου, αμφότεροι μέλη των Ιllegal Operation. Η τρίτη τους δουλειά «Dog to the bone» με original υλικό και διασκευές παλιών λαϊκών τραγουδιών, κυκλοφόρησε τον Ιούνιου του 2012 από την αμερικανική εταιρεία Ropeadope (www.ropeadope.com)
Όλα αυτά τα χρόνια οι Happy Dog έχουν  παίξει σε δεκάδες clubs και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο φημισμένο Akbank Jazz Festival της Κωνσταντινούπολης που έγινε στο Babylon Club, στο λονδρέζικο Hyde Park και αλλού.
Happy Dog Project: 
Αποστόλης Λαμπούρης (τενόρο σαξόφωνο/φλάουτο)
Γιάννης Τσερώνης (βαρύτονο σαξόφωνο)
Γιάννης Δημητριάδης (όργανο, ηλεκτρικό πιάνο) 
Βαγγέλης Κασβίκης (τύμπανα)
Πάνος Τομαράς (μπάσο), 
Γιάννης Δημάκος (κιθάρα)
Γκεστ ο Mc Jeff “BNC” Gonzalez
www.myspace.com/happydogproject
Στις 22:00 | Είσοδος 3 ευρώ


ΣΑΒΒΑΤΟ 11/10: FINGERSNAP

Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου οι Fingersnap ανεβαίνουν στη σκηνή του Floral.
Η εξαμελής μπάντα, συνεχίζει να δίνει το παρόν στους αθηναϊκούς χώρους, ντύνοντας κάθε φορά την ατμόσφαιρα με funk και soul ηχοχρώματα.
Μπαίνοντας για τα καλά στο φθινόπωρο, δυναμικός ρυθμός, ένταση και funky riffs θα γεμίσουν το πάντα ζεστό και διαχρονικό στέκι των Εξαρχείων. Με τη διάθεση στα ύψη η μουσική παρέα σας περιμένει για ένα δυνατό σαββατόβραδο.
Γιάννης Ζαράγκαλης-φωνή
Γιώργος Λυκούδης-τρομπέτα
Κώστας Αλουπογιάννης-κιθάρα
Μαίρη Λυριτζή-πλήκτρα
Γιώργος Κωνσταντίνου-μπάσο
Βαγγέλης Τσιμπλάκης- drums
Στις 22:00 | Είσοδος 3 ευρώ

ΤΕΤΑΡΤΗ 15/10: YOEL SOTO & LA CUCARACHA feat. ROSANNA MAILAN
La Cucaracha, η πιο σημαντική κουβανέζικη μπάντα τα τελευταία 6 χρόνια στην Ελλάδα, παρουσιάζει ένα ποικίλο ρεπερτόριο που περιλαμβάνει τραγούδια από το πλούσιο μωσαϊκό της κουβανέζικης μουσικής σκηνής, τα οποία έχουν τραγουδήσει μεγάλοι ερμηνευτές της Κούβας όπως: Trio Matamoros, Benny Moré και Buena Vista Social Club, καθώς και συνθέσεις και διασκευές  του Υoel Soto, από γνωστά τραγούδια της Salsa Somántica, ο οποίος και διευθύνει τη μπάντα.  
Αυτή τη φορά η La Cucaracha παρουσιάζει τη Rosanna Mailan, εξέχουσα κουβανή τραγουδίστρια που ζει στην Αθήνα και έχει συνεργαστεί με διάφορους Έλληνες και λάτιν καλλιτέχνες, όπως οι Apurimac και ο Νεκτάριος Βασιλείου, γνωστός ως “Μister Bachata”.
Στις 22:00 | Είσοδος 3 ευρώ

 FLORAL
Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων /
Τ: 210 3800070 / www.floralcafe.gr
Πληροφορίες: info@floralcafe.gr

0 Comments

ZP87

Παρασκευή 3/10 στις 9:00μμ Yiannis Papanastasiou/Spyros Manesis duet
Δύο σπουδαίοι δεξιοτέχνες μαζί: Ο Γιάννης Παπαναστασίου/σαξόφωνο  συναντά τον Σπύρο Μάνεση/πιάνο
 
Σάββατο 4/10 στις 9:00μμ Kostas Patsiotis Trio Ο κοντραμπασίστας Κώστας Πατσιώτης ξεκινά έναν κύκλο συναυλιών, με πρώτο σταθμό το Zp87, λίγο καιρό πριν μπει στο στούντιο για να ηχογραφήσει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά.
 Το τρίο θα παρουσιάσει πρωτότυπες Jazz συνθέσεις και διασκευές σε μοντέρνο ύφος. Μαζί του, δύο εξαιρετικοί μουσικοί της αθηναϊκής jazz σκηνής.
Kostas Patsiotis/bass , Yiannis Papadopoulos/piano,  Vasilis Podaras/drums
 
Τετάρτη 8/10 στις 9:00μμ Μία εξαιρετική κι απρόβλεπτη μουσική συνάντηση! Για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή τρεις σπουδαίοι δεξιοτέχνες:  ο Γιώργος Κοντραφούρης/organ,piano, ο Χάρης Λαμπράκης/ney και ο Νίκος Σιδηροκαστρίτης/drums
 
Πέμπτη 9/10 στις 9:00μμ Μερικές από τις καλύτερες φωνές της αθηναϊκής jazz, συναντιούνται για να τραγουδήσουν την ιστορία μιας ερωτικής σχέσης. Ελένη Βαλεντή, Νάσια Γκόφα, Κατερίνα Κοζαδίνου, Ειρήνη Κωνσταντινίδη, Δημήτρης Τάσαινας
Πιάνο: Κώστας Γιαξόγλου
Κοντραμπάσο: Κώστας Πατσιώτης

Παρασκευή 10/10 στις 9:00μμ Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός Θέμος Σκανδάμης επιστρέφει για μία και μοναδική βραδιά στο Zp87 και στην solo performance Home Alone που υπήρξε η αρχή και του τελευταίου του Album με τίτλο "Θ."
 
Σάββατο 11/10 στις 7:00μμ εώς... Παραμυθιάδα Παραμυθούδες και παραμυθάδες από τα πέρατα του λεκανοπεδίου, και από ακόμη παραπέρα, καταφτάνουν  με τα ξόρκια τους και τα παγανά τους.
 Εδώ θα σας περιμένουν για μια βραδιά-ποταμό, μια βραδιά-έπος, μια βραδιά-μην είχε ξημερώσει, με μάγισσες και νεράιδες, παλικάρια και τεμπέληδες, δράκους, αστέρια, στοιχειά, σοφούς και όχι τόσο.  Ελάτε να ακούσετε όσο αντέχετε...
Αφήγηση: Ταξιάρχης Μπεληγιάννης, Γιωργος Ιωάννου, Γεωργία Χαϊκάλη και Λίλη Λαμπρέλλη.
Τη Λίλη Λαμπρέλλη θα συνοδέψει ο μουσικός Γιάννης Ψαριώτης.
Αφήγηση και μουσική συνοδεία Μαρία Κωσταντή.
Ειδική συμμετοχή: η δεξιοτέχνης στο κανονάκι Σοφία Λαμπροπούλου
 
Πέμπτη 16/10 στις 9:00μμ Fenia Papadodima Quartet
Ένα πολύ δυνατό κουαρτέτο που αποτελείται από τους:
Φένια Παπαδόδημα: φωνή
Δημήτρης Σεβνταλής: πιάνο
Νίκος Σιδηροκαστρίτης: τύμπανα
Γιώργος Παλαμιώτης: ηλεκτρικό μπάσο
 
Παρασκευή 17/10 στις 9:00μμ Ο μάγος των κρουστών Solis Barki παρουσιάζει  την ομάδα μαθητών του ARAWA σε ένα ταξίδι ρυθμών και εικόνων, μαζί με τους δεξιοτέχνες Απόστολο Καλτσά/μπάσο &Δημήτρη Χιώτη/λύρα. Ειδική συμμετοχή: η εκπληκτική performer Αγγελική Τουμπανάκη
 
Σάββατο 18/10 στις 9:00μμ Ο δεξιοτέχνης του σαξοφώνου Δημήτρης Tσάκας (σαξόφωνο,κιθάρα) συναντά την  Άννα Λινάρδου  (φωνή ) και τον Γιάννη Αναστασάκη (κιθάρα,εφέ )
για πρώτη φορά για ένα μουσικό "session" βασισμένο στα προσωπικά ακούσματα και βιώματα του καθενός...
  
Πέμπτη 23/10 στις 9:00μμ Smyrna
H «Smyrna» είναι μια ορχήστρα ελληνικής παραδοσιακής μουσικής αμιγώς γυναικεία.
Αποτελείται από πέντε νεαρές – μουσικούς: Κάλια Καμπούρη (κανονάκι,τραγούδι), Ελευθερία Κουρλιά (κιθάρα,τραγούδι), Πένυ Παπακωνσταντίνου (πολίτικο λαούτο,κρουστά,τραγούδι), Ειρήνη Συσκάκη (βιολί, τραγούδι) Χαρά Τσαλπαρά (ακορντεόν,τραγούδι).
 
Παρασκευή 24/10 στις 9:00μμ The Wonderfall Quartet Το κουαρτέτο θα ξεκινήσει τις φθινοπωρινές του εμφανίσεις στο Zp87, παρουσιάζοντας τη μουσική του απ'το δεύτερο CD με τίτλο HORIZON (που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2014) αλλά και απ'το πρώτο του άλμπουμ.
Irini Konstantinidi/voice, Yiannis Papadopoulos/piano, Konstantinos Manos/upright bass, Thanos Hatzianagnostou/drums
 
Σάββατο 25/10 στις 9:00μμ Passport project by Zp87: Η πετυχημένη μουσικοθεατρική παράσταση, παραγωγής Zp87, αφηγείται το ταξίδι ενός μετανάστη, με τον Γιάννη Κωσταρή , ηλεκτρικό μπάσο,loops:Απόστολος Καλτσάς, σκηνοθεσία:Βαλεντίνη Σιόβα
 
Πέμπτη 30/10 στις 9:00μμ Dorόs: τέσσερις μουσικοί ενορχηστρώνουν και αποδίδουν δικές τους πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις.Nικόλας Aγγελόπουλος- λαούτο, λάφτα, κιθάρα,πιανίκα,Aλέξης Nόνης -νταραμπούκα μπεντίρ, στάμνα, cajon, Δημήτρης Μπρέντας- κλαρίνο, νέυ ,καβάλι, Χρήστος Σύγγελος- ούτι
 
Παρασκευή 31/10 στις 9:00μμ Παράσταση με την συμμετοχή όλων των μουσικοθεατρικών εργαστηρίων του Zp87 της προηγούμενης σαιζόν, με άξονα το θεατρικό μονόπρακτο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Γραφείο Λογοκρισίας».
 
Σάββατο 1/11 στις 9:00μμ Η ξεχωριστή και πολυπράγμων performer Φένια Παπαδόδημα συναντά τον αργεντίνο δεξιοτέχνη Roman Gomez/πιάνο,κιθάρα,μπαντονεόν

είσοδος ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις


Zp87 –Ζωοδόχου Πηγής 87, Εξάρχεια
www.zita-p87.blogspot.com
fb:zita pi
Zita.p87@gmail.com
Tel.698 0665404

0 Comments

MIKE'S IRISH BAR

κάθε Κυριακή: Special karaoke with Spy 
Οι Κυριακές στο Mike’s αλλάζουν! Κάθε Κυριακή ο Spy σας προσκαλεί σε ένα διαφορετικό karaoke party που είναι σίγουρο ότι θα λατρέψετε, απολαμβάνοντας το μοναδικά cocktails και τις εξαιρετικές μας μπύρες! Ζήστε όσο πιο έντονα μπορείτε την μοναδική εμπειρία του karaoke μας!Ώρα έναρξης: 22:00 Είσοδος δωρεάν!

Δευτέρα-Πέμπτη: karaoke 
ελάτε να ζήσουμε μαζί την εμπειρία του KARAOKE στο Mike’s Irish Bar! Απελευθερωθείτε και εκφραστείτε όπως εσείς θέλετε απολαμβάνοντας ποικιλία από μπύρες και special κοκτέιλ.Ώρα έναρξης: 22:00 Είσοδος δωρεάν!

26/9: The Yesterdaze Blues band 
Μια εξαιρετική μπάντα έρχεται στο Mike’s Irish Bar για ένα εξαιρετικό live! Οι The Yesterdaze Blues Band ιδρύθηκαν από τους Κωστή Μπόζνο (κιθάρα - φωνή), Γιώργο Μπόζνο (μπάσο) και Τάκη Λυκομήτρο (τύμπανα). Τους ένωσε η αγάπη τους για τα blues και το rock'n'roll, παίζοντας διασκευές από μεγάλους καλλιτέχνες της blues σκηνής ( B.B. King, Muddy Waters, Albert King, Eric Clapton κ.ά) αλλά και δικά τους κομμάτια. Πιστοί σε αυτό το διαχρονικό ήχο με τις τόσες ιστορίες και τη βαριά κληρονομιά που μόνο στη Blues μουσική μπορείς να ανακαλύψεις. Ώρα έναρξης: 23:00, Είσοδος: 5€

27/9 The Lemon Sea Men 
Οι Lemon Sea Men δημιουργήθηκαν μετά την ιστορική γνωριμία του Ιάσονα Γούαστωρ και του Ανδρέα Λάσου πριν 2 χρόνια. Υστερα ένωσαν τις δυνάμεις τους με τις ιδιαιτέρως funky αδερφές Νομικού και τον μυστηριώδη Αντώνη Παναγιωτόπουλο. Φανταχτερά kimono ενώθηκαν με τις σιωπηλές δυνάμεις του σκότους. Δεν έμεινε παρά να καλέσει το σύμπαν την αιθέρια παρουσία του θρυλικού sensei Νικόλα Γουάστωρ. Μετά την ευθυγράμμηση των πλανητών αυτή, η ψυχεδελική mainstreamίλα συνάντησε τα blues και τη σκωτσέζικη μουσική. Για κάποιους ανθρώπους οι Lemon Sea Men είναι ακόμα μια μπάντα, αλλά φημολογείται πως αυτοί οι άνθρωποι δεν ζουν πια.Ώρα έναρξης: 23:00, Είσοδος: 5€Mike’s Irish Bar:
Σινώπης 6, Αθήνα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 7776797
Mail: mikesirishbar@gmail.com
Facebook: Mike’s Irish Bar (official)
www.mikesirishbar.com
1 Comments

ΡΥΘΜΟΣ STAGE

Από 19/9 (για 4 Παρασκευές)
ΧΑΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ. Μαζί με την Ασπασία Θεοφίλου και την Κατερίνα Ντίνου

Σάββατο 20 & 27 Σεπτεμβρίου

Νίκος Καλλίνης - Πέτρος Συνοδινός - Σαββέρια Μαργιολά

«Προς την Επόμενη Θάλασσα - 2ος Χρόνος»


Σάββατο 4 & 11 Οκτωβρίου
Φωτεινή Βελεσιώτου-Βαγγέλης Καζαντζης

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου
Θοδωρής Κοτονιάς-Μακρινά Ξαδέρφια

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου
Τέτη Κασιώνη και Πάνος Μπούσαλης

Από 17/10 (για 4 Παρασκευές)
Μιχάλης Τζουγανάκης

Σάββατο 18 & 25 Οκτωβρίου
Μπάμπης Στόκας

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου
<<Μικρόγειος>>...Απόστολος Καλτσάς

Σάββατο 1 & 8 Νοεμβρίου
Λάκης Παπαδόπουλος - Νίκος Ζιώγαλας - Γιάννης Γιοκαρίνης
<<Ο ένας εχει πρόβλημα...αλλά και οι άλλοι δεν είναι καλά>>

Τρίτη 4 Νοεμβρίου
<<Από το φώς και το σκοτάδι>>
 

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38 Ηλιούπολη - Αθήνα
Τηλ. 2109750060
0 Comments

HALF NOTE JAZZ CLUB

3/10/2014 - 6/10/2014
RAY COLLINS HOT CLUB 
Εκρηκτικό σουίνγκ και ρυθμ εντ μπλουζ

5/10/2014  (και κάθε Κυριακή για όλη τη σεζόν)
DUO FINA
Κάθε Κυριακή, απογευματινή παράσταση στις 18:30.
Ακολουθούν οι RAY COLLINS HOT CLUB
"Δυο Τενόροι στα μπουζούκια"
Μουσική κωμωδία των αδερφών Τάκη και Γιάννη Φίνα (Duo Fina)

7/10/2014
THE WALKING HATS
Χορεύοντας στους ρυθμούς της τζαζ

10/10/2014 - 13/10/2014
Jaques Morelenbaum CelloSambaTrio
feat. Paula Morelenbaum
20 χρόνια χωρίς τον Antonio Carlos Jobim

14/10/2014
ANAMATEUR & PROS 
Το χιούμορ στη τζαζ και... ορισμένες συνέπειες του!

17/10/2014 - 19/10/2014
Αρλέτα - Λάκης Παπαδόπουλος
«Η Ώρα των Τρελών»: Προσεχώς στο Half Note

21/10/2014
Zoe Tiganouria presents..: "Inner Sound"
Η Ζωή Τηγανούρια μας παρουσιάζει το απόσταγμα των εμπειριών της από την πολυετή πορεία της ως σολίστ του ακορντεόν αλλά και ως μουσικοσυνθέτις, σε μία μουσική παράσταση για ανθρώπους με γούστο και ποιότητα.

24/10/2014 - 27/10/2014
ΠΕΤΡΟΛΟΥΚΑΣ ΧΑΛΚΙΑΣ 
Τραγούδι: Αντώνης Κυρίτσης
Κλαρίνο με ψυχή!

31/10/2014 - 2/11/2014
RENE MARIE 
Μια ηφαιστειώδης τζαζ performer!

4/11/2014
IERNIS 
Ανιχνεύοντας την κέλτικη και ιρλανδέζικη παράδοση 

5/11/2014 (και κάθε Τετάρτη του Νοέμβρη)
LAS VEGAS
TIΣ ΤΕΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΟ HALF NOTE
LAS VEGAS, Pocket Musical, σε κείμενο Μάριου Στρόφαλη, σκηνοθεσία Σίας Κοσκινά και τα υπέροχα τραγούδια του Cole Porter με πρωταγωνιστές τους ίδιους.
Μία σουρεαλιστική-ερωτική ιστορία, με Χριστουγεννιάτικο φόντο, σ’ ένα Las Vegas ανύπαρκτο….

21/11/2014 - 24/11/2014
LEE KONITZ QUARTET 

 

 

HALF NOTE JAZZ CLUB
Τριβωνιανού 17, Μετς
11636, Αθήνα
THΛ. CLUB: +30 210 9213360 (ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20.00)
ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ (ΔΕΥ-ΚΥΡ. 11.30-19.30): +30 210 9213310
www.halfnote.gr
0 Comments

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Από 12 Οκτωβρίου 
«ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ»
κάθε Κυριακή στις 11:30 το πρωί και στις 3:00 το μεσημέρι.


Από 31 Οκτωβρίου (έως 22/11)

Αλκίνοος Ιωαννίδης

κάθε Παρασκευή και Σάββατο  

 


 

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη
Τηλ. 210 9316101

www.gialino.gr

0 Comments

KOOKOO


Κοο-Κοο
Ιακχου 17, Γκάζι
τηλ.2103450930

www.kookoo.gr

0 Comments

FUZZ CLUB

08/10 WOVENHAND
 
Fuzz Club
Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος
Τηλ. 210-3450817
email: info@fuzzclub.gr
0 Comments

ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE

19/9/14 - GRAVE DIGGER
28/9/14 - RL GRIME & RYAN HEMSWORTH & AERO CHORD
3/10/14 - DIRTY FUSE - Album Release Show + THE THRILLER + THE SOCIAL END PRODUCTS
4/10/14 - ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΥΛΙΚΑΚΟΣ
10/10/14 - YOB(US) - PALLBEARER(US)+special guest Automaton
11/10/14 - BATTLEROAR (GR) EVIL LYN (FIN) WISHDOOM (GR)
17/10/14 - ENTER SHIKARI
18/10/14 - 80s PARTY - ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΓΑΛΗΣ - ΠΩΛΙΝΑ
24/10/14 - SAY WHAT presents: TOMSIZE
25/10/14 - NIGHTSTALKER Live..
27/10/14 - ΜΠΛΕ special guest: ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
31/10/14 - LEDApple LIVE
1/11/14 - ΑΡΝΑΚΙΑ Live !!!
6/11/14 - ROCK YOU TO HELL – WARM UP SHOW ΙΙ
7/11/14 - Rock You To Hell Festival
8/11/14 - Rock You To Hell Festival
15/11/14 - DIARY OF DREAMS
6/12/14 - ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ Live - για τον Παύλo Σιδηρόπουλο...
12/12/14 - SHADOW PLAY Vol.6 w BAND OF FRIENDS and BARRY BARNES !!
13/12/14 - SHADOW PLAY Vol.6 w BAND OF FRIENDS and BARRY BARNES !!

 Kyttaro Live
Ηπείρου 48 & Αχαρνών
Τηλ. 210.8224134, 6977641373

 
0 Comments

FAUST

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου: Opening Party!!! Jammaroots - Έχοντας ως σημείο αναφοράς τις ρίζες της τζαμαϊκανής μουσικής παράδοσης, η Jammaroots με τα ιδιαίτερα φωνητικά της, αναμειγνύει τις μουσικές της επιρροές, πλάθοντας ένα ιδιότροπο μουσικό κράμα, με reggae αφετηρία, soul διάθεση, και πολλούς αυτοσχεδιασμούς. 

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου: Seli Kanou - στα bambara, τη βασική διάλεκτο του Μάλι, σημαίνει Γιορτή Αγάπης! Η Ομάδα SELI KANOU ιδρύθηκε το 2004 με στόχο τη μελέτη και διάδοση της κουλτούρας της Δυτικής Αφρικής αλλά και την ανθρωπιστική της υποστήριξη, και αποτελείται από καλλιτέχνες που παίζουν, χορεύουν και τραγουδούν δίνοντας μια όμορφη γεύση από αυτή την παράδοση, την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στο Faust.

 

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου: Idra Κayne - Μισή Ελληνίδα μίση Αφρικανή.  Η Idra είναι η νέα Soul Funk Queen της πόλης. Uplifting set με πρωτότυπο υλικό και  κομμάτια απόWhite Stripes, Jamiroquai,  Kesiah Jones, Stevie Wonder, Massive Attack , Amy Winehouse  και άλλα…….not to be missed!

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου:  Ο Αδάμ Τσαρούχης τραγουδά μια jazz «αγάπη για το καλοκαίρι» και υπόσχεται ένα jazz ταξίδι πίσω στο χρόνο με ξένες και ελληνικές διασκευές. Παρέα με τρεις εξαίρετους μουσικούς, τον Κώστα Αναδιώτη στο πιάνο, τον Αδάμ Δόγκα στο κλαρινέτο και το σαξόφωνο, και τον Δημήτρη Χριστοδουλάκη  στα τύμπανα.

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου: Reggae Queens Sunday: Η Anna Mystic on decks (Mammy Hot Daddy Cool, Dubwise HiFi) και η Maria Jammaroots on mic σε μια μοναδική βραδιά γεμάτη Reggae, dancehall και dub steppers ρυθμούς.

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου:  Swing Shoes ft. Sugahspank! H Πειραιώτισσα με τη μαύρη φωνή και οι κεφάτοι The Swing Shoes ξεκίνησαν από διαφορετικές αφετηρίες και μαζί έχουν δημιουργήσει ένα δυναμικό και αυθεντικό μουσικό τοπίο.  Αυθορμητισμός, πειραματισμός, παράδοση, μαύρη μουσική,  και δικές τους συνθέσεις. Expect the unexpected!

 

Faust Bar Theater Arts
Καλαμιώτου 11 – τηλ. 2103234095
www.faust.gr – info@faust.gr
fb: FAUST Bar-Theatre-Arts

0 Comments

ΧΙΛΙΕΣ & ΔΥΟ ΝΥΧΤΕΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014, 22:30

"ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ" 


ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014, 22:00
Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟΥ "ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ"

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014, 22:30
"ΣΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΑΥΛΕΣ" ΤΕΤΗ ΚΑΣΙΩΝΗ 

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014, 22:30
JAZZ TRIO: Λ. ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Σ. ΜΠΕΛΛΟΣ

ΤΡΙΤΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014, 22:00
MICHALIS KATACHANAS QUARTET

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014, 22:00
BROKEN FINGERS "JAZZ QUARTET"

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014, 22:00
Group PάrΩdy LIVE @ Χίλιες και δύο Νύχτες

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014, 22:00
"ΑΘΙΒΟΛΕΣ"

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014, 22:00
“ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ”

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014, 22:00

ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ "ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" 

 

1002 νυχτες
Καραϊσκάκη 10, 105 54, Ψυρρή (από Ερμού 104)
τηλ. 210-3317293-4

0 Comments

cafe Νομισματικού Μουσείου

Πέμπτη 4/9‏‏‏‎: SAM ROMA feat. Αγγελική Τουμπανάκη
Πέμπτη 11/9:‏‏‎ Αδάμ Τσαρούχης
 
 
 
 
Νομισματικό Μουσείο (Cafe)
Πανεπιστημίου 12, Αθήνα
τηλ 210 3610067
e.nma.garden@gmail.com
Facebook: Nomismatiko Mouseio Garden

 

0 Comments

GAGARIN 205

2/9: NICK WATERHOUSE + HIS MAJESTY THE KING OF SPAIN
6/9: ALL TOGETHER NOW NEON PARTY + JUSTIN PRIME
13/9: OMAR SOULEYMAN
4/10: THE FUZZTONES – THE BIG NOSE ATTACK – THE TITANICS
9/10: FUTURE ISLANDS + MECHANIMAL
17/10: Ρόδες UNITED 
18/10: XRAY & ΒΕΒΗΛΟΣ – ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ LIVE – ΒΑΒΥΛΩΝΑ MORIGINAL OMERTA 
25/10: SAXON
31/10: TARJA
1/11: QUANTIC 
8/11: GOD IS AN ASTRONAUT 
12/12: CRIPPLED BLACK PHOENIX
9-10/5/2015: BLIND GUARDIAN


Gagarin 205
Λιοσίων 205, ΑΘΗΝΑ
Τηλέφωνο Πληροφοριών: 210 8547600
0 Comments

STAGE VOLUME 1

30/8 ANATHEMA 
13/9 PARADISE LOST  
25/9 SIVERT HOYEMStage Volume 1
Αγ. Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου
Μοναστηράκι - Αθήνα
τηλ. 2103232132

0 Comments

GAZARTE

11/10: Winston McAnuff & Fixi
25/10: Christian McBride trio
08/11: Kenny Barron & Dave Holland


GAZARTE
Βουτάδων 32-34 Γκάζι, Αθήνα 11854
Τηλέφωνο 210 3460347, 210 3452277
Fax 210 3460283
0 Comments

JAZZ POINT


Jazz Point
Ακαδημίας 18 (εντός στοάς) ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Tηλ.: 210 32 35 911

0 Comments

Μπουάτ Απανεμιά

  

Μπουάτ Απανεμιά
Τέρμα Μνησικλέους και Θόλου 4, Πλάκα.
Κρατήσεις: 210-3248580

0 Comments

HOLY WOOD STAGE

 

 

Holy Wood Stage
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 289 Άγιος Δημήτριος
Τηλ.: 210 9700418
Κιν. : 6945314316
info@holywoodstage.gr

0 Comments

PASSPORT

 

 

Pass-Port
Καραϊσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 210 4296401 & 6940558558
0 Comments

ΑΝΟΔΟΣ LIVE STAGE

 

ΑΝΟΔΟΣ Live Stage
Πειραιώς 183 & Πάλλαντος 38, Αθήνα
Τηλ. 210 34 68 100
0 Comments

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

Πέμπτη 25/4
"ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ" Live του ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΤΣΑΡΗ

Special guest ο Σωτήρης Καλυβάτσης

 

Αρχιτεκτονική
Ελασιδών 6, Γκάζι (από Πειραιώς 116)
Τηλ. Κρατήσεων: 2103420842
0 Comments

ΓΡΑΜΜΕΣ Μουσική Σκηνή

---- 

 


Μουσική σκηνή «Γραμμές»
Κωνσταντινουπόλεως 111
Τηλ.κρατήσεων:210 3414350
http://grammesmousikiskini.gr/
https://www.facebook.com/grammes.music.stage

0 Comments